Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Бойцы на фронте уже определились, за кого будут голосовать на президентских выборах, – Олешко
Важливо щоб бійці мали фізичну змогу взагалі проголосувати. Тому що на попередніх виборах більшість не мала змоги це зробити за зрозумілих причин.

Не извращай понятие. Средний класс - это таунхаус 300 кв м , 2 и более авто в семье и тд и тп от - совладение фондами , малый и средний бренд , производство или недвижимость.

Згоден. Хоча середній клас я б теж ділив на два. До того ж важлива кількість дітлахів, та де саме знаходиться житло. Якщо діітей меньше ніж двоє - то вже не середній клас на мою думку. Дві-три дитини, дім на 200кв.м. з паркінгом на дві автівки у примісті великого міста, щорічні закордонні подорожі - це є середній клас на мою думку.

В США, Англии, Японии. Многие семьи имеют свой дом , мед страховки дедушек и бабушек перевели в акции крупных трастов или предприятий ( в Японии обычно вкладывают в свой гигант - например Ниссан или Тойота , - если семья имеет к нему отношение ) , многие сдают недвижимость в центре крупных городов , доставшуюся по наследству от бабушек , дедушек и родителей , сами переезжают или ближе к локации офиса или по приоритетам ..... В США семейный бизнес занимает серьезную нишу от 27 до 45% смотря какой штат - кампании от частных перевозок до добычи сланца , типа Трэвор и сыновья или Аллен и Ко и тд и тп .....
Так что не мели херню.

Боже, яке брехло безстиже :(

Не извращай понятие. Средний класс - это таунхаус 300 кв м , 2 и более авто в семье и тд и тп от - совладение фондами , малый и средний бренд , производство или недвижимость.
Покажи мені японця що має 300 квадратів та дві та більше автівки в сім'ї.
Покажи англійця з тим самим.
Поодинокі випадки звісно. Проте у нас таких більше чим у них.
У нас такий дім коштуе 250-300 тис баксів, у них Десь півтора-три мільйона євро. Про японію краще взагалі не згадувати, там таке житло коштує дорожче за висадку на Марс. І почни ще мені ****іти що через одного англійця мають змогу купити такий будинок :рл: от жеж ****ло старе.

апример Билл Гейтс операционную систему , Илон Маск удобный электромобиль
Знову ти спиздів.
Біл Гейтс купив першу операційку за 25 баксів і дуже вдало її почав продавати.
Сам він не програміст і нічого не створював. Він вдалий бізнесмен що вміє купити та дорого продати.
Ілон Маск також не винахідник. Перший серійний електромобіль був у 1907 році.
Ілон Маск вдало купує уми які трудяться над створенням продукту. Сам він не приймає участі в інженерії продукції.

Як дивно, не підліток, а такі рожеві окуляри щодо "закордоном".

В Японии их жилье - это их дело , вернее их культуры. А вот Англия , США , КАнада , Бразилия в большинстве одноэтажные. Или там все дома заселены рептилоидами?
И за такси с работы и на работу 35 фунтов Сохо - Венсмистер платят тожэ рептилоиды? Средний чек такси в Нью Йорке 40 баксов , 32% жителей в рабочий день пользуются сами либо вызывают для членов семьи. Это тожэ рептилоиды? На 30 сам умножишь и в месяц посчитаешь??

Шо ти мелеш? Яке таксі. Ти бухий?
Середній клас то по акціям, тепер по чекам на таксі....що ти плетеш :рл:

И потом х12 чтоб в год.

Якщо ти намагаєшся вирахувати середній дохід виходячи з трат, ось на, вже все за тебе порахували:

The Pew Research Center defines the US middle class as those earning two-thirds to twice the median household income, which was $59,039 in 2016, meaning middle-class Americans were earning about $39,000 to $118,000.

Ось тобі дохід від 3-10 000 баксів для США.

Будинок у передмісті на 300 квадратів там буде коштувати більше мільйона, десь 1.2 - 1.5 якщо це передмістя великого міста та біле населення.

****ец, ці старики вкрай з глузду з'їхали :(

Гейтс что то отжал? Маск? Кровь на них есть? Они ходили под авторитетами , заносили судьям , не платили налоги , оптимизировались через оффшоры , лоббировали сенат ?

Прийми валейряночки, ти закипів.

Здається окрім ддовбойобів типу Прода я ще й пєнсів буду до того списку включати.
Неможливо з такими неадекватами про щось спілкуватись. Буду тільки гратись :)

Может дело в тебе?
Одна мура людина колись сказала.
Треба слухати поради тих людей, які досягли успіху в тому що радять.

Тому гадаю ти зрозуміла яке значення мають для мене твої поради та запитання?

Одна мура людина колись сказала.
Треба слухати поради тих людей, які досягли успіху в тому що радять.

Тому гадаю ти зрозуміла яке значення мають для мене твої поради та запитання?

А ты включи логики, хлопче:D Я вот никого сумасшедшими не называла и тебе не советую. В логику то умеешь?:D

Я вот никого сумасшедшими не называла
та мені глибок ***** на тебе і твої назви, з чого ти вирішила що мені важливо що ти там собі думаєш? :підстолом: ти всьогонавсього ще одна ватніца-лузер на моєму шляху.
Переступлю і піду далі :клас: не хвилюйся :)

Наши эмигранты работают и пишут.
fa9ajd.webp

та мені глибок ***** на тебе і твої назви, з чого ти вирішила що мені важливо що ти там собі думаєш? :підстолом: ти всьогонавсього ще одна ватніца-лузер на моєму шляху.
Переступлю і піду далі :клас: не хвилюйся :)

Герой:D:D:D

Пы.сы. а в логику таки не умеешь:D

Брехня. В Лондоне большинство населения ездит на работу на общественном транспорте, многие на велосипедах. А на такси на работу каждый день средний класс точно не ездит.
Вы вообще в Лондоне хоть один раз были?

А ссылку дайте. Жду.

slavtool - матёрый демагог. А с демагогами беседы не ведут, их просто посылают на ***. Ну, разве что в виде исключения в качестве образцово-показательной порки.

Демагог скорее ты - суешь пропагандистские таблички , или посылаешь ***** - в отсутствие аргументов. А так как у пропагандона их нет ,- то да - на ***.

Не, ****оед, я вижу демагога по паре предложений. А с демагогами я бесед не веду, тем более аргументированных. Сразу на ***! (с) Серёга Харьков.
Я не использую никаких пропагандистских материалов, только официальную статистику стран, общественных организаций, учреждений и других авторитетных источников.
Избегаю субъективность и экстраполяцию от нерепрезентативного частного к общему. Поэтому меня невозможно уличить в пропаганде в принципе.

Назад
Зверху Знизу