Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 7

блище до реальності, колеги! серьйозне питання вирішуємо!

ну якщо так, то
Порошенко мені не подобається як чоловік, ну не можу я на нього дивитися. Я розумію, що вирішується доля держави та все таке, но не можу і все тут. Це мій антиідеал чоловічої краси. Фу.
Юлька. Не впевнена, що вона не йде з Кремля.
Клічко. Не бачу в нього команди. Сам він мене не бентежить, але де його економісти, аналітики, політологи? Де його команда.
Ярош. Ні. Тому що радикали при владі якимось дивом перетворюються у консерваторів.
Ляшко. Мені він подобається ))

Этого подлеца не менять надо - его кастрировать сначала, потом медленно, с пристрастием убивать!
С фашистами по фашистски!
Зв'язати падлюку, і хлопчикив з голими пузами перед ним водити. Хай мучається сука.

Торі, вже нічка і ви мабудь мене невірно зрозуміли. В мене немає жодних упереджень до жидів, чи євреїв, як їм толерантніше. Я не вживаю слово жид для образи. Бажають називатися євреями - будь-ласка їх право.
Я взагалі вказував на інше. Серед євреїв-олігархів існує забобона щодо українського націоналізму. Нав'язане це радянською історікографією та штампами. Тому в них упереджене ставлення до Свободи.

Ни в украинском, ни в польском, языках не существует слова "еврей".
По-украински еврей - жид. И ничего в этом обидного нет. Это я вам говорю, как жид.
Если кто-то сделал из этого слова ругательство, то это не значит, что это ругательство на самом деле.

Не у всех евреев существует забабона. Я считаю себя украинским националистом. Один из основателей сионизма Зеев Жаботинский, тоже очень симпатизировал украинскому национализму:
Когда в 1926 году в Париже С.Шварцбарт, которому агенты ГПУ внушили, будто С.Петлюра является организатором еврейских погромов на Украине в годы гражданской войны, застрелил Петлюру, В.Жаботинский решительно выступил в защиту чести убитого. В статье "Ди "Крим" колонизацие" ("Крымская" колонизация"), опубликованной 4 июля 1926 года в издающейся на языке идиш нью-йоркской газете "Дер морген журнал", он писал:

"... Ни Петлюра, ни Винниченко, ни остальные выдающиеся члены этого украинского правительства никогда не были теми, кого называют "погромщиками". Хотя я их лично не знал, все же я хорошо знаю этот тип украинского интеллигента-националиста с социалистическими взглядами. Я с ними вырос, вместе с ними проводил борьбу против антисемитов и русификаторов - еврейских и украинских. Ни меня, ни остальных думающих сионистов южной россии не убедят, что людей этого типа можно считать антисемитами".

Порошенко мені не подобається як чоловік, ну не можу я на нього дивитися.
та якби ж тільки це бентежило
але не повинен підприємець політикою займатися
це ж зрозуміло, що насамперед про свою кишеню турбуватись почне

По-украински еврей - жид. И ничего в этом обидного нет. Это я вам говорю, как жид.
Если кто-то сделал из этого слова ругательство, то это не значит, что это ругательство на самом деле.

Не у всех евреев существует забабона. Я считаю себя украинским националистом. Один из основателей сионизма Зеев Жаботинский, тоже очень симпатизировал украинскому национализму:
Та моя ж ти зірочка.:любов:

Вот такая вот статья.. Может было..
Тяжело читать и тяжелое впечатление.. Кто что думает
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Рекомендовано реготати анiж плакати.

Ось ультра-треш-кор 146%

Заходжу час від часу зарядитися дозою. Все правильно говорить там пан американець, герой Ічкерії, хоча ні, ні! Звичайно, це все недобре якесь, фу, погане-погане, марення, ФСБ! Дуже ржачно як на мiй смак.

Коротше кажучи, менi весело цей сайт дивитись коли cумна дума накатить. Запалена колективна підсвідомість)))

Я просто пью пиво

олкач
smile2.gif

А от ти йому - навряд. :іржач:
Він підарас.
:confused: так вродя ж і дружина є?
А якщо й і так - ще краще. Москалі тоді точно до нас не сунуться. Бо до орд бЄндЄровців ще й загони бойових підарасів... ох і істеритимуть.:D
Хоча я категорично проти Ляшка. Він популіст.
Я категорично за Олежка, чи Садового.;)

так отожбо.;)

А от ти йому - навряд. :іржач:
Він підарас.

я знаю, мені фіолетово
я ваще закохана трепетно і безмовно
ось

а тем временем Фирташ таки сипался :(

Назад
Зверху Знизу