Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Зеленского

• Автор теми Автор теми VAGR
  • Дата створення Дата створення
Избиратель рыгов и путинососов именно ты
Нет ты. Хочешь докажу? У тебя будет возможность меня опровергнуть и (или) доказать обратное. Или зассыш моей безупречной логики, как Зеленский?

Нет ты. Хочешь докажу? У тебя будет возможность меня опровергнуть и (или) доказать обратное. Или зассыш моей безупречной логики, как Зеленский?

Я тобой, таракан, не управляю. Пишешь, что хочешь. С чего вдруг понадобилось моё разрешение?

Я тобой, таракан, не управляю. Пишешь, что хочешь. С чего вдруг понадобилось моё разрешение?
Логично. На хрена мне разрешение рыгодрочера и путинососа?
Итак, ты тобишь за ссыкуна Зеленского. В свое время он агитировал за Овоща:

jh6abg.webp

Спикер клоунского штаба Дмитрий Разумков. А кто это такое? Можешь ознакомиться с досье:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Советник былоклоуна Алексанр Харбенин открытым текстом заявил что СССР-базовая ценность для Украины.
Нардеп Сергей Лещенко, который вышел из БПП и то-ли состоит в банде Зеленского, то-ли его туда пригласили, *****нул что путин является примером некоррупированного руководителя.
Не говоря уже о том, что за Ссыкуна агитируют Кровосися, Жирик, Пореченков, Охлобыстин и прочие пидарасы.
Так что, из этого следует вывод что путиносос и рыгодрочер именно. ты.
Можешь сливаться по своей трусливой привычке.

...
За моїми спостереженнями, за Порошенка готові голосувати переважно дві категорії:

а) ті, кому особисто "болить" етнокультурна українська ідентичність, але це незначна меншість, переважно зосереджена на Західній Україні та серед інтелігенції; та

б) люди, які бояться ризику (risk aversive) - "аби гірше не стало". Їх набагато більше: це переважна частина старшого покоління, бюджетники, а також ті ж консерватори, особливо інтелігенція. Таким чином, ця група по-більшості включає у себе першу.
...

Во вторую ещё изрядное количество кодаписателей отнести надо: их и так всё устраивает.
Короче, союз селюков и айтишноков - это сила! :)

...
За моїми спостереженнями, за Порошенка готові голосувати переважно дві категорії:

а) ті, кому особисто "болить" етнокультурна українська ідентичність, але це незначна меншість, переважно зосереджена на Західній Україні та серед інтелігенції; та

б) люди, які бояться ризику (risk aversive) - "аби гірше не стало". Їх набагато більше: це переважна частина старшого покоління, бюджетники, а також ті ж консерватори, особливо інтелігенція. Таким чином, ця група по-більшості включає у себе першу.
...
Ну а по моим наблюдениям, за Ссыкуна Зеленского голосует либо просто *****, либо пророссийски настроенное *****.

То есть, ты не отрицаешь что ссыкун Зеленский агитировал за Овоща?

Я ничего про это не слышал. Слуга народа и Сваты - минуту не смотрел, даже секунду.
Это же ты питаешься всем подряд, а потом стучишь лапками, бежишь голосовать за Януковичей-Порошенок, которые одного поля с тобой ягоды, твои ментальные воровские друзья

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

21ого квітня багато хто з нас проголосує за майбутнього президента України. Для мене, як для людини яка проживає в Європі і дивиться на події в Україні крізь призьму європейских ЗМІ, одним з найважливіших обов‘язків президента є саме зовнішня політика, вміння поводити себе серед найсильніших людей цього світу і вміння зхиляти їх на свій бік. Зробив для себе відео-порівняння дипломатичних здібностей кандидатів. Прошу не розцінювати це як агітацію, а як порівняння з можливістю самостійних висновків.

Бажаю кожному зробити зважений і вірний вибір! Все буде Україна!

відео на фб

Mykyta Sierov

– Куме, знаєш, а я голосував за Зе.
– Бо *****.
– Ти хочеш сказати, що 30% виборців – ідіоти?
– Ні в якому разі. Є серед них багато високоосвічених та розумних людей, які просто вважають, що Україна як держава не повинна існувати, що треба "рєшіть раз і навсєґда укрАінскій вопрос".
А от ти, куме, – *****.

Назад
Зверху Знизу