Статус: Офлайн
Повідом.: 32093
Повідом.: 32093
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И теперь живой мем. Я тоже член секты Кровавого Пастора, он хороший.![]()
Я трудно прощаю, что себя, что других.Ну и что сделала она для страны и что сделал Пастор. Пастор реально отработал за пол-года по полной программе и сделал много полезных вещей.
И яИ теперь живой мем. Я тоже член секты Кровавого Пастора, он хороший.![]()
3 жовтня ц.р. поблизу Києва СБУ затримала громадянина РФ, мешканця Москви Гречишкіна Миколу Васильовича, кадрового російський офіцера, колишнього морського піхотинця, який був завербований ФСБ РФ. Для прикриття ця особа використовувала посаду редактора Інтернет-видання «Российские новости».
З початку АТО виконував завдання ФСБ РФ із координації діяльності лідерів незаконних збройних формувань та диверсійно-підривних груп так званих ЛНР і ДНР з іноземною спецслужбою, їх організаційного та ресурсного забезпечення. Встановив, організував, координував та підтримував сталі конспіративні контакти з ватажками терористичних організацій ЛНР та ДНР.
Іноземець безпосередньо організовував через кураторів у Москві постачання на контрольовану бойовиками територію України військової техніки (броньовані автомобілі "Тигр"), найманців (в т.ч. 130 танкістів з м.Свердловск, добровольців з числа радикальних козацьких формувань РФ тощо) для участі у бойових діях проти сил АТО.
Не. Они с Йулей в своё время зажгли.
Ты Раду посмотри как он ведет, как троллит тонко![]()
Я всё это понимаю. Но.
Спутник АТО @SputnikATO · 36 мин. 36 минут назад
xуйло говорит, что договоренности предполагали, что силы АТО выходят из Донецкого аэропорта.
Ой да ладно, из всех скотов, в нынешней Раде он далеко конечно не ангел, но и не предатель, а в трудный момент для страны стал козлом отпущения.
Ура! Я не один))Я тоже член секты Кровавого Пастора, он хороший.
Ура! Я не один))