Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 10

а яка альтернативна позиція? …мова ж йде про уподобання щодо інформаційного контенту. давайте спробуємо розібратись:
1. я вважаю, що українські ЗМІ не є об"єктивними в оцінках, але сприймаю їх, як достатньо достовірне джерело інформації. згідно з вашим образом мислення, я - ******.
2. люди вважають, що українські ЗМІ наскрізь продажні хунті, а тому брехливі. значить ці люди - антифашисти.
це ви хотіли донести? дивним це вам не здається? чи просто захотілося в зайвий раз обізвати опонента ******ом? .

Нічого подібного! Якщо вести розмову саме про контент, то я поступаю звичним (ще з совєцьких часів!) способом: слухаєш (через глушилки!) ГА, Дойце Велле та РС, потім – програму «Врємя» - й робиш власну ****ітику…
Тому я зовсім не протиставляю Вас собі, чи навпаки…
Але ж, погодьтеся: чи то російські, чи то українськи ЗМІ достоту заангажовані та слухаючи ТІЛЬКИ щось одне – просто схибишся та втратиш розум (а то вже – Божа кара!)

ви готові заперечувати фундаментальні цінності української нації лише з тих мотивів, що вам здається, що відбувається насадження "націонал-збочених цінностей"?.

Не цінності я заперечую (хоча, вони є досить притягнутими за вуха!), а методи їх «впровадження»! Палити живих людей у замкненому будинку та добивати обгорілих ззовні – то, по-Вашому, є людяність та втілення «світлої української ідеї»?!? Мабуть, так…

будемо відверті і ви булгакова не читали. а знайомство з його творчістю обмежується переглядом екранізації одного відомого роману. чи не так? "білу гвардію" ви не цитуєте, не згадуєте. а чому? тому що не було гарної екранізації? а в сьогоднішніх умовах "білу гвардію" можна на цитати розтащити. а є ще "д"яволіада" та "рокові яйця". рекомендую. не обмежуйте себе в розвитку. .

Як це – немає достойної екранізації «БГ»?!? А останній фільм, з Порєченковим?
От там – все обличчя бендеровщини! ) Наприклад, полковник (у блискучому виконанні С. Гармаша…
Мені, навіть, здалося, що росіяни трохи додали «від себе» до Булгакова, але перечитувати зараз – просто часу нема…

До речі, біжу вітати ветеранsв, так що іншим хворим нашого віддsлення уваги приділити, нажаль, не зможу... все одно - невиліковні!:D

Всем - смотреть и наслаждаться, съемка любительская, но... :клас:

xEc0hXcDBcQ

Спасибо за видео! Столько позитива и кажется я понял, что нужно прикупить к следующей туристической поездке :)

С днем Рождения Вас! :пиво:

Я об этом прогнозировал сразу после того, как стало понятно, что Крым будет в России
---------
Российские власти предупредили крымчан о сносе их домов на 1-линии возле моря
Проблема незаконных построек» в прибрежной зоне Крыма будет решаться с учетом позиции местных органов власти, органов прокуратуры, и все судебные решения, которые поступят в службу судебных приставов, будут исполнены.

Такое обещание дал сегодня главный судебный пристав РФ Артур Парфенчиков, отвечая на вопрос о судьбе жилых домов и коттеджей, построенных в двухсотметровой прибрежной зоне в нарушение закона РФ
Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Спасибо за видео! Столько позитива и кажется я понял, что нужно прикупить к следующей туристической поездке :)

С днем Рождения Вас! :пиво:

Всем - смотреть и наслаждаться, съемка любительская, но... :клас:

Чувак, все ок, но маленьких детей без капсулы возить в машине - это *****ц-*****ц как опасно... Особенно лицом по ходу движения. Особенно непристегнутым родителям. Особенно в Украине.

А тем временем в Мариуполе уже "праздник" :(
Непонятные люди устроили перестрелку в р-не УВД города...
Сепараторы зелловские в панике - они не при чём :(

В ответ на прорыв авто жирика, наши военные решили укрепить граници и дороги пушками.Теперь не один враг не пройдет!

Вкладення

• rUvD_1sn_xk.webp
    rUvD_1sn_xk.webp
    45.4 КБ · Перегляди: 98
  • i2NtBJ43Rwc.webp
    i2NtBJ43Rwc.webp
    111 КБ · Перегляди: 78
слухаєш (через глушилки!) ГА, Дойце Велле та РС, потім – програму «Врємя» - й робиш власну ****ітику…

В 2014 году. Поциент каждым постом являет собой каноничного телезомбака с типичной шизой про международный сионизм и прочие кошерные штуки. Ну и майданы и прочее — эт само мобой. Коломойский *** и финансирует фашизм. ***ы из госдепа, ***ы из Кремля, ***ы из Лондона и Тель-Авива уже вот 1000 лет как спят и видят сны о том каким макаром наконей-то Русский Мир, Святую Русь, Народ Богоносец и Братьев-Славян нарушить а также испортить.

А тем временем всё прогрессивное человечество вовсю пользуется благами 21 века, мгновенными межличностными коммуникациями, децентрализацией, самоорганизацией и прочими интернетами. А телезомби всё дойче велле и программу время смотрят да сравнивают два сорта говна. И потом насмотревшись телеящика идут учить как надо жить правильно. И как там ***ы спонсируют какой-то фашизм.

Кстати, все славяне в НАТО. Кроме России, нас и Беларуси. Мы уже и так ясно что в гейропу потопаем. Лукашенко дружит с текущим Киевом в целом и с Турчиновым в частности. Осталась одна Россеюшка. И вокруг одни ***ы? Я даже и не сомневаюь.

Останнє редагування:
Вот у меня впечатление, что это бегство было спонтанное. Все смотрели видео, где он вывозит имущество с Межигорья вертолетами, теряя по дороге золотые батоны, там, где еще дамочка с собачкой мечется туды-сюды. 21 февраля ему казалось еще, что все чики-пики.

Странно, я смотрела видео где грузовички грузят - не создалось впечатления паники или даже спешки.

Нічого подібного! Якщо вести розмову саме про контент, то я поступаю звичним (ще з совєцьких часів!) способом:
так ви совок зі стажем? :)
слухаєш (через глушилки!) ГА, Дойце Велле та РС, потім – програму «Врємя» - й робиш власну ****ітику…
я вже казав, що місцеві ЗМІ тиждень перемивають якусь подію, і не можуть дати якусь більш-менш вміняєму оцінку. а в суботу виходить гуардіан, і якийсь британський ****ітик, який і україну бачив лише по телевізору, дає таку оцінку, яку згоден визнати об"єктивною. думаю, що тут справа у професіоналізмі.
Але ж, погодьтеся: чи то російські, чи то українськи ЗМІ достоту заангажовані
не поджусь. мені здається, що ви знаєте слово "ангажимент", знаєте в якому контексті його використовувати, але не знаєте його значення. погуглить. українські не заангажовані. є особиста, нерідко упереджена, позиція журналістів або редакторів, що недопустимо, як мені здається в професіональній журналістиці. але казати, що всіма українськими ЗМІ керує зацікавлений "центр" - перебільшення. це з одного боку.

з іншого, - події разгортаються такі, що взагалі важко уявити, щоб українські ЗМІ залишалися нейтральними. у такі моменти зламу, ЗМІ як раз і стає тією третьою силою, четвертою гілкою влади в громадянському суспільстві, яка і виконує свою функцію. армія воює, дипломати домовляються, преса підтримує патріотичний дух. преса в достатньо вільних і демократичних польщі і чехословаччини під час другої світової також не випромінювала об"єктивністю. і казати про заангажованість тут не доводиться.

Не цінності я заперечую (хоча, вони є досить притягнутими за вуха!), а методи їх «впровадження»! Палити живих людей у замкненому будинку та добивати обгорілих ззовні – то, по-Вашому, є людяність та втілення «світлої української ідеї»?!? Мабуть, так…
ви тут принципово помиляєтесь. розбиратись в подробицях одеських подій немає жодного бажання. давайте розберемось з іншим. до одеських подій у вас було упереджене ставлення до патріотичних сил? певно, що було. і як би ці події не розгорталися, і як би не закінчились, ваші оцінки дій патріотичних сил були б негативні. тобто, чим ми маємо справу? з тим, що у вас вже сформована власна позиція, і під цю позицію ви підгоняєте картинку, яка б відповідала вже сформованій думці. ви не берете до уваги те, що дії патріотів були спроваковані стріляниною по них з вогнепальної (!) зброї з-за спин ментів (!), проте оцінююте факт згорілих заживо та знущання з постраждалими. це ознаки когнитивного дисонансу. саме його винекнення свіжчить про наявність когнитивних відхилень, а це, в свою чергу, свідчить про деформацію свідомості та неправильне усвідомлення принципів розумності та розсудливості.

до того ж, подивиться на ваші висновки з боку: "патріоти спали живцем своїх опонентів, отже патріотизм є небезпечною ідеологією". навіть, якщо виходити з того, що патріоти дійсно підпалали будинок і дійсно хотіли спалити живцем тих, хто там перебував, керувались вони не патріотичним переконаннями, а жагою помсти за ******** маршу, за жертв, за страх. тобто ці дії вмотивованні перманентним емоційним станом, викликаним подіями, що передували цім діям, а не усвідомленими патріотичними переконаннями. за великим рахунком це навіть можна вважати певним афективним станом. жителі донбасу, до речі, як на мене теж перебувають в афекті, коли блокують дії сил АТО. але, як що в одесі афект викликаний об"єктивним чинником (розстрілом маршу), то на донбасі необ"єктивним - чутками про кровожерливий правий сектор, який їде вирізати весь донбас.

і ще в якості прикладу. будист своїми діями (бездіяльністю, необережністю) призвів до авіакатастрофи, в які загинуло 400 чоловік. чи слід робити висновок, що будизм - людоненависницька релігія? чи слід будизм прирівнювати до нацизму, та забороняти його? от і вся казочка про ваше ставлення до "українствующих".

Положение тел говорит о том, что граждане сидели и ждали, что сгорят или задохнутся. Здание большое, но никто из них не попытался выйти в другую часть его или выбраться на крышу. Да, могло быть - россии нужна была картинка, они её получили, заманив туда этих тупых колорадов, распылив среди них какую-то ***ню и взорвав фосфоросодержащее вещество. Никому, кроме вовы, подобный расклад был невыгоден.

Тори, там были другие люди. Я видела видео где в боковой вход заходят ультрасы. Видимо одну боковую лестницу заняли ультрасы, на центральной лестнице было пекло и дым, плюс что-то едкое горело, возможно это что-то колорады и принесли с собой. Я думаю что это самосуд плюс трагическое стечение обстоятельств.

Тори, там были другие люди. Я видела видео где в боковой вход заходят ультрасы. Видимо одну боковую лестницу заняли ультрасы, на центральной лестнице было пекло и дым, плюс что-то едкое горело, возможно это что-то колорады и принесли с собой. Я думаю что это самосуд плюс трагическое стечение обстоятельств.

На телах нет следов побоев.
Когда горит, люди бегут и на ультрасов, а там граждане сидели.
И ещё: чтоб не задохнуться в дыму, достаточно было бы открыть окна, и окна были открыты, но люди были в позах, которые говорят об отсутствии паники.
Хзн. Судя по тому, что я видела и читала - что-то они притащили туда с собой, с чем обошлись неуважительно и оно их убило. Возможно, под видом горючей смеси им передали какое-то иное вещество.

так ви совок зі стажем? :)

я вже казав, що місцеві ЗМІ тиждень перемивають якусь подію, і не можуть дати якусь більш-менш вміняєму оцінку. а в суботу виходить гуардіан, і якийсь британський ****ітик, який і україну бачив лише по телевізору, дає таку оцінку, яку згоден визнати об"єктивною. думаю, що тут справа у професіоналізмі.

не поджусь. мені здається, що ви знаєте слово "ангажимент", знаєте в якому контексті його використовувати, але не знаєте його значення. погуглить. українські не заангажовані. є особиста, нерідко упереджена, позиція журналістів або редакторів, що недопустимо, як мені здається в професіональній журналістиці. але казати, що всіма українськими ЗМІ керує зацікавлений "центр" - перебільшення. це з одного боку.

з іншого, - події разгортаються такі, що взагалі важко уявити, щоб українські ЗМІ залишалися нейтральними. у такі моменти зламу, ЗМІ як раз і стає тією третьою силою, четвертою гілкою влади в громадянському суспільстві, яка і виконує свою функцію. армія воює, дипломати домовляються, преса підтримує патріотичний дух. преса в достатньо вільних і демократичних польщі і чехословаччини під час другої світової також не випромінювала об"єктивністю. і казати про заангажованість тут не доводиться.

ви тут принципово помиляєтесь. розбиратись в подробицях одеських подій немає жодного бажання. давайте розберемось з іншим. до одеських подій у вас було упереджене ставлення до патріотичних сил? певно, що було. і як би ці події не розгорталися, і як би не закінчились, ваші оцінки дій патріотичних сил були б негативні. тобто, чим ми маємо справу? з тим, що у вас вже сформована власна позиція, і під цю позицію ви підгоняєте картинку, яка б відповідала вже сформованій думці. ви не берете до уваги те, що дії патріотів були спроваковані стріляниною по них з вогнепальної (!) зброї з-за спин ментів (!), проте оцінююте факт згорілих заживо та знущання з постраждалими. це ознаки когнитивного дисонансу. саме його винекнення свіжчить про наявність когнитивних відхилень, а це, в свою чергу, свідчить про деформацію свідомості та неправильне усвідомлення принципів розумності та розсудливості.

до того ж, подивиться на ваші висновки з боку: "патріоти спали живцем своїх опонентів, отже патріотизм є небезпечною ідеологією". навіть, якщо виходити з того, що патріоти дійсно підпалали будинок і дійсно хотіли спалити живцем тих, хто там перебував, керувались вони не патріотичним переконаннями, а жагою помсти за ******** маршу, за жертв, за страх. тобто ці дії вмотивованні перманентним емоційним станом, викликаним подіями, що передували цім діям, а не усвідомленими патріотичними переконаннями. за великим рахунком це навіть можна вважати певним афективним станом. жителі донбасу, до речі, як на мене теж перебувають в афекті, коли блокують дії сил АТО. але, як що в одесі афект викликаний об"єктивним чинником (розстрілом маршу), то на донбасі необ"єктивним - чутками про кровожерливий правий сектор, який їде вирізати весь донбас.

і ще в якості прикладу. будист своїми діями (бездіяльністю, необережністю) призвів до авіакатастрофи, в які загинуло 400 чоловік. чи слід робити висновок, що будизм - людоненависницька релігія? чи слід будизм прирівнювати до нацизму, та забороняти його? от і вся казочка про ваше ставлення до "українствующих".

Напишите просто ХУТИН ПУЙ,бей каларадов,смерть ватникам,а то много читать тут никто не будет,а так вам еще и в репку плюс поставят,может даже скажут молоток гарний хлопець.

Нічого подібного! Якщо вести розмову саме про контент, то я поступаю звичним (ще з совєцьких часів!) способом: слухаєш (через глушилки!) ГА, Дойце Велле та РС, потім – програму «Врємя» - й робиш власну ****ітику…

Отднако интерестный Вы ****итик, особенно мне понравилися ваш ****из одесских событий, без выводов судмедексперта, основываясь на непонятно чем, Вы уже нашли виновных и (барабанная дробь) это действующая власть! Но коль Вы такой експерт, то поясните нам цель данной правокации, мне допустим неясна цель как и многим здесь? Какие действия власти можно расценивать как проявления фашизма? И как пример Фарион приводить не стоит, это политик и припысывать её мнение к правительству не стоит( это лиш один депутат из ВР). Иначе могу привести примеры из страны соседствующей с нами на востоке.

На телах нет следов побоев.
Когда горит, люди бегут и на ультрасов, а там граждане сидели.
И ещё: чтоб не задохнуться в дыму, достаточно было бы открыть окна, и окна были открыты, но люди были в позах, которые говорят об отсутствии паники.
Хзн. Судя по тому, что я видела и читала - что-то они притащили туда с собой, с чем обошлись неуважительно и оно их убило. Возможно, под видом горючей смеси им передали какое-то иное вещество.

Все забыли про Харьковский пожар,где 6 человек даже не встали из за стола.Правды сейчас мы все одно не узнаем,все будут писать что им нравится,сейчас можно писать что угодно.Знаем только одно,кто то с красными лентами под прикрытием милиции спровоцировал конфликт,если поймают хоть одного такого он расскажет все,но похоже это никому не надо.

Может, он вас обобщенно называет? Чтоб не распыляться.
С большой буквицы - это личное обращение. С малой - к толпе.

По правилам да, но как в случае с "в/на Украине", так и здесь в интернете в основном пишут с маленькой и в личном обращении.

Да и я как бы не грамотный, не однократно об этом здесь сообщал. Если бы не подчеркивание красной линией в браузере, то многие бы считали меня школьником.

Но ведь отсутствие моей грамотности никак не искажает моих мыслей и не мешает ведению диалога. Но когда оппонент не может ответить по существу, он начинает сливаться в грамматику, ожидая что я буду оправдываться :ги:

Напишите просто ХУТИН ПУЙ,бей каларадов,смерть ватникам,а то много читать тут никто не будет,а так вам еще и в репку плюс поставят,может даже скажут молоток гарний хлопець.

Тоже мне нашелся Дартаньян, уколол и вознесся в эйфории от повешения ЧСВ :D

монолог про Швондєра

А в чем собственно Швондер не прав? Чем он возмущается? Тем, что Преображенский обслуживает первых лиц пролетарского государства улучшая им потенцию и ему за это руководители этого государства дают жить как на Западе (обедать не на кухне но в столовой и иметь несколько комнат), в то время когда другие врачи, которые обслуживают обычных людей ютятся и недоедают?

Швондер хотел провести ЛЮСТРАЦИЮ. Профессор Преображенский = современная больница Феофания, для избранной элиты общества, с элитными же зарплатами врачей и медоборудованием. Остальные же наши украинские сограждане лечатся в районных больницах у врачей с зарплатой около 2000 гривасей

Останнє редагування:
Для тех кто верит в это враньё:

3yxYRfgrfbs

И что вы своим видео доказали, что на тех, кто умер от удушения газом внутри здания были следы побоев? Это каким таким боком в видео это показано?

По правилам да, но как в случае с "в/на Украине", так и здесь в интернете в основном пишут с маленькой и в личном обращении.

А я на «ты» пишу. И не высаживаюсь когда мне в сети на «ты» пишут. Уровень умности и респекта этими фальшивыми играми в этикет не доказывают. Можно и на Вы ***** послать. И даже без обсценной лексики. И к тому же неизвестно вообще кто там сидит то, буквы постит. С каких щей респект и «Вы» анониму с буквами писать. А вдруг там собака ходит и на кнопки лапами рэндомно стучит? А ты ей «Вы».

Назад
Зверху Знизу