Триолажа
Хочу описати свої враження від підключення до цієї мережі.
Раніше в мене була дата, через те що не було жодних альтернатив. Працювала просто жахливо, якщо ще ДЦ з горем пополам нормально працювало, то інтернет просто жах, швидкості як телефонний модем, при поломках в техх суппорт недозвонитись ну вобщем повне гівно.
Тріолан - підключився на пакет за 45 грн/міс. Що можу сказати... поки воно паше то паше рази в три краще ніж дата, інтернет серфінг - просто чудовий (знову ж таки в порівнянні зі датою), ДЦ, торрренти все працює. Проте на протязі тижня 2 рази відвалювався інтернет (ДЦ при цьому пахало нормально) і тут зтикаєшся з тою ж проблемою що і на даті - в тех підтримку фіг дозвонися, автовідповідачі, навіть як дозвонися то внятної відповіді від тех суппорта не отримаєш, а якщо врахувати що дзвонити доводиться з мобільного (на вихідних вдома) то виходить ...
Ну підсумувавши все можу сказати так , якщо дата в мене по пятибальній шкалі отримала Два бала то Тріолан Три, впринципі не жалію що перепідключився, проте і очікувань тріо не виправдало. Ще одна шарашкіна кантора.