Вы пытаетесь подменить предмет дискуссии сейчас.
Мы вам про то что пассивная гражданская позиция - есть причина очень много происходящего в стране, а вы нам про международных наблюдателей.
Нет. Я пытаюсь узнать, что по-Вашему "активная гражданская позиция" и как махание флагом влияет на экономику, образование и т.д. Только с примерами.
Могло и должно было. Не сразу, а в районе года-полутора.
Как асфальт сам по себе приносит приносит прибыль? Без перевозок товаров, которые покупают потому, что есть за что?
про ефективність євро-12 тут і сперичатись ні про що.
вірно, вона негативна, нема про що сперечатись
про що ви мову взагалі ведете? який ющенко, які тенденції? чи ви чекаєте, що я буду виправдовувати державну політику за часів ющенка? чи ви сподіваєтесь, що вам вдасться мене переконати в тому, що "при януковичу хоча б такого бєспрєдєла не було"?
Як це "який Ющенко". Один з попередніх лідерів держави. Чи він не вплинув ні на що взагалі? Людина ж всі відведені роки була президентом і ще і декади з того часу пройшло.
Я не чекаю, що Ви тут щось будете виправдовувати або переконувати Вас у чомусь. Мені здається, що Ви вже великий експерт. Але як можна закривати очі на все та думати, що якась одна людина у всьому винна чи що за рік можна щось у корені змінити на рівні держави (звісно, якщо ми говоримо про створення чогось, а не про зруйнування)?
на площі свободи стоїть пам"ятник ілічу. років 50 вже стоїть. що на ньому заробила країна за всі ці роки? може знести його к єбеням? церкви. що на них зоробила держава? чого вони займають місце та мазолять очі? не хочете кинути предьяву по цьому питанню? логіка і аргументація у вас якісь афективні.
Все це було створено іншою державою. А якщо Ви дотримуєтесь думки, що все, що Вам особисто не до вподоби треба "знести його к єбеням", то Ви самі дуже заангажовані та неспроможні створювати...
хто ж заважає? згадуйте! постіть теми: ніхто не забутий, ніщо не забуте. подивитесь, як це цікаво людям. і раптом виявиться, що це питання турбує виключно вас. ви хочете, щоб і інші переймалися цим? у вас комплекс неподіленних моральних почутів? і до чого тут це: ці пам"ятники, ющенко? до чого? я вас поверну до лінії розмови: ви стверджували, що у нас пагана економічна ситуація і її наслідком є зміна політичного курсу, події майдану, новий уряд. я в свою чергу вам обгрунтував, як міг, що тяжкий стан економіки у нас давно, і це, зокрема, і стало передумовою майдану. а ви мені про ющенка. про що це свідчить? про те, що вам попіздити ні з ким на питання, які вас хвилюють. а чому так? тому, що те, що вас цікавить нікому не цікаво.
Я саме для Вас підтвердив, що економічний стан у нас тяжкий вже давно і не тільки з майдану, і не тільки з-за однієї людини. Саме я почав попередніх президентів припоминати, а не Ви, тому ще саме я підтверджував, що економіку руйнують вже давно. Тому це скоріш у Вас аргументів немає. Лише постулятивни гасла.
аааааа... ***! грандіозно. вон воно що. просто взяти приклад? пф... а нам тут мозки засерають про якісь реформи. і як нам це зробити - взяти приклад? законодавство по західному зразку зклепати? чи як?
Мозоки нам засирають тим, що якщо махати прапорами та голосно горлопанити, то все буде як слід. Оце дійсно засирання мозоків...
по-перше, дайте посилання, що ЄС щось подібне вимагає. по-друге, у нас освіта - це взагалі ні про що і ні для чого. як ви єю пропонуєте займатися? 16 часовий учбовий день в школах ввести? чи шо? ще один грандіозний винахід.
Поспілкуйтесь з працівниками освіти та подивітся на реформи освіти останніх 10 років (я, власне, на це не сподіваюсь, бо це буде вимогати від Вас пошуків та читання...). І все зрозумієте, мабудь...
що з продуктами не так? що треба зробити з продуктами таке, що позитивно вплине на економіку?
безумовно потрібно. як медицина у кроткостроковій перспективі вплине на економіку?
Харчування та здоров'я зв'язані. Треба пояснювати, чтому здорова нація - це добре, чи самі якась допетрите? В інтернеті пошукате щось, може....
участь громадянина у справах держави - конституційно гарантоване право. спробуйте скористатись. може поймете хоч щось з того, про що намагаєтесь дискусувати.
Закони (конституція також) мають силу тільки коли працюють. Тому можете пишатись своєю участю у справах держави, коли, можливо, Ваш голос вже утилізовано...
І так, можете також свою самооцінку підіймати зарозумілими висловлюваннями. Ну, може Вам більши нічим, а мені все одне. Так що не зупиняйтесь

.