Ви не забувайте, що на Майдані головною організуючою силою були саме свободівці. Як депутати так і свободівські сотні. Це просто не дуже в ефір пускали. Юо по-перше і сама Свобода не намагалася занадто себе вказувати, бо репресії були б, по-друге, в нас до Свободи в каналах дуже упереджене ставлення. Бо належать канали самі знаєте кому. А в жидів трішки упередженне ставлення до націоналістів. Це з перекрученої радянської міфології їм ще нав'язано.

І таки на фоні трійці Тягнибок виглядав найкраще. Згадайте як він лишень змусив Майдан їх вислухати після підписання з Яником домовленостей. Ніхто не зміг вгамувати невдоволених. А йому вдалося, навіть свистів...
Протестую.
На Майдані були всі, далеко не всі там свободівці.
А про "жидів" ти мені не розказуй, в мене серед них повно друзів, що, з огляду на
мою національність, виглядає трохи дивно - але я не терплю цього злого слова по відношенню до людей, яких таки можна поважати багато за що.
Стосовн іншого. Тягнибок виглядав розгубленим - оратор вн з них трьох найкращий. Кріль рафінований негідник, Віталік - ну, як Віталік, хороший хлоп, але не політик - хоча він вчиться, і я поважаю його старання, та президентом йому не бути. Навіть прем"єром - ні.
А Олешшка...Він вміє бути переконливим, але не вміє дотиснути своє і губиться в гарячих ситуаціях.
Йуля в Президенти - не доведи, Господи: істерична, мстива і жадібна.
Ляшко - це взагалі смішно, враховуючи, що він підарас, нехай і в хорошому сенсі, але.
Порошенко ж поміркованіший і більше схожий на Президента країни, враховуючи його погляди й особисті якості.
Олешшшка був би непоганим в ролі міністра МВС - замість Авакова, що постійно зависає в соцмережах.