Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 7

я не сама єто придумала

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

и я верю, что так и было, и это очень трогательно, и они все- реально герои

как-то так

укромовни розмножуються як дрозофилы...

Це задля того, щоб сракобiль крємлєбота була достатньо велика та й щоб вони не заважали, бо не розумiють. Та й прокачати мову непогана нагода, а що.

А Юля, попри все, що про неї кажуть - може таки дати Україні шанс видряпатись з цього лайна.
У неї, блять, шанс був - вона була прем"єром кілька років. І вона ніхєра не зробила, щоб зламати корупційні схеми - вони їй самій були вигідні. Чи ти думаєш, що, побувавши в шкурі арештантки, вона щось переосмислила? Та навряд чи. Люди не міняються. Все, час Йулі минув. Потрібні нові люди, не замазані в корупційних схемах, з мисленням не злочинців на посадах, а громадян.

ще трохи креатива..

Украинцы, мы великий народ. Мы перемалываем всех, кто попадается на нашем пути.

Да, среди нас нет Наполеонов или Александров Македонских.

Но и не нужно.

Мы берем крепости с черной калитки.

Мы действуем как сладкий яд — нас приятно пить, чтобы потом … долго и мучительно умирать.

Мы легко рождаем Глушко, Королева, Паскевича и Рыбалко.

Это подкупает империи. Они любят масштабных людей.

Но это приманка. Проглотив ее, империя умирает. Рано или поздно.

Речь Посполитая, Австро-Венгрия, Российская империя, СССР.

Везде наш след.

Если вы растущий имперский организм — не трогайте Украину.

Сдохнете.

Неизбежно. Неотвратимо. Поучительно.

Я Вас ни в чём не обвинял. Сочинение стало сценарием, сценарий- реальностью. И глупцы могут быть приравнены к героям. И герои чего-то хоть?

не думаю, что полемика будет продуктивной

У неї, блять, шанс був - вона була прем"єром кілька років. І вона ніхєра не зробила, щоб зламати корупційні схеми - вони їй самій були вигідні. Чи ти думаєш, що, побувавши в шкурі арештантки, вона щось переосмислила? Та навряд чи. Люди не міняються. Все, час Йулі минув. Потрібні нові люди, не замазані в корупційних схемах, з мисленням не злочинців на посадах, а громадян.

і бажано професіонали своєї справи...

ось подивитись на нашого нового міністра економіки.. наприклад..

на место Черчиля берем лидера всея Кубы Фиделя Кастро. Или он уже умер?
Если умер, то в Ялте спиритический сеанс - Янукович, Кастро, Че Гевара

Протестую.
На Майдані були всі, далеко не всі там свободівці.
А я цього і не казав. Свободівців там була значна меншість. Я мав на увазі, що основними організованими силами, що наприклад забезпечували організованість, правопорядок та оборону були свободівці. Принаймі на самому початку саме їх депутати та партійці забезпечували порядок на майдані. Вже потім Правий сектор зорганізувався. І сотні Свободи були таки не малими. І саме сотні Свободи забезпечували охорону адміністративних будівель вже після перемоги. В Свободі, потрібно надати їм належне, дуже організовано все.
А про "жидів" ти мені не розказуй, в мене серед них повно друзів, що, з огляду на мою національність, виглядає трохи дивно - але я не терплю цього злого слова по відношенню до людей, яких таки можна поважати багато за що.
Торі, вже нічка і ви мабудь мене невірно зрозуміли. В мене немає жодних упереджень до жидів, чи євреїв, як їм толерантніше. Я не вживаю слово жид для образи. Бажають називатися євреями - будь-ласка їх право.
Я взагалі вказував на інше. Серед євреїв-олігархів існує забобона щодо українського націоналізму. Нав'язане це радянською історікографією та штампами. Тому в них упереджене ставлення до Свободи.
Стосовн іншого. Тягнибок виглядав розгубленим - оратор вн з них трьох найкращий. Кріль рафінований негідник, Віталік - ну, як Віталік, хороший хлоп, але не політик - хоча він вчиться, і я поважаю його старання, та президентом йому не бути. Навіть прем"єром - ні.
Олег не був розгублений.
Можливо не згодний з рішенням решти коаліціянтів, але розгубленим...
А Олешшка...Він вміє бути переконливим, але не вміє дотиснути своє і губиться в гарячих ситуаціях.
Торі, ну ви не праві. Ви подивіться як він відповідав на різних ток-шоу усіляким Вітренкам, Симоненкам та іншим русо- і аквафрешам.;)
Йуля в Президенти - не доведи, Господи: істерична, мстива і жадібна.
Ляшко - це взагалі смішно, враховуючи, що він підарас, нехай і в хорошому сенсі, але.
Порошенко ж поміркованіший і більше схожий на Президента країни, враховуючи його погляди й особисті якості.
Олешшшка був би непоганим в ролі міністра МВС - замість Авакова, що постійно зависає в соцмережах.
Була тут тема про вибори президента. Мені просто ліньки повторюватися, знайдіть там мій допис. Я давав дуже розширений свій аналіз по кожному кандидату.;)

на место Черчиля берем лидера всея Кубы Фиделя Кастро. Или он уже умер?
Если умер, то в Ялте спиритический сеанс - Янукович, Кастро, Че Гевара
блище до реальності, колеги! серьйозне питання вирішуємо!

Назад
Зверху Знизу