Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 12

Вы пытаетесь подменить предмет дискуссии сейчас.
Мы вам про то что пассивная гражданская позиция - есть причина очень много происходящего в стране, а вы нам про международных наблюдателей.

Нет. Я пытаюсь узнать, что по-Вашему "активная гражданская позиция" и как махание флагом влияет на экономику, образование и т.д. Только с примерами.

Могло и должно было. Не сразу, а в районе года-полутора.

Как асфальт сам по себе приносит приносит прибыль? Без перевозок товаров, которые покупают потому, что есть за что?

про ефективність євро-12 тут і сперичатись ні про що.

вірно, вона негативна, нема про що сперечатись

про що ви мову взагалі ведете? який ющенко, які тенденції? чи ви чекаєте, що я буду виправдовувати державну політику за часів ющенка? чи ви сподіваєтесь, що вам вдасться мене переконати в тому, що "при януковичу хоча б такого бєспрєдєла не було"?

Як це "який Ющенко". Один з попередніх лідерів держави. Чи він не вплинув ні на що взагалі? Людина ж всі відведені роки була президентом і ще і декади з того часу пройшло.

Я не чекаю, що Ви тут щось будете виправдовувати або переконувати Вас у чомусь. Мені здається, що Ви вже великий експерт. Але як можна закривати очі на все та думати, що якась одна людина у всьому винна чи що за рік можна щось у корені змінити на рівні держави (звісно, якщо ми говоримо про створення чогось, а не про зруйнування)?

на площі свободи стоїть пам"ятник ілічу. років 50 вже стоїть. що на ньому заробила країна за всі ці роки? може знести його к єбеням? церкви. що на них зоробила держава? чого вони займають місце та мазолять очі? не хочете кинути предьяву по цьому питанню? логіка і аргументація у вас якісь афективні.

Все це було створено іншою державою. А якщо Ви дотримуєтесь думки, що все, що Вам особисто не до вподоби треба "знести його к єбеням", то Ви самі дуже заангажовані та неспроможні створювати...

хто ж заважає? згадуйте! постіть теми: ніхто не забутий, ніщо не забуте. подивитесь, як це цікаво людям. і раптом виявиться, що це питання турбує виключно вас. ви хочете, щоб і інші переймалися цим? у вас комплекс неподіленних моральних почутів? і до чого тут це: ці пам"ятники, ющенко? до чого? я вас поверну до лінії розмови: ви стверджували, що у нас пагана економічна ситуація і її наслідком є зміна політичного курсу, події майдану, новий уряд. я в свою чергу вам обгрунтував, як міг, що тяжкий стан економіки у нас давно, і це, зокрема, і стало передумовою майдану. а ви мені про ющенка. про що це свідчить? про те, що вам попіздити ні з ким на питання, які вас хвилюють. а чому так? тому, що те, що вас цікавить нікому не цікаво.

Я саме для Вас підтвердив, що економічний стан у нас тяжкий вже давно і не тільки з майдану, і не тільки з-за однієї людини. Саме я почав попередніх президентів припоминати, а не Ви, тому ще саме я підтверджував, що економіку руйнують вже давно. Тому це скоріш у Вас аргументів немає. Лише постулятивни гасла.

аааааа... ***! грандіозно. вон воно що. просто взяти приклад? пф... а нам тут мозки засерають про якісь реформи. і як нам це зробити - взяти приклад? законодавство по західному зразку зклепати? чи як?

Мозоки нам засирають тим, що якщо махати прапорами та голосно горлопанити, то все буде як слід. Оце дійсно засирання мозоків...

по-перше, дайте посилання, що ЄС щось подібне вимагає. по-друге, у нас освіта - це взагалі ні про що і ні для чого. як ви єю пропонуєте займатися? 16 часовий учбовий день в школах ввести? чи шо? ще один грандіозний винахід.

Поспілкуйтесь з працівниками освіти та подивітся на реформи освіти останніх 10 років (я, власне, на це не сподіваюсь, бо це буде вимогати від Вас пошуків та читання...). І все зрозумієте, мабудь...

що з продуктами не так? що треба зробити з продуктами таке, що позитивно вплине на економіку?

безумовно потрібно. як медицина у кроткостроковій перспективі вплине на економіку?

Харчування та здоров'я зв'язані. Треба пояснювати, чтому здорова нація - це добре, чи самі якась допетрите? В інтернеті пошукате щось, може....

участь громадянина у справах держави - конституційно гарантоване право. спробуйте скористатись. може поймете хоч щось з того, про що намагаєтесь дискусувати.

Закони (конституція також) мають силу тільки коли працюють. Тому можете пишатись своєю участю у справах держави, коли, можливо, Ваш голос вже утилізовано...

І так, можете також свою самооцінку підіймати зарозумілими висловлюваннями. Ну, може Вам більши нічим, а мені все одне. Так що не зупиняйтесь :).

Кстати, надо предложить Пукену решить все проблемы наших стран именно таким образом ))) Мы - своего боксёра, они - своего. Кто там в рассее не зассыт? :D

Все мы вплотную познакомились и воочию увидели это новое "****** массового поражения", изобретенное в Российской Федерации - Кремлёвскую Пропаганду

Вот умора! Какая "Кремлевская пропаганда"? Посмотрите что творится на форуме, все как один талдычат с утра до ночи какой плохой путин, какая плохая россия (страна-террорист). За 25 лет на Украине я не видел ни одного пророссийского движения. Где спрашивается эта массовая пропаганда Кремля? Все российские (и украинские) СМИ принадлежат западу, государство не оказывает никакого влияния на их работу. Мы раз замечали какая вонь подымается когда ущемляют какого-то там журналиста, теперь представьте если давление окажут на телевизионный канал например. Да взорвутся все СМИ: как так, нет свободы слова, тирания!!! А ведь нет этого, значит все хорошо, значит все идет по плану. Только вот по чьему плану... Думайте

Можеш найти, если это не статья журналиста-шерлокахолмса.
не буду шукати. доказувати очевидне - марна справа. якщо для вас це досі не стало очевидним, то доказувати, певно, справа марна.
Если бы не Ярославский то Харькову уж точно Евро не видать.
не хай так. але ж я писав вище, з якою ціллю ярославський використав євро в харкові - це поперше. по-друге, ну і що, якби євро в харкові не було? його не було в дніпрі і в одесі, випадків масового суїціду не спостерігаємо, занепаду міст також. євро в харкові - цінність не безспірна.

Это даже фееричный чем версия что это американцы развязывают гражданскую войну в Украине.
Я и не собираюсь отстаивать свою мысль ))) Сам понимаю что это более чем феерично. Но как мне кажется что-то в этом есть...

Нет, но именно поэтому и особо унизительно :)

тоесть его унизили в том что Кличко сильнее Поветкина:confused: бред , тренироваться нужно , это же спорт :незнаю: в спорте седня ты чемпион а завтра о тебе забыли:rolleyes:

Как асфальт сам по себе приносит приносит прибыль? Без перевозок товаров, которые покупают потому, что есть за что?

У вас в этом предложении содержится ответ на вопрос о том как именно потраченные в конкретном регионе деньги делают плюс экономике региона.

тоесть его унизили в том что Кличко сильнее Поветкина бред
А ты бой видела? И какую пафосную херню раздули рассеяне? ))) Но опять же, это так, мысли вслух... Конечно же это вряд ли послужило основной причиной :)

Можеш найти, если это не статья журналиста-шерлокахолмса.
Если бы не Ярославский то Харькову уж точно Евро не видать.

Да и Ярославскому не видать столько бабла.... а Харькову от ЕВРЫ не холодно ни жарко....

Вообще чем дальше - тем больше мне эта ситуация напоминает месть россии и лично путина Украине.
Но как мне кажется что-то в этом есть...
Есть - и очень много.
Стоит просто вспомнить все его высказывания за последние десять лет.
То государства Украина не было,то войну можно было выиграть без украинцев....
До хрена чего - и конкретные действия,начиная с Тузлы,и газовые войны....
Во всем видна злая месть за что-то либо личное,либо внутренние имперские замашки....

У вас в этом предложении содержится ответ на вопрос о том как именно потраченные в конкретном регионе деньги делают плюс экономике региона.

Если бы в этих регионах подняли зп хотя бы гос. сектроу, например, я бы понял.
А так, хоть всё хайвеями опутайте, когда нет денег на "купить", никто не возит.

А ты бой видела? И какую пафосную херню раздули рассеяне? ))) Но опять же, это так, мысли вслух... Конечно же это вряд ли послужило основной причиной :)

Да, это был реальный позор :D

Если бы в этих регионах подняли зп хотя бы гос. сектроу, например, я бы понял.
А так, хоть всё хайвеями опутайте, когда нет денег на "купить", никто не возит.

Деньги на стройки потрачены в регионе. Если не стоит вопрос сильного распила и плохого инвестиционного климата, то они уходят в экономику в виде зп, налогов, прибыли. У нас же стоит вопрос распила и плохого инвест климата очень сильно, поэтому вместо обеспечения + экономике деньги по большей части уходят в офшоры. Это вкратце.

бокс? кличко - повєткин?

так что, Путлер, давай еще выставляй своего горного тролля Валуева
мы его от3.14здим на ринге и на этом твоя буза в Донбассе закончится
Володя уже готов

fjBJPYeKC_z2cvm2-YDcuxKNyGBY8rwLRL5kC9387XDWEQikAA.webp

BhfaaLVCEAACeJH.jpg

Останнє редагування:
Деньги на стройки потрачены в регионе. Если не стоит вопрос сильного распила и плохого инвестиционного климата, то они уходят в экономику в виде зп, налогов, прибыли. У нас же стоит вопрос распила и плохого инвест климата очень сильно, поэтому вместо обеспечения + экономике деньги по большей части уходят в офшоры. Это вкратце.

Из серии "как всегда, всё украли". Ну ок.
Но из того, что построили - почти один асфальт, образно говоря.

Из серии "как всегда, всё украли". Ну ок.
Но из того, что построили - почти один асфальт, образно говоря.

Аэропорт еще. Это хорошо. Если бизнес развивать. А если пофиг лишь бы пилить, то тогда все равно.

Все це було створено іншою державою. А якщо Ви дотримуєтесь думки, що все, що Вам особисто не до вподоби треба "знести його к єбеням", то Ви самі дуже заангажовані та неспроможні створювати...

:рл::рл::рл:

Аэропорт еще. Это хорошо. Если бизнес развивать. А если пофиг лишь бы пилить, то тогда все равно.

Ну ок, добавили чуть-чуть транспорта. Асфальта (в некоторых областях по несколько дорог) и аэропорт (1 маленький). И?

Деньги пилились, я не спорю. Но построено было только то, что денег не приносит.

Як це "який Ющенко". Один з попередніх лідерів держави. Чи він не вплинув ні на що взагалі? Людина ж всі відведені роки була президентом і ще і декади з того часу пройшло.
вам дійсно про це цікаво розмовляти? мені ні.
Мені здається, що Ви вже великий експерт.
це навіть на форумі відчувається, правда? :)
Але як можна закривати очі на все та думати, що якась одна людина у всьому винна
та я ні на що очі не закриваю, до того ж, зверніть увагу, що "одну людину" я в своїх постах не звинувачував. я просто наводив аргументацію - яка була ситуація в україні, в її фінансовій системі. все. просте викладення фактів. навіть висновки нейтральні, - безоцінночні.

А якщо Ви дотримуєтесь думки, що все, що Вам особисто не до вподоби треба "знести його к єбеням", то Ви самі дуже заангажовані та неспроможні створювати...
та все це було сказано, щоб показати псевдологічність вашего образу мислення. забули про пам"ятники.
Тому це скоріш у Вас аргументів немає. Лише постулятивни гасла.
я обіцяю, буду працювати над собою :)
Поспілкуйтесь з працівниками освіти та подивітся на реформи освіти останніх 10 років (я, власне, на це не сподіваюсь, бо це буде вимогати від Вас пошуків та читання...). І все зрозумієте, мабудь...
я 13 років - член-кореспондент НАНУ, що я ще такого в системі осіти не зрозумів, я не знаю. власне, я в системі освіти і працюю... тому навіть не знаю, як вам щось поянити і що ви мені хочете донести.
Треба пояснювати, чтому здорова нація - це добре, чи самі якась допетрите?
та допетрю, звісно. тільки питання полягало в тому, як здорова нація нам допоможе вирішити існуючі економічні проблеми. але, якщо ви запитання не зрозуміли, то не звертайте увагу.
Так що не зупиняйтесь
навіть і не думав :)

Назад
Зверху Знизу