50% off Cursor

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
не тошни, зрадоёб

очереди в Эпицентре и продмаркетах говорят о твоём пиздеже
ХУясе ботам платят, шо они на дом заказывают. Ты там давно в эпицентре был? Какие нах очереди, три калеки ходют по три болтика покупают, а не как раньше: бусики тарили и доставку по 20 мешков за раз. В продуктовом классе половину касс убрали, и все равно очередей не наблюдаю. Один поход в супер - полторы тысячи гришек тупо на еду. Я хз на что живут те, кто получает меньше десятки, или у кого на иждивении кто-то есть. Очереди у него, блять :рл:

Я всем, кто ноет, вспоминаю Сталина, при котором в войну работающему 600 грамм хлеба, и вязанка хвороста вместо комуналки :D Но при те временах военные заводы и музеи - эвакуировали. А у нас разворовывают.

Корупція сто років тому: як обкрадали армію УНР і до чого це призвело

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И тут у тебя, борца "с режимом барыг/коррупционеров/хунты и т.д.", на канале, где почти вся аудитория - закрытый клуб по интересам, БОЛЬШИНСТВО ГОЛОСУЕТ ЗА ПОРОШЕНКО!!
та явно в один тур выборы пройдут, точно вам говорю.

ХУясе ботам платят, шо они на дом заказывают. Ты там давно в эпицентре был? Какие нах очереди, три калеки ходют по три болтика покупают, а не как раньше: бусики тарили и доставку по 20 мешков за раз.

может просто ты нищеброд?

все ТРК и маркеты вечером забиты народом

не пались своей брехней так явно

ХУясе ботам платят, шо они на дом заказывают. Ты там давно в эпицентре был? Какие нах очереди, три калеки ходют по три болтика покупают, а не как раньше: бусики тарили и доставку по 20 мешков за раз. В продуктовом классе половину касс убрали, и все равно очередей не наблюдаю. Один поход в супер - полторы тысячи гришек тупо на еду. Я хз на что живут те, кто получает меньше десятки, или у кого на иждивении кто-то есть. Очереди у него, блять :рл:

Ты хуев пересосал сегодня, мизерабль ссаный? Зайди в Класс на 23-го. Там хуй припаркуешься вечером.

И все покупают, покупают, покупают. В аббревиатуре ТРК "Р" обозначает "развлекательный". Многие туда гулять ходят. Не знал?

все магазины за 5 лет обанкротились и съехали из ТРК, так как ЗУБОЖИННЯ :D

ватаны, не показывайте свою уебищность мозгами на людях

JYSK відкриє 50 магазинів в Україні, IKEA – 4 точки з видачею онлайн-замовленьТим часом, JYSK нарощує потужності, не збираючись поступатися місцем на українському ринку.

Компанія заявила, що в найближчі чотири роки збільшить кількість своїх магазинів в Україні, довівши їх загальне число до 100.

Увеличение сети магазинов в два раза

Зубожиння блять! :D Почти все расположены в ТРК

100500. Раньше на парковке "Эпицентра"

Всё, что есть в эпицентре можно купить на 30-50% дешевле, потратив совсем не много времени. Они просто зажрались...

Более показательно - это занятость строительных. Если не по ёбнутым расценкам, то придется подождать в очереди месяцок-другой

Всё это охуенно, но с одной поправкой - всё написанное планы развития на будущее, а не сегодняшняя реальность. Вот когда такое будет в Украине, тогда и попёздывать будешь. А пока смотри УкрTV и обссыкайся от радости.

тебя, ватоголовый, надо в Воронеж отправить, поближе к твоему ТВ

обосрыш ватный, даже врать нормально не можешь про зубожиння

Да всё просто. Наше ТВ такую вот хуйню -

преподносят как свершившийся факт. А дебилы эти прожекты, дублируют тут.

Урод, у тебя и в жизни так ебло перекосило, как на аве?

Ссыль полудурок, где я хоть раз применил это слово.

ватоголовый, ты ж писал что в ТРК не покупают ничего нищие украинцы, а гуляют там,
вынь вату может память вернется

Всё это охуенно, но с одной поправкой - всё написанное планы развития на будущее, а не сегодняшняя реальность. Вот когда такое будет в Украине, тогда и попёздывать будешь. А пока смотри УкрTV и обссыкайся от радости.

В Харькове минимум 2 магаза jusk. Дважды делал там покупки. Конечно это еще не икея...

Повторюсь - ссыль где я такое писал.
И ещё - завали ебало пидарок насчет ваты. Или на старости лет совсем из ума выжил?

да ты - ватоголовый первого сорта! :клас:

тут нечего стыдится, гордись, как хуйлом!

еще и латентный... но то к врачам...

з фейсу
" Якщо в другий тур попадає Кошулинський і Порошенко?"

Друзі, до мене зранку у життєпис прилетіло запитання: якщо в другий тур попадає Кошулинський і Порошенко, то за кого я буду? Ось відповідь мого чоловіка, яку підтримую, звісно, і я.

Ось воно ключове питання - "якщо", а не "коли". Ви навіть самі не вірите, що Кошулинський пройде до другого туру. І я не вірю. Бо так склалась ситуація в електоральному полі завдяки вмілим маніпуляціям через ЗМІ. Судячи з усього, шанси попасти у другий тур мають Вона, Воно і Порох. Граючись у гру "проголосуй у 1-му турі за Кошулинського - покажи як нас багато (аж 3-5-7-10%)" отримаєш шанс просрати Україну, пустивши у другий тур Вону і Клоуна.
Я хочу жити в Україні. А її існування, у моєму баченні, під загрозою в руках у будь-якого із двох названих кандидатів. Юлю ми вже бачили в роботі. Коболєв ледве вихаркав у судах її "надбання". А про Клоуна взагалі мовчу.
Тому я, як відповідальний батько своїх дітей, віддам свій голос за Пороха. І всіх своїх близьких та рідних загітував це зробити. Так, в 2014-му році я голосовув за Тягнибока. Бо Порох тоді здавався занадто розумним злом для України - гіршим за Овоча. Тепер я бачу його роботу. І мене вона влаштовує рівно на стільки, щоб довірити ПП ще 5 років зміцнювати мою державу. І мене дивують голі закиди: "розікрав… вальцман… мову не захищає…". То пишуть ті, хто живе не в моїй країні. Бо на свої власні очі (без телевізора) я бачу зміни, яких чекав з початку 2000-их. Я їх бачу. І бачать мої реальні, живі, близькі люди, до яких можна доторкнутись руками, а не ФБ-учні фантоми.
Серед моїх однодумців бізнесмени – власники компаній із оборотом від 100 млн грн до 1 млрд грн. Серед моїх однодумців моя мама - вчитель математики – вона вміє мислити сухими цифрами, а не емоціями. Серед моїх однодумців – вся моя рідня. Всі живі справжні люди. І я не питаю поради у фантомів із ФБ за кого голосувати.

Моя впевненість грунтується на власному світосприйнятті:
- як бізнесмен, я бачу що децентралізація дала свої позитивні плоди: в селах проводять водопроводи, купують енергозберігаючу автоматику до цих водогонів (я її виготовляю і продаю) - такого ніколи не було;
- як бізнесмен, що їздить щодня по відрядженнях всією Україну я бачу масштаб робіт по укладенню/ремонту доріг - такого ніколи не було раніше;
- і як бізнесмен я розумію звідки взялись ці гроші - із результатів діяльності всіх платників податків і Гонтарєвої, яка підчистила банківську систему від конвертаційних центрів, розплоджених Юлями-Азаровими;
- як меломан, я кайфую від розквіту української пісні на радіо - такого раніше не було;
- як громадянин воюючої країни я бачу підтримку союзників із Заходу: зброя, гроші, досвід - все це передається зараз нашій Армії (ні Вона, ні Зе цього не отримають – їх ціль і спроможність – це хіхікати з Хуйлом на переговорах по здачі наших інтересів);
- я не віруючий, але млію від Томосу і від того, що тепер речі названо своїми іменами: УПЦ МП - це РПЦ.
- я розумію цінність заборони в'їзду молодим і небезпечним росіянам в мою країну;
- я оцінив належно декомунізацію;
- і Хуйло оцінив – аж пищить, щоб Пороха тут не було. І тільки цього достатньо, щоб голосувати за ПП.

Чого я хочу:
- хочу бачити, як буде прийнято закон про мову (хай і не досконалий з точки зору лютих націоналістів), але такий, що випікає пукани всім її ворогам. Клоун і Вона завжди виступали за російську як другу державну.
- я хочу щоб запрацював закон про Освіту, де єдиною мовою викладання буде моя рідна – українська.

Гей, свободівці, ви на догоду своїм амбіціям хочете просрати Україну? Хто був кращий в період Визвольних змагань 1917-1919 років: Петлюра, чи Скоропадський? Вони обоє хотіли Україну. І серед них не було кращого. Але навколо них були гірші – ще сотня різних отаманів, які грали у свою гру. Без об’єднання із Києвом. І ви граєтесь у свій дріб'язок тоді, коли умовний Муравйов вже під умовними Крутами. Грайтесь. У разі приходу проросійського кандидата всі націоналісти будуть під загрозою як "пасобники хунтьі Парашенка". І ви гордо підете на підвал, незалежно від того, чи голосували за нього. І це буде без «якщо», а обов’язково із приставкою «коли». І знаєте, кого я буду проклинати за те, що Батьківщина стала на коліна перед ворогом? - саме вас, мої дорогенькі націоналісти, а не Клоуна, чи Юльку.

Вячеслав Звєков

кому всрался его пиздеж? Говорит он красиво, и что? Пусть пиздует в 95 квартал выступать, актер :D. Будут там вместе с Зеленским клоунов изображать. И юлю с остальными типа бойко да Гриценко пущай туда же забирают.

кому всрался его пиздеж? Говорит он красиво, и что? Пусть пиздует в 95 квартал выступать, актер . Будут там вместе с Зеленским клоунов изображать. И юлю с остальными типа бойко да Гриценко пущай туда же забирают.
ТСН уже показали что они мерзкие гниды уровня раша-тв и всеми способами стараются протащить своих,бениных, кандидатов. Хера ты суешь это говно?

ТСН уже показали что они мерзкие гниды уровня раша-тв и всеми способами стараются протащить своих,бениных, кандидатов. Хера ты суешь это говно?

то, что показано в видео - это не правда? То, что расхищался укроборонпром - это тоже пиздеж Бигуса, и не правда?

то, что показано в видео - это не правда?
Ты долбойб очередной здесь? Конечно пиздежь.Причем повторение какапского пиздежа.
dcc2fc.webp

хм
после такого даже я, наверное, кину бумажку за порошенко
при всем своем неуважении

То, что расхищался укроборонпром - это тоже пиздеж Бигуса, и не правда?
Это информационная диверсия, придурок. Твой Бигус подтасовывает и перекручивает факты, в чем его и уличили. Есть подозрение на злоупотребления в Укроборонпроме, но только гнида может заранее,без решения суда,что то пиздеть.

Ты долбойб очередной здесь? Конечно пиздежь.Причем повторение какапского пиздежа.
.

та кажуть що він порубав топором брата та всю його родину через те що ті за зе голосувати хотіли. таке просто так не вигадають:увага:

Это информационная диверсия, придурок. Твой Бигус подтасовывает и перекручивает факты, в чем его и уличили. Есть подозрение на злоупотребления в Укроборонпроме, но только гнида может заранее,без решения суда,что то пиздеть
суд - ручная мартышка, которая отпускает сепаров, не садит коррупционеров, и вообще эта мартышка решила ,что можно воровать. Если для тебя суд - это аргумент. Для меня это вообще не аргумент даже. Суд в нашей стране просто механизм для решения задач тех, кто больше платит.

Назад
Зверху Знизу