Та еще несколько таких выкрутасов ваты и все так думать будут...Так ти з пані Morgane в унісон думаєте...
Блин( Я даже не поняла что это такое(
Кабаева за Едросию агитирует.Блин( Я даже не поняла что это такое(
а які інтелектуальні їб...ря...фізіомордії...
прізрак коммунізьма та православіє...гм..у їх доктрині рашкопровославній з'явився новий фольклорний парсонаж - святй душок коммунізма. туп,глуп,слеп, потомнстенний вєтєран паломнічєства до мавзолея з святими комуністичними мощами неправидного леніна..Ага. Коммунизма. В лице Сержа.
Ой, правда?Это не смешно, людей убили. Хотя может для тебя ватники не люди? Вон Лилит говорит, что убивать всех надо от мала до велика.
Че споришь, жми жалобы))
Это не смешно, людей убили. Хотя может для тебя ватники не люди? Вон Лилит говорит, что убивать всех надо от мала до велика.
людину відрізняє від скотини присутність вищої нервової діялності: критичне мислення, співчуття та спроможність поставити себе на місце іншого й, як наслідок - зваженість дій між персональним егоїзмом та прагненнями колективу.. Хотя может для тебя ватники не люди?
Ты пропустил слово "россиян". Да, от мала до велика.Это не смешно, людей убили. Хотя может для тебя ватники не люди? Вон Лилит говорит, что убивать всех надо от мала до велика.
Это не смешно, людей убили. Хотя может для тебя ватники не люди? Вон Лилит говорит, что убивать всех надо от мала до велика.
Они ёбнутые - это надо понимать.
Сперва заявляют, что террористы наконец-то атакуют Мариуполь, и тут же несут хуйню об обстрелах якобы ВСУ.
Кацапы
сьогоні шаббат, ми щедрі та добрі - ти давай, арбайтен, ватопутеку, арбайтен, луна ще не в зеніті. може й заробиш собі на пляшку кислих помиєв "балтика 9"Че споришь, жми жалобы))
Ваты? Та ну нах! Я лучше самогонкой собственного гона нажрусь.А если ещё курнуть!...то вообще!
нє, ну буфєра там є, хоча й на пуш-апі...та й морда у пергідрольной шмари страшнючіща за жабу.У них нет причинно следственного буфера!