Кондеры на материнке не попухшие? Попробуйте поработать в защищеном режиме. хотя надо проверить бпКод события 41 от kernel-power. Как я понял дело в БП скорее всего? Это из журнала событий
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кондеры на материнке не попухшие? Попробуйте поработать в защищеном режиме. хотя надо проверить бпКод события 41 от kernel-power. Как я понял дело в БП скорее всего? Это из журнала событий
Кондеры на материнке не попухшие? Попробуйте поработать в защищеном режиме. хотя надо проверить бп
ищите бп на подмену для проверки.На материнке всё ок, температура видухи 40
ищите бп на подмену для проверки.
Странно. той видухе 550 Вт с головой должно было быть. Какой чиф был?Проблема решена. БП был слабый, новый на 600 вроде все тянет. За день работы проблем не было
Я бы брал 770. Оптимизация игр под нвидию таки лучшеХто що пораде? Тільки без фанатизму! Можливо хтось є власником будь-якої з цих відеокарт. І не треба давати посилання на ігрові тести, я і сам можу там подивитися.
У тому то й річ, що зараз оптимізують ПІД Нвідіа, а не самі ігри.Странно. той видухе 550 Вт с головой должно было быть. Какой чиф был?
Я бы брал 770. Оптимизация игр под нвидию таки лучше
Технологія Мантл у АМД. Чи не звертати на неї уваги?