Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
bibip не такий простий як здається на перший погляд.
Мені подобається :їжа:
Нарешті серйозний оппонент :клас:

Виготовлення зброї чи боєприпасів не порушення закону?
який закон вони порушили? Щоб тобі було зрозуміло, закон повинен чітко тлумачити що таке законне виготовлення та володіння, та що таке незаконне. І за порушення цього закону повинна бути стаття. Стаття за порушення е, а закону - нема.

І це велика проблема. Тому що як роззброювати бойовиків післ деокупації? росія зробить все у міжнародних судах та нашу державу просто завалять ісками про порушення прав людини. Ба більш того, в бойовиків є закон про зброю. Я розумію, що це фікція, але сам факт. Я розумію, що сбу дефакто зробила вірно. Але є але - закон.
до того ж в мене є побратим, дуже поважна людина, яка робила усі 20 років таке, що мало хто робив, а ті хто робив, мало хто живим лишився. Це патріот без усілякого піару. Так ось його замість того щоб нагороди, нагородили статтею про незаконне поводження зі зброєю. Це не смішно все

bibip не такий простий як здається на перший погляд.
Мені подобається :їжа:
Нарешті серйозний оппонент :клас:

Я тебя обоссал статистикой и показал ****ёж Пороха и твой, поскольку ты притащил его сюда без проверки.
И ты ещё смеешь здесь оценивать серьёзность оппонентов?
Да ты ссаный клоун, не способный подтвердить ни одну свою позицию.
Ты обычный олигофрен.

і кнопку ябиди натиснув :іржач::іржач::іржач: якеж ти ***.

Отак тебе луснути, і ти одразуж побіжиш до поліції, тієї яка реформу просрала за твоїми упередженнями :браво:

От вся суть вати.
Палай яскравіше, совочок :)

який закон вони порушили? Щоб тобі було зрозуміло, закон повинен чітко тлумачити що таке законне виготовлення та володіння, та що таке незаконне. І за порушення цього закону повинна бути стаття. Стаття за порушення е, а закону - нема

Це тупо.
В ліфті не заборонено сцяти, проте...

Вибач, але незаконний обіг зброї - це вже перебор.
Дяка СБУ що карають таких злочинців.

так, це тупо. І за це саджають на багато років. Збройове законодавство є одним із небагатьох стовпів на котрому тримається правова держава. Це не ссать у ліфті. І до речи про ссанье у ліфти закон є і стаття.

Якщо розкручувати далі цю колізію, то виходить, що виконавча влада (мвс) виконує монопольно та незаконно (мвс фактично системно порушує Конституцію, та ще декілька законів) законодавчі функції у цьому важливому питанні. Це взагалі колапс устрою керівництва держави. Якщо на то є воля законодавчого органу, та тих, хто подає це все на розгляд - нехай хоч все всім заборонять, та зроблять незаконним, але повинен бути закон. Інакше у правовій державі бути не може

І за це саджають на багато років.
Правильно роблять.

А як так...у нас заборонено ******* людей. То це незаконна заборона тому що немає законного дозволу на вбивство? Чи як? По ****огії зі зброєю.
Виходить ******* можна тому що забороняти можна лише коли є механізм дозволу, а його по факту не має?

не ревнуй, bibip набагато серйозніший ніж ти.
Твоє місце третє, за ватніком і зрадойобом. Потім ти.

А bibip набагато вище за вас всіх :клас:

Мне ******ь, кто выше, кто ниже. Я уважаю bibip.
А ты тупой порохососный моноизвилинный *****, который не имеет права в принципе раздавать оценки. Ты вообще должен спрашивать разрешения, можно ли тебе рот свой раззявить, пока тут серьёзные дяди и тёти разговоры разговаривают.

Мне ******ь, кто выше, кто ниже. Я уважаю bibip.
А ты тупой порохососный моноизвилинный *****, который не имеет права в принципе раздавать оценки. Ты вообще должен спрашивать разрешения, можно ли тебе рот свой раззявить, пока тут серьёзные дяди и тёти разговоры разговаривают.

уууу, в тебе з рота чіряк поліз.
понижую тебе до рівня зрадойоба.
вибач єбланчику, ти занадто бидло. Твій рівень - рівень юлебота. І це я тобі з кредитом довіри поставив таку оцінку. Можливо я тебе переоцінив і пожалкую про це.

Назад
Зверху Знизу