ІНОРОДЦІ, НЕ ПРИНЕСУТЬ БЛАГО ЧУЖІЙ НАЦІЇ..
ХОЛУЇ ЧУЖОЇ НАЦІЇ НЕ ПРИНЕСУТЬ БЛАГО СВОЇЙ НАЦІЇ.
Запам'ятаймо слов'яни прислів'я наших Пращурів : "В ЄДНОСТІ СИЛА". Резюмуючи, зауважимо, що для покращення актуальної економічної ,демографічної, та соціальної ситуації в Україні є доцільним провести повну націоналізацію економіки, фінансової системи держави, енергетики, засобів масової інформації та стратегічні галузі народного господарства України. При цьому деякі сфери економіки можна віддати у приватний бізнес, та іноземним компаніям, але під Пильним контролем національно—свідомих Українців—патріотів. Тільки національно свідомі патріоти України Фахівці своєї справи зможуть вивести її із Економічної прірви в яку її загнали антинародні Сили , годуванці Кравчука--Кучми--Ющенко.І відповідаючи на слова А. М. Сердюка , я В.Віценко офіційно заявляю що нам потрібно 5—7 років щоб покращити ситуацію в усіх сферах народного господарства України. І це не пусті слова, я готовий за кожне із них Нести Відповідальність. Деякими нашими розробками користуються Японці, Фінни, Норвеги, Шведи ,та інші держави . Але не Україна. Так, Україна держава парадоксів, маючи не обмежений науково- технічний потенціал, ми живемо в злиднях , ми живемо в борг. Про причини , чим вони викликані, я описую вище. Тому я запрошую Ваш канал телебачення, Ваш канал радіо, Вашу газету, Ваш Журнал, та інші засоби МАСОВОЇ інформації до співпраці. З повагою Віктор Віценко