Статус: Офлайн
Повідом.: 33
Повідом.: 33
Я где-то сказал, что меряю спидтестом? Я смотрю на торренты.это твои методы проверки канала, вопросы, опять таки к тебе.
4.1.3
Здійснювати повідомлення Абонентів про зміну або скасування існуючого Тарифного плану чи про введення нового Тарифного плану шляхом розміщення відповідного повідомлення на Інтернет-сайті або у Особистому кабінеті, або у інших засобах масової інформації не пізніше, ніж за 7 днів до дня здійснення вищевказаних змін.
4.2
Оператор має право: Вносити зміни у Правила шляхом публікації змін у друкованих виданнях «Голос України» або «Урядовий кур’єр» та публікації на Інтернет-сайті і розміщення там же відповідного повідомлення про здійснену зміну Правил.
4.2.2. Встановлювати нові Тарифні плани, плату за Додаткові послуги, скасовувати або змінювати Тарифні плани чи плату за Додаткові послуги.
4.2.3. Тимчасово повністю або частково припиняти або обмежувати надання Послуг у випадках, передбачених цими Правилами. У разі, якщо Оператор не припинив або не обмежив надання Послуг, Абонент не звільняється від обов'язку оплатити отримані Послуги. Припинення або обмеження надання послуг може бути здійснене Оператором без будь-якого додаткового повідомлення Абонента.
новыны та змины на сайте а на сайте - Посилання видалено
В МОЕМ договоре нет таких пунктов вообще

Так что сиди и обтекай. Вообще не пойму, чем тебя эта тема задела? ТЫ засланный казачок? Или тебя прет, когда ты платишь деньги за какие-то услуги и к тебе как к ****у относятся?

Я уже три раза сказал, что такого пункта в договоре нет.