Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення

це теж спам як у совку, "надои и привесы". Інакше в мене на дачі знову відкрився агрохолдинг.

Відкриваю Харків, виходить, що перейменування куліничів після рейдерства - це відкриття нового заводу. :D

це теж спам як у совку, "надои и привесы". Інакше в мене на дачі знову відкрився агрохолдинг.

Відкриваю Харків, виходить, що перейменування куліничів після рейдерства - це відкриття нового заводу. :D
А ти маніпулятор :) я не зразу зрозумів.

А ти маніпулятор :) я не зразу зрозумів.

ну чого зразу маніпулятор. Я просто звичайна пересічна людина, просто виказую свої думки. Намагаюся це робити максимально коректно.

От тільки шо читаю новину про успішну спецоперацію СБУ по виявленню цеху по виготовленню набоїв до стрілецької зброї у місті Запоріжжя. Це не перший такий випадок.

На ділі це простий релоад та складання з компонентів, які придбані легально. Це начебто заборонено, хоча закону про зброю нема. При цьому керівництво держави все ніяк не домовиться між собою та не відкриє хоча б патронний завод до стрілецької зброї. Купуємо у Литви з населенням Харкова, у Турції, де завгодно. Самі - ніяк, потрібні десятки міліардів доларів, 5 років, та ще потім купа коштів зі слів керівництва держави. Щоб потім вони усі приїхали, та перерізали стрічку на відкритті.

А на ділі потрібно просто не заважати, та не саджати людей с конфіскацією на десятки років, як це робили у совку за пуховіки та "джипси". І це у воюючий державі.

Мы все уедем в Польшу.
не всі. Тільки зрадофіли їдуть. Мені з побратимом залишилося 42 діб до вильоту з урахуванням часу видачі віз. "Візєір" по ціні автобусів. Те що його сюди пустили - це напевно перемога та суттєве досягнення, я вважаю.

Не заважати виробляти *******ьні набої?

з чого це вони не легальні? І як це *******ьні набої у воюючий державі, котра стогне від того, що ні за що ні на чому їх виробляти? :) Прийміть закон, щоб було його порушення, тоді вони стануть незаконними. Після цього розміщайте у системі "прозоро" контракти, та купуйте набої вітчизняного виробника. А якщо ще з трампом про санкції побалакать, то ще на експорт параходи попливуть. А це метал, це хімія.
В нас система совка. В нормальних державах все що не заборонено - дозволено. А в нас навпаки, заборонено все, окрім того що дозволено. І не завжди законом, а просто дядей.

Я знаю, що снайпери усі більш-меньш гідні начебто порушують закон (якого нема) роблячи *******ьні набої (фактично просто розбираючи їх, та роблчи одинакову навеску та вес куль). А якщо стрілють з імпортного, то релоад. Фактично ситуація така, що незаконно тому що нема закону котрий порушується. Це абсурд. Але президент лише дав відписку після того як петиція на його сайті набрала рекордну кількість голосів лише за дві доби, після чого просто відключили голосування

з чого це вони не легальні? І як це *******ьні набої у воюючий державі, котра стогне від того, що ні за що ні на чому їх виробляти? :) Прийміть закон, щоб було його порушення, тоді вони стануть незаконними. Після цього розміщайте у системі "прозоро" контракти, та купуйте набої вітчизняного виробника. А якщо ще з трампом про санкції побалакать, то ще на експорт параходи попливуть. А це метал, це хімія.

Я чогось не розумію, ось твої слова.

От тільки шо читаю новину про успішну спецоперацію СБУ по виявленню цеху по виготовленню набоїв до стрілецької зброї у місті Запоріжжя. Це не перший такий випадок.

А на ділі потрібно просто не заважати, та не саджати людей с конфіскацією на десятки років, як це робили у совку за пуховіки та "джипси". І це у воюючий державі.

Я не вірно тебе зрозумів? СБУ накрило легальний державний завод по виготовленню набоїв?

Я не вірно тебе зрозумів? СБУ накрило легальний державний завод по виготовленню набоїв?

Він повинен бути державним? Чим це регулюється така монополія? ЗАкону нема. Далі, що значить *******ьний, якщо нема закону ні про легальний ні про *******ьний. Люди не порушували закону. Того шо закон відсутній. Але в нас засуджено купа людей, загроблено купа потенційних бізнесів за порушення закону, котрого немає.

Моє обличчя, коли читаю ст. 263 КК "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами"

fge0bf.webp

любий реднек у сша може робити релоад (це не виготовлення набоїв як таке) та навіть зброю, тому це велика нація. А в нас - совок без закону.

Люди не порушували закону
Виготовлення зброї чи боєприпасів не порушення закону?

Стаття 263-1. Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв

Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або неза*конне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв -
караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, -
караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Ще питання є?

Я вірно розумію - Ти не визнаєш Закон України?

Я хуэю. От цікаве співпадіння. Мої оппоненти в політичних поглядах підтримують незаконне виготовлення та обіг зброї.

Не хлопці, мені з вами "нє по путі".

Назад
Зверху Знизу