Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
ні не більше. Тільки сьогодні ще треба замінити купу стволів, котрих в нас немає, а снаряди є... Не все так прямо і просто як ти собі уявляєш. Доводиться петляти між *****ими - інших в нас немає і у Верховного їх також немає. Довірили молодим - Лєщенко, Шабунін, Наєм, купі вомбатів... що з того вийшло??? Так отож.
Прочитай Мамалуя - досить гарно написав ,чому та як. Реально раджу прочитати.

Прочитав.
Александр Мамалуй
А Порошенко хочет Победы.
И всё: мне этого достаточно, и я больше ничего знать не хочу.
Я хочу войти в Севастополь.
В Донецк.
В Луганск.
И Порошенко хочет того же.
А Вы?
При помощи чего можно достичь Победы? Как я понял, автор хочет вернуть Украине Крым и ОРДЛО.
Территорию и население.
При помощи:
- Армії?
- Мови?
- Віри?
- iнше? наприклад, за допомогою Mr. Vision -а

угу, ти подивись хто у комітеті сидить, для початку. Подивись потім скажеш.
З такими ******ами як Купрій навіть ворогів не треба - це наш законотворець... поцікався його писаниною на рахунок гвинтівок.
Фракція - це не профільний комітет, якщо в комітеті зарубали, то піхуй яка фракція - воно в зал не вийщло навіть.

Комітети тосуються. Закон може виноситися на голосування і прийматися без згоди комітету. Може бути чітка підтримка президента хочаб на словах!

Але ні. В президента НЕМАЄ чітко визначеної та оприлюдненої позиції. Вона звісно є. Ось цей саботаж і є позиція. Є відписочки. Але ось так шоб дійсно сказати - ні. Що вже казати за якесь лобіювання фактично захисту прав людини. Конституція в нас далі попирається. Сажають людей без закону. І сепарів, і не сепарів.

Комітети тосуються. Закон може виноситися на голосування і прийматися без згоди комітету. Може бути чітка підтримка президента хочаб на словах!

Але ні. В президента НЕМАЄ чітко визначеної та оприлюдненої позиції. Вона звісно є. Ось цей саботаж і є позиція. Є відписочки. Але ось так шоб дійсно сказати - ні. Що вже казати за якесь лобіювання фактично захисту прав людини. Конституція в нас далі попирається. Сажають людей без закону. І сепарів, і не сепарів.

На і на ділі словах він як раз підтримує, бо купу гвинтівок нам придбав, купу набоїв, та гарні приціли (Найти Атакри та Бушнели ).

Гадаю 2й термін все прискорить - одного йому точно мало, не вистачає на все.

Прочитав.

При помощи чего можно достичь Победы? Как я понял, автор хочет вернуть Украине Крым и ОРДЛО.
Территорию и население.
При помощи:
- Армії?
- Мови?
- Віри?
- iнше? наприклад, за допомогою Mr. Vision -а
Почитайте уважно ще раз.

почитайте як зараз ведуться війни - не тільки зброєю, а ще й політикою, котру Порошенко просто чудово веде.

В президента НЕМАЄ чітко визначеної та оприлюдненої позиції.

Есть такой термин "хромая утка". https://ru.wikipedia.org/wiki/Хромая_утка

Это очень подходит сейчас к Порошенко. Даже если бы у него была какая-та позиция, всерьёз её воспринимать нет смысла.

На і на ділі словах він як раз підтримує, бо купу гвинтівок нам придбав, купу набоїв, та гарні приціли (Найти Атакри та Бушнели ).

Гадаю 2й термін все прискорить - одного йому точно мало, не вистачає на все.

Пробач, але я в це не вірю. Не в те, що він там гвинтівки купляв. А в те, що це все буде врегульовано законодавчо при його каденції. Як і багато інших справедливих питань. Як було телефоне право так і залишилося. Але і інші кандидати із топ 5 - такі ж самі у кращому випадку. В них всіх є фракції, посади в комітетах. міністерствах, кабінетах, є вплив. Але їх теж все влаштовує. Просто їм теж потрібен вплив для захисту активів та доступу до дерибану. І щоб все це хтось захищав від таких самих можновладців десь на расии. І вся ця мишина возня, з виборами за будь що, та інше - все це тільки ради цього. Особливо мене бісить ліцемерна поведінка партій Тимошенко та Ляшко. Хотілося їх ***** всіх розстріляти, коли вони таке гівно робили під час прийняття рішень про військовий стан.

З"явились нові можливості для людей знайти роботу в Європі.

Работа за кордоном в якостi заробiтчанина з надiєю на те, що якщо пощастить, то залишитись там назавжди, - це Велике досягнення?
На місцях тих, хто звільнились і перейшли в резерв, пройдуть обкатку нові. Процес іде. Іде природній відбір тих, хто буде професійно захищати Україну.
Ти пройшов обкатку, звiльнився з вiйськової служби i перейшов в резерв?
Чи пройшов природній відбір i залишився з тими, хто буде професійно захищати Україну?

Почитайте уважно ще раз.

почитайте як зараз ведуться війни - не тільки зброєю, а ще й політикою, котру Порошенко просто чудово веде.

В данной ситуации всё зависит от НАТО, которое ещё с советских времён борется на планете Земля за своё доминирование в военном и идеологическом плане, а не от "чудового" политика Порошенка.
По возврату Крыма.
Как я вижу, политика "команды житипоновому" не приближает жителей украинского Крыма обратно в Украину, а постоянно отдаляет от Украины. А без волеизъявления крымчаков Крым никогда не станет украинским.
Можете кидаться в меня какашками, но это ничего не изменит.

Пробач, але я в це не вірю. Не в те, що він там гвинтівки купляв. А в те, що це все буде врегульовано законодавчо при його каденції. Як і багато інших справедливих питань. Як було телефоне право так і залишилося. Але і інші кандидати із топ 5 - такі ж самі у кращому випадку. В них всіх є фракції, посади в комітетах. міністерствах, кабінетах, є вплив. Але їх теж все влаштовує. Просто їм теж потрібен вплив для захисту активів та доступу до дерибану. І щоб все це хтось захищав від таких самих можновладців десь на расии. І вся ця мишина возня, з виборами за будь що, та інше - все це тільки ради цього. Особливо мене бісить ліцемерна поведінка партій Тимошенко та Ляшко. Хотілося їх ***** всіх розстріляти, коли вони таке гівно робили під час прийняття рішень про військовий стан.

за цю каденцію він багато не встигає, тому ще одна потрібна.

В данной ситуации всё зависит от НАТО, которое ещё с советских времён борется на планете Земля за своё доминирование в военном и идеологическом плане, а не от "чудового" политика Порошенка.
По возврату Крыма.
Как я вижу, политика "команды житипоновому" не приближает жителей украинского Крыма обратно в Украину, а постоянно отдаляет от Украины. А без волеизъявления крымчаков Крым никогда не станет украинским.
Можете кидаться в меня какашками, но это ничего не изменит.

Тамені піхуй на зрадників з Криму, там є невелика кількість патріотів, там з ними все ок буде. Їх ніхто не буде питати - Крим повернуть назад, а далі вже буде видно що з яким сєпаром та зрадником робить - кого повісимо ,а кого втопим.

Тамені піхуй на зрадників з Криму, там є невелика кількість патріотів, там з ними все ок буде. Їх ніхто не буде питати - Крим повернуть назад, а далі вже буде видно що з яким сєпаром та зрадником робить - кого повісимо ,а кого втопим.

Порошенко: АТО не може тривати 2-3 місяці, АТО буде тривати години.:браво:

Порошенко: АТО не може тривати 2-3 місяці, АТО буде тривати години.:браво:

чувак, ти там був? Нахуя ти ****иш про що навіть не знаєш??? Порошенко це сказав коли регулярна армія РФ почала вторгнення????? Заібали мамкині стратеги!

Из за этих слов погибло очень много украинских военных.Потому что генералы кинулись выполнять его слова.Лучше б он жевал,а не говорил.
***** ще один воюватель.

Чуваки, ос ви такі ****аті аналітики, а хулі ж ви набої навіть не підносите тм на війні? Я вже кажу про влучно стріляти по *****ах... Нє, ти сидиш і з *** висмоктуєш єбалу. Скажи яка в тебе військова освіта за фахом? Яке в тебе віськове звання? Потім вже вирішим чи ти їбанутий від контузії, чи просто слон-****унець. Не може слоняра тупий розмірковувати над стратегією, не маючи навіть повної оперативної інформації по фронту у 10км.

Лейтенант.ПВО.
Вряд ли моя помощь пригодилось,еще бы и угробил отделение или взвод.Но я понимаю что самолет нельзя посылать в город,где есть ****** способное его сбить.Даже если и президент сказал что ато закончим за часы.

ок, лейтенант. Тепер давай розибрати - ти навіть не маєш інформації в межах батальону (майор) за бригаду мовчимо (полковник) за сектор тим більше мовчимо (полковник або генерал), за ШАТО взагалі (кілька секторів - генерал-лейтенант і вище).
Тепер давай далі - Порох казав про години коли? Правильно, коли був Славянськ та Крамик - початок літа від сили + він мав ПОВНУ картину сил та засобів + розвідані дані про сєпарів і їх ресурс. А вторгнення в Україну регулярівРФ та обстріли РСЗО, 152мм стволкою коли почались?

Тепер ти тут видаєш слонячу казку - тобі самому не соромно, офіцер? Чи ти слон з хоботом, котрому аби *****ком шось ляпати?

за цю каденцію він багато не встигає, тому ще одна потрібна.

Я не знаю скільки тобі буде років, але мені вже буде під 40, коли всі його терміни та каденції спливуть. Аж сам не вірю...40...На момент початку війни, коли він прийшов до влади, мені було 28-29. Здавалося, що все життя по переду.
Я це до того, що не так багато подібних часових кредитів людина може роздати за своє життя. Час безцінний.
Порошенко відбувся як людина ще до початку війни. Сім'я, купа дітей, бізнес, посади, купа можливостей по всьому світу...Навіть зараз він вже ввійшов в історію з цим президенством та Томосом. Куди вже далі? З України йому більше не вичавити. Що йому ще треба? Яка в нього мотивація?

Не хотілося б дарувати подібні кредити людині, котрій це потрібно лише для того, щоб потішити свої амбіції та захистити капітал. Саме тому я не буду голосувати за Тимошенко, чи якогось Бойко.

Можливо в мене дуже великі забаганки та вимоги, але в мене немає відчуття, що він щось не вспіває. Скоріш дуже тягне.

Треба віддати йому належне, він зробив декілька речей, які дозволили стабілізувати Україну. Але більшість з них це скоріш просто дуже-дуже грамотне перехоплення мотузок управління старої корумпованої та гнилої системи. Він з нею не боровся, а просто в неї інтегрувався. Кернес тому явний приклад. Можливо то був єдиний вірний шлях, але це все одне не той результат, на який особисто я чекав. І що тепер голосувати за Порошенко, щоб він ще 5 років цю систему посмикав... ну окей. А далі що, які перспективи? За останні 5 років він не почне боротися з цією павутиною, бо він 5 років витратив на те, щоб нею керувати, і наразі її валити - це починати все з нуля, і втрата контролю. Але ж рейтингів "в один тур" для таких маневрів вже нема. Те що б проканало в 15 році, у 19 не проканає. Він піде через 5років, а Кернес. і такі як Кернес - будуть далі на місцях. Ця бандитська система буде далі жити, і робити теж саме, ось і все.
І в мене немає відчуття, що в нього є якись план. Лише якісь ситуативні рухи, відповіді на подразники. Але на деякі важливі речі він категорично не піде ні зараз, ні через 5 років...якось ця безисходність пригнічує.
Та буде він ще 5 років президентом, бо інші варіанти взагалі - смерть. Але це теж просто втрата часу з топтанням на місці, відтермінування вироку. Такі відчуття. :незнаю: Як його заставити все ж робити суттєві вірні рухи - я хз. Лише якимось пресом можна щось вичавити. Залишилося лише зрозуміти що то має бути за прес, та куди чавити

%D0%B2%D1%8B%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8B3.webp

Назад
Зверху Знизу