Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вы знаете, если бы они пришли и кричали обидное Итп - я бы употребляла слова "провокация" и "будить темные инстинкты толпы", но в данном случае люди пришли совершать преднамеренное убийство - с оружием и в броне.
какие люди и какое убийство и куда пришли? Что й то я не понял.
Что у нас в центре?
Всё нормально?
Мирные? Без оружия?Толпа колорадов ушла с площади возлагать к солдату на 23 августа.
Замечены около 200 мытынгувальныков.
да там , похоже две трети в кадре бухих...
Не понятно почему пристрелили тех возле кафешки под тентом, наверно с пьяни замахнулись бутылкой?..
А ведь солдатикам скорее всего уже видимо есть приказ, если что -стрелять на поражение ( так как по ним втихаря провокаторы точно из-за спин толпы стреляют...).
Нормально. По улицам ходят полупьяные, по дворам стоят правосеки переодетые в милицию с автоматами. По чернышевской, мироносицкой, артема. Патрули лазят. Колорадов и сепараторов не видать особо.
Мирные? Без оружия?
фух.
пока можно выдохнуть?
Смотрю live из Мариуполя - какой то ватник крикнул Дойлем до нью йорка
От пиздец в голове у людей
єбать, вони кончені! взагалі без гальм... і лізуть, і лізуть. от де єбанатство. я думав, перша кров їх витрезвить. а їм взагалі все похуй. за ради чого? невже вони настільки налякані правим сектором, що їм не страшно лізти під кулі? ну я б ще розумів, якби їх дійсно утискали. а то ж ні. вони самі зараз роблять так, щоб їх почали утискати. страшне єбанатство. страшне!Ну что, Путлер получил нужную картинку
СБУ затримала трьох учасників захоплення Харківської ОДА
Служба безпеки України в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.294 (масові заворушення) Кримінального кодексу України затримала трьох осіб, які підозрюються в участі у масових заворушеннях під час захоплення Харківської обласної державної адміністрації 1 березня ц.р.
За дорученням прокуратури Харківської області, досудове слідство за вказаним провадженням здійснює Харківське Управління СБУ.
Стосовно усіх затриманих судом обрано запобіжні заходи.
Ведеться слідство.
Прес-центр СБ України
Затримано двох громадян РФ, які за завданням ФСБ намагались незаконно потрапити до Луганської області
Службою безпеки України отримано чергові докази безпосередньої участі спецслужб Російської Федерації у подіях, які відбуваються на Сході України.
8 травня ц. р. при спробі незаконного перетину державного кордону України поза пунктом пропуску в Луганській області співробітниками СБУ та Державної прикордонної служби затримано двох громадян РФ, які за завданням російських спецслужб мали взяти участь у заходах екстремістського характеру.
За свідченням одного з затриманих, громадянина РФ С.Запланова, безпосередньо перед від’їздом до України він отримав інструктаж та завдання від співробітника ФСБ РФ, який надав сприяння у перетині державного кордону. Завданням Запланова була участь у акціях «Народного ополчення Донбасу» та збір розвідувальної інформації щодо соціально-політичної ситуації в регіоні та організацій, які діють на території Донеччини та Луганщини, з метою створення «керованої ідеологічної російської позиції» у східних областях України.
Як розповіли затримані громадяни РФ, вони входять до політичної партії Е.Лімонова «Другая россия (страна-террорист)», членів якої російська сторона активно використовує для засилання на територію України в якості, так званих, «ополченців».
Попробовали бы. Их бы там автоматами забросали с горой, если бы все кто там стоит в округе из правосеков переодетых в спецментов с автоматами кинули бы в них свои автоматы.
Как будет угодно, кто я такой чтобы указывать.
єбать, вони кончені! взагалі без гальм... і лізуть, і лізуть. от де єбанатство. я думав, перша кров їх витрезвить. а їм взагалі все похуй. за ради чого? невже вони настільки налякані правим сектором, що їм не страшно лізти під кулі? ну я б ще розумів, якби їх дійсно утискали. а то ж ні. вони самі зараз роблять так, щоб їх почали утискати. страшне єбанатство. страшне!
нашим хлопцям не заздрю. такий шалений тиск. на своїй-то землі. йобаний стид. донбас від такого позору ніколи не відмиється.
Но ты ваще спишь когда-нибудь?
я как не зайду, а здесь твои посты
Вот сюда ходи лучше ядрёной русофобией заряжаться:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
додаю в обранеНОВОСТИ РУССКИХ, САМОЙ ТРУСЛИВОЙ И ПОДЛОЙ НАЦИИ НА ЗЕМЛЕ: