Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Сообщение от Kolchoznik
"З 9-ї ранку я сиджу на стакані... Ми є ах#єнна інституція",
- виступ начальника патрульної поліції Києва Зозулі на новорічному корпоративі.
ВIДЕО
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Наверное у вас, в колхозе, не проводятся корпоративы. Каждый нажирается в одиночестве?
Работники сельского хозяйства в отличии от начальника патрульної поліції Києва
не принимают Присягу на вірність Українському народові, в которой есть такие слова:
"Я, (прізвище, ім’я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю:браво:

вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави,

з гідністю нести високе звання поліцейського:браво:

та сумлінно виконувати свої службові обов’язки".

Тем не менее, мне хотелось бы прочитать ответ на вопрос:

Ответ на вопрос будет таким - он настолько же кристально честный человек, как и действующий президент. :D Один в один. И как остальные кандидаты тоже. Т.е. если ты признаешь Петю и остальных кандидатов брехливыми гнидами, то я соглашусь, что и Зеленский точно такой же :D

не принимают Присягу на вірність Українському народові
Судя по твоим высерам не принимают.

в которой есть такие слова:
И что не так?

Добкин ведь не баллотируется!

Что, серьёзно? Миша (Скучное Лицо) Добкин не будет баллотироваться в президенты в этом году? А почему?

Может потому, что его друг Гена Кернес (луДший) решил поддержать Порошенко на этих выборах, как ты думаешь?

Ответ на вопрос будет таким - он настолько же кристально честный человек, как и действующий президент. Один в один.
Это спорный тезис. Изучи матчасть:

И как остальные кандидаты тоже. Т.е. если ты признаешь Петю и остальных кандидатов брехливыми гнидами, то я соглашусь, что и Зеленский точно такой же
То есть, ты не против того, что Юлька, Мураев, Вилкул и прочие также как Зеленский брехливые гниды? Я тебя правильно понял?

Что, серьёзно? Миша (Скучное Лицо) Добкин не будет баллотироваться в президенты в этом году? А почему?
Спроси у него.

Может потому, что его друг Гена Кернес (луДший) решил поддержать Порошенко на этих выборах, как ты думаешь?
Сомневаюсь. Даже если совесть Харькова была вынуждена поддержать Петю.

Голосовать за Петю еще раз, это как еще раз принять таблетку от рака мозга

Даже если бы это и было так, то даже тогда между ними есть одна огромная разница.
- Кто продвигает зеленского, тимошенко и прочих технических кандидатов и кто им платит?
– Кто продвигает Порошенко и кто платит ему?

А тебе кто больше нравится - Коломойский или Фирташ? :D:D:D
Даже если олигарх сам себя продвигает, цели при этом не отличаются. Так что вообще разницы нет - брехливые гниды, они и есть брехливые гниды. Или кристально честные люди. Все :D

Это спорный тезис. Изучи матчасть:

То есть, ты не против того, что Юлька, Мураев, Вилкул и прочие также как Зеленский брехливые гниды? Я тебя правильно понял?

Абсолютно. С одной оговоркой - как и Порошенко. Я не против, что они ВСЕ брехливые гниды. Без исключений :)

Сообщение от Kolchoznik
не принимают Присягу на вірність Українському народові
Судя по твоим высерам не принимают.
И что не так?
Ты тоже, как и начальник патрульної поліції Києва (ВIДЕО)
являешься ****** "ах#єнної інституцiї"?
:D
В таком случае, всё так.:браво:

Офіційно! Заява Святослава Вакарчука щодо участі у виборах Президента України 2019 року

Протягом року мені задають запитання чи буду я балотуватись на посаду Президента України у 2019 році.
Перш за все, дозвольте подякувати усім, хто мені довіряє – для мене це справді велика честь. І я обіцяю – таку довіру обов’язково виправдаю.
Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю:
я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року.
Я добре усвідомлюю, що зараз, в джинсах можу зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь.

Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їх розчарування і зневіру.
Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини.

Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою.
Так не має бути!
І нам під силу це змінити.

Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе.
Я вірю – справжні зміни можливі!
І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін.

[0]=68.ARCDSO-gEk80vllFA3CTRBwDIXMd1OHkF4GJMeQonEACRPMt_O0nfn7OXR6AkHhBnOxPO0-9Is4OaBtmNd89Yx-8_IMrqqfDjqnthcRLEa4K-Y3p7EvO_bNtmJSd4u5Eeo2c1i10HO8Df-n-1S5fqSP95h_cr2Sf30psaT3jg2oUjGidIWbaUFgNXYlkH0WeyLcT0VRdzieTNVluF69uTBYp3jPGGcJI-zRhEvC2vngpHDGD1GO_cA8FGthnKGHjOaYyzMB-YWjVwNoxhf6Entoeep3XYs_3exY1Yrmny6dIAliOChgLI4Z9LwbxiWSLcy7r4ykYzNgY0Vcgxiejt1M57s3Iep_kqZc&__tn__=-R

Назад
Зверху Знизу