Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 40

B6nxClqCAAIBQzN.jpg:large

А внизу колорадская ленточка. Ну то я так, просто обратил внимание.
Добрый вечер, господа бандеровцы.

Почему нет? Там есть очень красивые места,и есть свой,особый,московский дух.Был,наверное...Судя по всему лет через 50 это будет столица исламского государства.

Судя по хуйлу там скоро будут развалины:rolleyes:

Словарь современного украинского языка и сленга "Мислово" признал "киборгов" словом 2014 года.
A3-4E9E-9656-2A9BBECB891D_w640_r1_s_cx23_cy21_cw77.jpg

Прикметно, що слово «Кіборги» у значенні «захисники Донецького аеропорту» подарував українській мові у вересні 2014 року проросійський бойовик. Тоді він намагався пояснити, чому передові загони російсько-терористичних військ у всеозброєнні не можуть взяти Донецький аеропорт, який захищає кілька десятків українських військових зі стрілецькою зброєю.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
У Красному Лучі закрили шахти і звинуватили в цьому "фашистів"

Почему нет? Там есть очень красивые места,и есть свой,особый,московский дух.Был,наверное...Судя по всему лет через 50 это будет столица исламского государства.

Ага, триумвират - Лондон-Париж-Москва

Подробности ‏@podrobnosti 1 мин.1 минуту назад
Шахтерам на Луганщине зарплату снизили в 10 раз

#подробности #видео

Самая популярная колядка набрала 27 миллионов просмотров (Видео)

Ты гордись рашей.
B6qxZixCUAAHvnx.jpg

B6ijCfZIUAEinws.jpg

B6dDyeWCMAAkfJ2.jpg

B6OHV2bCUAEMAZt.jpg
Дарімочка! Дівонько! Я авже ж розумію твій дівочий максималізм, хай раша здохне і усе таке. Я твій однодумець, хай Путін здохне, а раша розколеться на тисячу шматків. Але навіщо псувати те, що є? Україні дуже знадобиться вже відбудувана інфраструктура раші, іі потужності.г Та й раби нам ставнуть у нагоді. Не все там так погано. Й ті місця, які ти показуєш, ми відтворим на файні місцевості, які будуть приносити користь Україні. Будуть й дороги, і гостині містечка. Все буде. Українська влада зробить у тих місцях справжні дива. ІМХО, й так буде. Бо я на Різдво таке задумав.

Так це ж слово я знаю і є таке прислів"я: ти що блекоти наївся?:)
І анекдот в довісок::D
- ГААААЛЯЯЯ!
- Шо???
- Я люблю тільки тебе!
- Три чотири чотири
- З мобільного?
- З дебільного! Це код під’їзду, заходь, баран.:D
:D:D:D У нас її взагалі собачим табаком звуть.

Дарімочка! Дівонько! Я авже ж розумію твій дівочий максималізм, хай раша здохне і усе таке. Я твій однодумець, хай Путін здохне, а раша розколеться на тисячу шматків. Але навіщо псувати те, що є? Україні дуже знадобиться вже відбудувана інфраструктура раші, іі потужності.г Та й раби нам ставнуть у нагоді. Не все там так погано. Й ті місця, які ти показуєш, ми відтворим на файні місцевості, які будуть приносити користь Україні. Будуть й дороги, і гостині містечка. Все буде. Українська влада зробить у тих місцях справжні дива. ІМХО, й так буде. Бо я на Різдво таке задумав.

Нет там инфраструктуры:( И рабы хреновые:(

А где "шапка Мономаха" хранится? Ее нужно вернуть если што в Киев

Новини України ‏@novynar_ukr 4 мин.4 минуты назад
Слово «киборги» признано словом 2014 года
#Україна

Назад
Зверху Знизу