Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так последнюю ведь партию в Воркуту отправили
Шото путин учения в Анадыре проводит. Инфа с россия24 и разговоры по телефону с Крымом![]()
"@melanhaton: Китай продолжает стягивать войска к границе с Приморьем... pic.twitter.com/UNYOf2No4e"
нафига ему аж в Анадыре? Это ж страшная дыра
нафига ему аж в Анадыре? Это ж страшная дыра
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Жаль. Казалась неплохим человеком. И красавицей была невероятной.Я за него однозначно, и пойду за ним куда угодно"
Как сказала моя мама, это по РосТВ сказали. А там и Аляска рядом![]()
Как сказала моя мама, это по РосТВ сказали. А там и Аляска рядом![]()
Нет. Только в треуголке с рукой за спиной.Есть фотография этого няшки в лавровом венке, в тоге и с арфой?
Жаль. Казалась неплохим человеком. И красавицей была невероятной.
И от красоты ничего не осталось, и от ума. Увы.
ну я знаю, что рядомно смысла не вижу. тем более, зима на носу.
так оттуда до Аляски рукой подать)
ну я знаю, что рядомно смысла не вижу. тем более, зима на носу.
шо думаешь Аляску отжать хочет??![]()
Это правда? А то я не смотрела.Ю.Тимошенко вчора на передачі "Шустер-лайф" повідомила всій Україні, що банки, які належать сину Януковича, Пшонки, банк Курченка, Арбузова і пр. ****єй отримали від Національного банку України близько 3 млрд. грн. допомоги. Думаю ніхто не сумнівається, що ці шалені гроші буде направлено на вбивство українських патріотів.
Це при тому, що українська армія від української держави отримала втричі менше і навіть ті кошти пузаті генерали не пускають на допомогу нашим воякам.
Вапрос: - Чи є в українців хоч мізерний шанс перемогти у цій сучій війні, якщо проти нас і Путін, і Порошенко і український Нацбанк? Скільки ще патріотів готові покласти свої голови в боротьбі проти ворога, якого фінансують грошима їхніх же батьків?