Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

🟡 18:44 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 18:44 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 18:44 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
кто выпячиват потерю напоказ.
А откуда уверенность что потеряна? На самом деле судья один,решать у кого потеряна а у кого нет только Ему. Сложный это путь.Мы все делаем ошибки.Самое главное понимать это ,и понимать что ты ничем не лучше самого большого грешника. Потому что не может человек оценить грешность или безгрешность количественно. ИМХО.

11258327_828615083840798_1080599267123562946_n.jpg

Скажи а читаешь ты похожие проповеди тем 86% расеянцев которые продали свои души Ху@лу?

Сатана (продовжує спокушать). Ваня, а може ну її к хуям ту дісєртацію, давай к блядям поїдемо на діскатєку. Щас хароші бляді там єсть. Я хату зняв на Барщоговці – можна хоч тиждень не вилазить.
Іван Опанасович. Е-е, то не можна – начальник буде пиздіть.
Сатана. А ми йому скла товченого підсипемо в бутерброди. У нього жінка ревнива – подумають на неї.
Іван Опанасович. Та воно можна, та у тіх блядєй, я думаю, і тріпер є.
Сатана. Ну, то давай поїдемо, Ваня, в кафе “Ластівка”, приєбемося до армян і пизди дамо.
Іван Опанасович. Та воно можна, але ж там міліція, я думаю.
Сатана. А ми і міліції пизди дамо, а потім похуярим у Дубки і все там на хуй рознесем.
Іван Опанасович. Ге! Дубки – то далеко іти надо.
Сатана. А ми на таксі.
Іван Опанасович. Нє, то дурне діло, я ото краще сала поїм…

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, якого можуть призначити головою Одеської облдержадміністрації, у п'ятницю отримав громадянство України.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сатана (продовжує спокушать). Ваня, а може ну її к хуям ту дісєртацію, давай к блядям поїдемо на діскатєку. Щас хароші бляді там єсть. Я хату зняв на Барщоговці – можна хоч тиждень не вилазить.
Іван Опанасович. Е-е, то не можна – начальник буде пиздіть.
Сатана. А ми йому скла товченого підсипемо в бутерброди. У нього жінка ревнива – подумають на неї.
Іван Опанасович. Та воно можна, та у тіх блядєй, я думаю, і тріпер є.
Сатана. Ну, то давай поїдемо, Ваня, в кафе “Ластівка”, приєбемося до армян і пизди дамо.
Іван Опанасович. Та воно можна, але ж там міліція, я думаю.
Сатана. А ми і міліції пизди дамо, а потім похуярим у Дубки і все там на хуй рознесем.
Іван Опанасович. Ге! Дубки – то далеко іти надо.
Сатана. А ми на таксі.
Іван Опанасович. Нє, то дурне діло, я ото краще сала поїм…
:клас::іржач::іржач::іржач::іржач:

Скажу так. С самим способом хуйня вышла. Хуйня пиздец и позор. Но, назад дороги нет,не тешьте себя
Но дело в том шо и вперед дороги нет. Отакої. Кримська абхазія з військовими.

Скажу так. С самим способом хуйня вышла. Хуйня пиздец и позор. Но, назад дороги нет,не тешьте себя
Это, вы, пидары, не тешьте себя!!!! Крым - это Украина!!!! Вертать придется, как Судеты!!!!!!

Утешения - удел слабых. :D Мы пока не сильны - но мы среди единомышленников. И у нас общая понятная цель - увидеть ваше падение. Чтобы тьма и скрежет зубовный. Ибо заслужили.

Музична пауза, а-то п'ятниця пройшла, а нормальної музики не було.

Нова вокалістка, Alissa White-Gluz, дуже непогана заміна. :yahoo:

Два

Уже начали ванговать:

Егор Фирсов @Firsov_Donetsk
Успешный #губернатор - это трамплин на Премьерство. Думаю ситуация с #Саакашвили - это пишем губернатор, в уме - Премьер.

Бля, даже как-то скучно с такого убогого кацапа стебаться, ну оно же полностью предсказуемо))))))

Пока же вижу не совсем здоровое злорадство на тему " а у соседа корова сдола"

Сосед - это Беларусь, Польша, Молдова итд. А ну покажи-ка где у нас злорадство по отношению к Беларуси, хотя там сейчас дела плоховаты?

Не надо агрессора представлять обычным соседом.

Сатана. Ваня, а пам’ятаєш, коли ти старий був, як ти в мене просився, молодость хотів – аж душу заклав.
Іван Опанасович. Ну як?!
Сатана. А казав жеж: “Чортику, любий, зроби молодшим, дай трохи грошей, та кабанчика, та то, та сьо, – то я тобі служить буду і всіх геть чисто позакладаю”. А сам противний, слина тече з рота, зубів нема, а у вухах вати з пів кіла стирчить.
Іван Опанасович. От ніхуя такого не помню. Не було цієї хуйні.
Сатана. Ну як же, Ваня, не було, када імєнно шо було. Казав: “Я як молодий буду, то не буду більш всякої хуйні робить, – у поліцаї вступати, сало їсти і таке інше, а буду ізучать три стадії духа, шоб потом кричать: ‘Остановісь, мгновєньє – ти прєкрасно!’” – не ти скажешь? Хто казав: “Буду Ніцше читати, а потім превозмагать в собі поца, їбать по ночах дику вовчицю і в Ганконзі дурний план курить”, шо, не ти? Хто казав: “Покину це сало хуйове, а буду ананаси і бургундське пиздячить з манєкєнщицями в Парижі і через їх пойму тщету зусиль”, не ти?
Іван Опанасович. А щоб ти з’їв і не пиздів.
Гриць Якович (шуткує). Я тарілку супу, а ти кінську залупу! А-га-га-га! (регоче).
Сатана. І я тоже дурень – сиджу тут з вами, пиздюками, сало їм.

Назад
Зверху Знизу