Статус: Офлайн
Повідом.: 1645
Повідом.: 1645
а юго-восток захеревает, так как от ес далеко.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а юго-восток захеревает, так как от ес далеко.Не ну оно понятно, но шо робить?
***се ботам платят, шо они на дом заказывают. Ты там давно в эпицентре был? Какие *** очереди, три калеки ходют по три болтика покупают, а не как раньше: бусики тарили и доставку по 20 мешков за раз. В продуктовом классе половину касс убрали, и все равно очередей не наблюдаю. Один поход в супер - полторы тысячи гришек тупо на еду. Я хз на что живут те, кто получает меньше десятки, или у кого на иждивении кто-то есть. Очереди у него, ***тьне тошни, зрадоёб
очереди в Эпицентре и продмаркетах говорят о твоём ****еже
та явно в один тур выборы пройдут, точно вам говорю.И тут у тебя, борца "с режимом барыг/коррупционеров/хунты и т.д.", на канале, где почти вся аудитория - закрытый клуб по интересам, БОЛЬШИНСТВО ГОЛОСУЕТ ЗА ПОРОШЕНКО!!
***се ботам платят, шо они на дом заказывают. Ты там давно в эпицентре был? Какие *** очереди, три калеки ходют по три болтика покупают, а не как раньше: бусики тарили и доставку по 20 мешков за раз.
***се ботам платят, шо они на дом заказывают. Ты там давно в эпицентре был? Какие *** очереди, три калеки ходют по три болтика покупают, а не как раньше: бусики тарили и доставку по 20 мешков за раз. В продуктовом классе половину касс убрали, и все равно очередей не наблюдаю. Один поход в супер - полторы тысячи гришек тупо на еду. Я хз на что живут те, кто получает меньше десятки, или у кого на иждивении кто-то есть. Очереди у него, ***ть![]()
Ты хуев пересосал сегодня, мизерабль ссаный? Зайди в Класс на 23-го. Там *** припаркуешься вечером.
И все покупают, покупают, покупают. В аббревиатуре ТРК "Р" обозначает "развлекательный". Многие туда гулять ходят. Не знал?
100500. Раньше на парковке "Эпицентра"
Всё это охуенно, но с одной поправкой - всё написанное планы развития на будущее, а не сегодняшняя реальность. Вот когда такое будет в Украине, тогда и попёздывать будешь. А пока смотри УкрTV и обссыкайся от радости.
Да всё просто. Наше ТВ такую вот ***ню -
преподносят как свершившийся факт. А *****ы эти прожекты, дублируют тут.
****, у тебя и в жизни так ебло перекосило, как на аве?
Ссыль полудурок, где я хоть раз применил это слово.
Всё это охуенно, но с одной поправкой - всё написанное планы развития на будущее, а не сегодняшняя реальность. Вот когда такое будет в Украине, тогда и попёздывать будешь. А пока смотри УкрTV и обссыкайся от радости.
Повторюсь - ссыль где я такое писал.
И ещё - завали ****о *****ок насчет ваты. Или на старости лет совсем из ума выжил?
" Якщо в другий тур попадає Кошулинський і Порошенко?"
Друзі, до мене зранку у життєпис прилетіло запитання: якщо в другий тур попадає Кошулинський і Порошенко, то за кого я буду? Ось відповідь мого чоловіка, яку підтримую, звісно, і я.
Ось воно ключове питання - "якщо", а не "коли". Ви навіть самі не вірите, що Кошулинський пройде до другого туру. І я не вірю. Бо так склалась ситуація в електоральному полі завдяки вмілим маніпуляціям через ЗМІ. Судячи з усього, шанси попасти у другий тур мають Вона, Воно і Порох. Граючись у гру "проголосуй у 1-му турі за Кошулинського - покажи як нас багато (аж 3-5-7-10%)" отримаєш шанс просрати Україну, пустивши у другий тур Вону і Клоуна.
Я хочу жити в Україні. А її існування, у моєму баченні, під загрозою в руках у будь-якого із двох названих кандидатів. Юлю ми вже бачили в роботі. Коболєв ледве вихаркав у судах її "надбання". А про Клоуна взагалі мовчу.
Тому я, як відповідальний батько своїх дітей, віддам свій голос за Пороха. І всіх своїх близьких та рідних загітував це зробити. Так, в 2014-му році я голосовув за Тягнибока. Бо Порох тоді здавався занадто розумним злом для України - гіршим за Овоча. Тепер я бачу його роботу. І мене вона влаштовує рівно на стільки, щоб довірити ПП ще 5 років зміцнювати мою державу. І мене дивують голі закиди: "розікрав… вальцман… мову не захищає…". То пишуть ті, хто живе не в моїй країні. Бо на свої власні очі (без телевізора) я бачу зміни, яких чекав з початку 2000-их. Я їх бачу. І бачать мої реальні, живі, близькі люди, до яких можна доторкнутись руками, а не ФБ-учні фантоми.
Серед моїх однодумців бізнесмени – власники компаній із оборотом від 100 млн грн до 1 млрд грн. Серед моїх однодумців моя мама - вчитель математики – вона вміє мислити сухими цифрами, а не емоціями. Серед моїх однодумців – вся моя рідня. Всі живі справжні люди. І я не питаю поради у фантомів із ФБ за кого голосувати.
Моя впевненість грунтується на власному світосприйнятті:
- як бізнесмен, я бачу що децентралізація дала свої позитивні плоди: в селах проводять водопроводи, купують енергозберігаючу автоматику до цих водогонів (я її виготовляю і продаю) - такого ніколи не було;
- як бізнесмен, що їздить щодня по відрядженнях всією Україну я бачу масштаб робіт по укладенню/ремонту доріг - такого ніколи не було раніше;
- і як бізнесмен я розумію звідки взялись ці гроші - із результатів діяльності всіх платників податків і Гонтарєвої, яка підчистила банківську систему від конвертаційних центрів, розплоджених Юлями-Азаровими;
- як меломан, я кайфую від розквіту української пісні на радіо - такого раніше не було;
- як громадянин воюючої країни я бачу підтримку союзників із Заходу: зброя, гроші, досвід - все це передається зараз нашій Армії (ні Вона, ні Зе цього не отримають – їх ціль і спроможність – це хіхікати з ***лом на переговорах по здачі наших інтересів);
- я не віруючий, але млію від Томосу і від того, що тепер речі названо своїми іменами: УПЦ МП - це РПЦ.
- я розумію цінність заборони в'їзду молодим і небезпечним росіянам в мою країну;
- я оцінив належно декомунізацію;
- і ***ло оцінив – аж пищить, щоб Пороха тут не було. І тільки цього достатньо, щоб голосувати за ПП.
Чого я хочу:
- хочу бачити, як буде прийнято закон про мову (хай і не досконалий з точки зору лютих націоналістів), але такий, що випікає пукани всім її ворогам. Клоун і Вона завжди виступали за російську як другу державну.
- я хочу щоб запрацював закон про Освіту, де єдиною мовою викладання буде моя рідна – українська.
Гей, свободівці, ви на догоду своїм амбіціям хочете просрати Україну? Хто був кращий в період Визвольних змагань 1917-1919 років: Петлюра, чи Скоропадський? Вони обоє хотіли Україну. І серед них не було кращого. Але навколо них були гірші – ще сотня різних отаманів, які грали у свою гру. Без об’єднання із Києвом. І ви граєтесь у свій дріб'язок тоді, коли умовний Муравйов вже під умовними Крутами. Грайтесь. У разі приходу проросійського кандидата всі націоналісти будуть під загрозою як "пасобники хунтьі *****енка". І ви гордо підете на підвал, незалежно від того, чи голосували за нього. І це буде без «якщо», а обов’язково із приставкою «коли». І знаєте, кого я буду проклинати за те, що Батьківщина стала на коліна перед ворогом? - саме вас, мої дорогенькі націоналісти, а не Клоуна, чи Юльку.
Вячеслав Звєков
ТСН уже показали что они мерзкие гниды уровня раша-тв и всеми способами стараются протащить своих,бениных, кандидатов. Хера ты суешь это ****о?кому всрался его ****еж? Говорит он красиво, и что? Пусть ****ует в 95 квартал выступать, актер . Будут там вместе с Зеленским клоунов изображать. И юлю с остальными типа бойко да Гриценко пущай туда же забирают.
ТСН уже показали что они мерзкие гниды уровня раша-тв и всеми способами стараются протащить своих,бениных, кандидатов. Хера ты суешь это ****о?
Ты долбойб очередной здесь? Конечно ****ежь.Причем повторение какапского ****ежа.то, что показано в видео - это не правда?
![]()
хм
после такого даже я, наверное, кину бумажку за порошенко
при всем своем неуважении
Это информационная диверсия, ******ок. Твой Бигус подтасовывает и перекручивает факты, в чем его и уличили. Есть подозрение на злоупотребления в Укроборонпроме, но только гнида может заранее,без решения суда,что то ****еть.То, что расхищался укроборонпром - это тоже ****еж Бигуса, и не правда?
Ты долбойб очередной здесь? Конечно ****ежь.Причем повторение какапского ****ежа.
.