Статус: Офлайн
Повідом.: 65
Повідом.: 65
а яка альтернативна позиція? …мова ж йде про уподобання щодо інформаційного контенту. давайте спробуємо розібратись:
1. я вважаю, що українські ЗМІ не є об"єктивними в оцінках, але сприймаю їх, як достатньо достовірне джерело інформації. згідно з вашим образом мислення, я - ******.
2. люди вважають, що українські ЗМІ наскрізь продажні хунті, а тому брехливі. значить ці люди - антифашисти.
це ви хотіли донести? дивним це вам не здається? чи просто захотілося в зайвий раз обізвати опонента ******ом? .
Нічого подібного! Якщо вести розмову саме про контент, то я поступаю звичним (ще з совєцьких часів!) способом: слухаєш (через глушилки!) ГА, Дойце Велле та РС, потім – програму «Врємя» - й робиш власну ****ітику…
Тому я зовсім не протиставляю Вас собі, чи навпаки…
Але ж, погодьтеся: чи то російські, чи то українськи ЗМІ достоту заангажовані та слухаючи ТІЛЬКИ щось одне – просто схибишся та втратиш розум (а то вже – Божа кара!)
ви готові заперечувати фундаментальні цінності української нації лише з тих мотивів, що вам здається, що відбувається насадження "націонал-збочених цінностей"?.
Не цінності я заперечую (хоча, вони є досить притягнутими за вуха!), а методи їх «впровадження»! Палити живих людей у замкненому будинку та добивати обгорілих ззовні – то, по-Вашому, є людяність та втілення «світлої української ідеї»?!? Мабуть, так…
будемо відверті і ви булгакова не читали. а знайомство з його творчістю обмежується переглядом екранізації одного відомого роману. чи не так? "білу гвардію" ви не цитуєте, не згадуєте. а чому? тому що не було гарної екранізації? а в сьогоднішніх умовах "білу гвардію" можна на цитати розтащити. а є ще "д"яволіада" та "рокові яйця". рекомендую. не обмежуйте себе в розвитку. .
Як це – немає достойної екранізації «БГ»?!? А останній фільм, з Порєченковим?
От там – все обличчя бендеровщини! ) Наприклад, полковник (у блискучому виконанні С. Гармаша…
Мені, навіть, здалося, що росіяни трохи додали «від себе» до Булгакова, але перечитувати зараз – просто часу нема…
До речі, біжу вітати ветеранsв, так що іншим хворим нашого віддsлення уваги приділити, нажаль, не зможу... все одно - невиліковні!