Олена Мібчуані добавила 14 новых фото — с Oleg Avvocato Veremiyenko и еще 3 в Васильков.
Щойно з пожежі. Пост буде довгим. Пробачте.
1. Це грьобаний стид!!! Реально. МНС-ники хлопці молодчаги і Герої, але міністра і міністерства в нас нема. Зовсім!
Якщо є, то якого біса - не було сьогодні зранку в них не води, ні молока - нічого!!! Про респіратори і маски я взагалі мовчу! Це що, неможна було їх завезти за 2 дня пожежі??? Сплять МНС-ники на землі, просто під забором. Бачила одні старі потрьопані ноші. На хер зна скільки чоловік. І витоптана трава - там де спали. Каремати бля, ми нарізати не могли, а міністре? Щоб люди не на землі спали?
2. Міліція - теж умнічки хлопці (не думала, що колись це скажу), але дійсно молодці. Все в оцепленні, всі працюють. Вода, молоко і їжа - теж не від МВС.
3. Правосєкі - то взагалі поза конкуренцією! Чергують, охороняють, розносять їжу. Все, що їм завозиться - ділиться і роздається на всіх пожежників. Дисципліна - як має бути.
4. Волонтери - як завжди Смайлик «smile» Це я не про себе.
Це окрема тема.
По-перше, мала шалену нагоду познайомитись з Vitaliy Deynega і Okopova Oxana з Повернись живим. Я знаю, що Ви про них все знаєте, але я тепер знаю особисто! Це знаєте хто? Це "Чип и Дейл спешат на помощь". Встигають скрізь, працюють швидко, чітко і по ділу. Без зайвих слів, без пафосу, просто дві бусінки. Приїхали, навезли масок і респіраторів на всіх МНС-ників, води і молочки - вагон. І дуже важливі протиожогові пов"язки. Всім приділили увагу, все зробили і поїхали. Бубочки, дуже рада знайомству з Вами! Шалено!
По-друге - мої постійні помічникі - Егор Солодкий, Natalia Rom і команда Tetyana Finko - дякую, що відгукнулись. Ну, про Ганна Путова - я взагалі мовчу! Вона наколядувала чималу кількість респіраторів і пов"язок, які були найпершими і дуже-дуже потрібними! Дякую, бубочка, що так швидко реагуєш. З самого рання в мене вже було хоч щось. Oleg Avvocato Veremiyenko - то взагалі електровєнік. Так бистро і так багато розносити молочку і воду по позиціях ніхто не може Смайлик «smile» В тебе, мабудь турбо-двигун десь Смайлик «smile» Нє? Смайлик «smile»
Ну, і накінець - мій найкращий в світі директор Olga Matat! Це не прогіб, щоб Ви не подумали Смайлик «smile» Оля, ти завжди, ЗАВЖДИ поряд, завжди ідеш на всі мої авантюри! І мені так шалено і безмежно пощастило, що я працюю у тебе! Реально.
Ітог. Провела там цілий день. 3 чи 4 ходки в Київ за продуктами/респіраторами/ще чимось і назад. Кілька пробіжок по МНС-никам. І кілька фоточок для Вас. Це люди, які нас рятують. Якщо хтось думає, що його це не стосується - соррі, тоді Ви випадково потрапили на мою сторінку. Бо тут біда вже під носом. Не десь там на далекому Сході, а тут. Та цей пост не для Вас.
Дякую, мої рідні, шалені, сердечні і найкращі в світі люди. Які розуміють, що в біді треба допомагати. Будь кому. Неважливо - то воїни, діти, МНС чи ще хтось. Будь-яка людина, в якої біда, заслуговує на допомогу. І ми не люди, якщо обираємо. Бо милосердя не буває вибірковим. І увага теж. Воно або є, або немає.
Отак.
Але в нас все буде добре! Бо більшість - помічає чужу біду.
І тільки разом ми - Сила!
Люблю Вас всіх, мої рідні!
Завтра, якщо не потухне, поїду ще.