Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 7

Я теж помітила. Таке враження склалося, що ці люди працюють на вову і по черзі сідають на золотий унітаз.

…Мудило в цегейковій шапці (раптово скаженіє). За мной!

Натовп, спотикаючись, несеться за ним, чути страшенне ревіння, переходяще в жіночий зойк. Продавець висовується з кіоска до половини і з заздрістю дивиться їм в слід. З того боку, де знаходиться масло, йдуть молодцеваті мудила. У них масні їбальники, в руках вони тримають носилки. На носилках лежить дохуя масла. Зверху, прямо на маслі, лежить іще один мудило, він блює маслом вниз.

Продавець. Шо з нім такоє?
Мудило. І з тобою, дєд, таке буде, єслі дохуя масла з’їси.

attachment.php

шабака:любов::любов::любов:

Ви не забувайте, що на Майдані головною організуючою силою були саме свободівці. Як депутати так і свободівські сотні. Це просто не дуже в ефір пускали. Юо по-перше і сама Свобода не намагалася занадто себе вказувати, бо репресії були б, по-друге, в нас до Свободи в каналах дуже упереджене ставлення. Бо належать канали самі знаєте кому. А в жидів трішки упередженне ставлення до націоналістів. Це з перекрученої радянської міфології їм ще нав'язано.;)
І таки на фоні трійці Тягнибок виглядав найкраще. Згадайте як він лишень змусив Майдан їх вислухати після підписання з Яником домовленостей. Ніхто не зміг вгамувати невдоволених. А йому вдалося, навіть свистів...

йопанийстид

а где був тянивбок 19, 20 лютого?

Цитата:
Сообщение от Магду Посмотреть сообщение
я вважаю, треба ПС та комуняків - 49/49 +2 Литвину (на поміркованість, щоб хтось лишався в живих після сесій ВР) - і можна серіали на купувати..
все буде добре - здорова, безкомпромісна конкуренція.
Комуняк і Литвина? Та ви в своєму розумі?

ПС-49, КП - 49, Литвин -2% .. ну, десь так..
осередків та перебіжчиків небуде.. апріорі..

собака!!!! хочу-хочу-хочу!

Ви не забувайте, що на Майдані головною організуючою силою були саме свободівці. Як депутати так і свободівські сотні. Це просто не дуже в ефір пускали. Юо по-перше і сама Свобода не намагалася занадто себе вказувати, бо репресії були б, по-друге, в нас до Свободи в каналах дуже упереджене ставлення. Бо належать канали самі знаєте кому. А в жидів трішки упередженне ставлення до націоналістів. Це з перекрученої радянської міфології їм ще нав'язано.
І таки на фоні трійці Тягнибок виглядав найкраще. Згадайте як він лишень змусив Майдан їх вислухати після підписання з Яником домовленостей. Ніхто не зміг вгамувати невдоволених. А йому вдалося, навіть свистів...
Хрен кто это вспомнит- Тягнибок идёт в топку.

Только что на 1+1 показывали яркого представителя новой власти Черновол - это полный п....ц с такими идиотами от Украины в ближайшем будущем не останется ничего.
ПС. Видео думаю скоро будет, набираем в поиске "Черновол и Червоненко"

Ви не забувайте, що на Майдані головною організуючою силою були саме свободівці. Як депутати так і свободівські сотні. Це просто не дуже в ефір пускали. Юо по-перше і сама Свобода не намагалася занадто себе вказувати, бо репресії були б, по-друге, в нас до Свободи в каналах дуже упереджене ставлення. Бо належать канали самі знаєте кому. А в жидів трішки упередженне ставлення до націоналістів. Це з перекрученої радянської міфології їм ще нав'язано.;)

Протестую.
На Майдані були всі, далеко не всі там свободівці.
А про "жидів" ти мені не розказуй, в мене серед них повно друзів, що, з огляду на мою національність, виглядає трохи дивно - але я не терплю цього злого слова по відношенню до людей, яких таки можна поважати багато за що.
Стосовн іншого. Тягнибок виглядав розгубленим - оратор вн з них трьох найкращий. Кріль рафінований негідник, Віталік - ну, як Віталік, хороший хлоп, але не політик - хоча він вчиться, і я поважаю його старання, та президентом йому не бути. Навіть прем"єром - ні.
А Олешшка...Він вміє бути переконливим, але не вміє дотиснути своє і губиться в гарячих ситуаціях.
Йуля в Президенти - не доведи, Господи: істерична, мстива і жадібна.
Ляшко - це взагалі смішно, враховуючи, що він підарас, нехай і в хорошому сенсі, але.
Порошенко ж поміркованіший і більше схожий на Президента країни, враховуючи його погляди й особисті якості.
Олешшшка був би непоганим в ролі міністра МВС - замість Авакова, що постійно зависає в соцмережах.

Один з активістів Майдану розповів про те, як львівська сотня врятувала Майдан від зачистки 19 лютого.

Сергій Супрун виклав у Фейсбук розповідь про ніч 19 лютого, коли силовик взялись зачищати Майдан.

Подаємо мовою оригіналу:

«Хочу рассказать о ночи 19 февраля, когда происходила зачистка майдана. Тогда была самая напряженная ночь. Пресловутых сотен самообороны не было, свободовской гвардии не было[, люди которые держали оборону были плохо организованны и истощенны, щиты держали до изнеможения подпирая головой. Радовала сцена, наверное потому, что пафосных депутатов с их дешевыми манипулятивными лозунгами не было. Никого. Парубий заявил, что у него инсульт и довольный свалил домой. Турчинов потребовал носилки и заявил, что его убил снайпер.

Беркут постоянно атаковал. Периметр держало человек 300-400 остальные – сочувствующие. Людей под утро становилось все меньше и меньше, Крещатик опустел, и те кто остались либо бегали, либо еле передвигались перетаскивая к передовой все что горит. Около пяти часов положение стало отчаянным, передовую потеснили опять. Баррикады на Прорезной и в Пассаже осталась совсем без охраны, несколько раз прибегали ребята с предупреждением о движущемся беркуте и титушках со стороны Бессарабки. Было тревожно. Было страшно. Все понимали, что удержать Крещатик шанса нет никакого.

После восьми люди стали расходиться активнее, прибывающих почти не было. По Крешатику со стороны Бессарабки бежала большая группа вооруженных щитами и битами людей до ста человек. Это был конец. Ребята взялись за камни и кинулись поджигать коктели. Группа быстро приближалась, когда стали видны их лица закрались сомнения сменившиеся пониманием – Наши. Такие лица могут быть только у Наших. Мужики сорока - пятидесяти лет подбежали, выстроились в колону по четверо и первый ряд грохнув щитами упал на колени. То, что мы услышали вырвало сознание. – Брати! пробачте що так довго їхали. Плакали все. Все. Это была Львовская сотня.
Они убежали на передовую, пару человек осталась, и рассказала длинную историю о том КАК они добирались. Я не буду писать об этом, это длинная повесть о мужестве и непреклонной воле. Слава Львовской Сотне. Через час был Тернополь».

Героям слава!

Однозначно. Впороти таку хуйню могли лише абсолютні придурки. В країні піздєц, мусора і армія дезорієнтовані, громадяни в ахуї озброюються і купують крупи й сірники в промислових масштабах - а вони портфеликами помахали й вирішили, що мовний закон - то найтерміновіша справа на такий момент. Сцуко, повбивала б.
Ви не праві. Мовний закон - це як Ленін в Харкові. Або одразу скасовувати/зносити, або вже потім не дадуть.
Вони скористалися ситуацією, коли ніхто особливо не репетуватиме. І мовний закон ніхто навіть спочатку і не згадував. Путлер і його шістки стояли спочатку на залякуванні бЄндЄровцями та акцентували на невизнані влади. Але в Путлера тут сидять агенти, які й підказали йому ідею підняття і мовного питання.
Я теж помітила. Таке враження склалося, що ці люди працюють на вову і по черзі сідають на золотий унітаз.
Повірте це зовсім не так. Просто я вже писав раніше на Свободі дуже акцентують негатив і наші канали і росіянські. Чому наші я вже писав * бо власники закомплексовані на боязні націоналістів жиди.;)

Только что на 1+1 показывали яркого представителя новой власти Черновол - это полный п....ц с такими идиотами от Украины в ближайшем будущем не останется ничего.
ПС. Видео думаю скоро будет, набираем в поиске "Черновол и Червоненко"
чорновіл зараз популярна дівка після того як її якісь парубки відлупцювали. ась вона и кидається на всіх, поки слава про неї живе.

Порошенко ж поміркованіший і більше схожий на Президента країни, враховуючи його погляди й особисті якості.

підтримую.. що б там не казали але він адекватніший за всіх..

Вам достаточно видео, чтобы возненавидеть своих близких? Посмотрите другое, там такие же голосят как они теперь счастливы. Свое мнение сформировать не пробовали, может хватит "видео" или слухов?
Они мне не близкие и не далекие, а просто люди, к которым я в принципе по жизни отношусь достаточно лояльно. У меня даже в обыденной жизни нет врагов - я просто не общаюсь с теми, с кем мне не по пути.
Мнение должно формироваться на основе каких-то фактов? Друзья созванивались с родственниками в крыму, и знакомых много там живет - все реально как на тех видео : ликование, пьянка, слезы на глазах от пережитых лет ужаса, рассия, мама, домой. Ну за что мне их любить? Для меня они стали предателями.
ЗЫ. Убивать я их за это не собираюсь)))) Пусть катятся, удачи и в крым я больше не ездец.

Ви не праві. Мовний закон - це як Ленін в Харкові. Або одразу скасовувати/зносити, або вже потім не дадуть.
Чи ти намаханий? Ти що, не розумієш, що чуток навколо цього закону було стільки, що це знову мало не розкололо країну? Його ніхто не читав до пуття, а розмов було - ледве не в тюрму садовити будуть за російську мову. А до чого це призвело в Криму, то видно нозброєним оком.

Нiчого не вийде. Комуняки знов продадуться i знов в парламентi буде стала бiльшiсть.

ось приблизний план:
вибрати раду - усіх розстріляти
знову вибрати раду - усіх розстріляти
і знову вибрати раду - можно стріляти через одного
ну і наостанок, вибрати раду:D

так, ця мандєль врятує країну
який жах
голосуємо за Ляшка
тоді вже за Яроша...

а кого, окрім неї? Тільки не кажіть про Ляшка та інших клоунів-"екстремистів", як той же Ярош... З них політики, як з мене :D

А Юля, попри все, що про неї кажуть - може таки дати Україні шанс видряпатись з цього лайна.

Назад
Зверху Знизу