Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 23

Построят город специально из одних туалетов. Бюргеры будут сидеть в туалетах, а славяне мыть. Так жидогеи из Брюсселя решили, сообщает наш корреспондент в Евросодоме Аристарх Ватников.
А потом туда жидобандеровцы будут ссылать русскоязычных украинцев после фильтрации для насильственной бандеризации.

Бог, похоже, умер.
Иначе не было бы того, что я видела в эти дни.
Тори - это уже не первый раз в жизни людской.Война в смысле.
Просто для нас с тобой лично - это в первый раз.
Люди все войны прошедшие - пережили.
И мы переживем.
Просто каждый выбирает - что он будет делать.
И делает.

И по делам его - ему воздается....

Если шо - я не религиозный проповедник.:)

IpFis6OiIoc.jpg

m6sx4m4TJsE.jpg

II9fR25PIXw.jpg

S-fq4-neVOE.jpg
:клас::клас::D:D:іржач::іржач::D:D

Ну пришел то я сюда к вам когда только все начиналось, чтобы черпать информацию не из нашего информационного поля.
тут тебя только пошлют :)
если информации нужна советую
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Музыкальный подарок для роиссян - гостей ХФ

Кореспондент "Нью-Йорк Таймс" у Новоазовську Ендрю Креймер повідомляє, що до України вдерлись російські війська.
Публікація у зазначеному виданні повідомляє, що під натиском російських танків, артилерії та піхоти українські військові у
вівторок змушені були відступити у Новоазовську.

Креймер також повідомляє, що деякі українські солдати відмовляються виконувати накази командування.
"Командир підрозділу, який є частиною 9-ї бригади з Вінниці, кричав на чоловіків, намагаючись розвернути їх. Жодного
результату. Зрештою він сказав усім, хто відмовляється воювати - відійти від решти. Відступило 11 осіб - решта повернулись
до міста", - описує випадок у Новоазовську Креймер.

За словами репортера, окремі групи військових у вівторок "хаотично тікали".
Видання зазначає, що бригада з Вінниці раніше прийняла бій з російськими частинами поблизу Новоазовська, але пізніше
відступила на захід від міста.

Матеріал у "Нью-Йорк Таймс" зазначає, що на думку деяких західних офіційних осіб "наступ Росії на південному-сході може бути частиною стратегії Росії отримати сухопутний доступ до Криму".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу