Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
2. У кента и его жены высшее образование. У его тёщи не знаю какое. Я её даже никогда не видел.

В нашей стране высшее образование есть у большей части населения. Так себе показатель интеллекта.

Даже, если ты поставишь на должность президента ЛЮБОГО человека, какого захочешь, он не сможет остановить коррупцию в больницах без заявлений со стороны пострадавших. Потому что он ***ть не занимается ловлей за руку. И даже после завершения реформы МОЗ, случаи взяточничества будут наказываться только при наличии заявлений со стороны пострадавших. ******** Гандзюк им ***ть помешало обратиться в правоохранительные органы. А до этого сознательные граждане **** всю жизнь обращались в прокуратуру и СБУ при вымогательстве со стороны гос.служащих.

В 4 ке кстати очень сильно шибонули взяточников,врачи там не берут,уже не первый случай.Но на холодной горе за аппендицит сразу 300 баксов сняли,правда в кредит разрешили.

Интересно по какой причине "шибанули" :)

Афишированное тобой, якобы "постійне зростання дохідної частини бюджету" никак не повлияло на то,
чтобы "команда житипоновому" вернула прежний размер моей дополнительной пенсии, который она урезала четыре года назад, несмотря на требование

Конституція України
Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Як думаєте, про це хтось покаже на самому "честному" президентському 5 телеканалі?

Покажет что? Твое непонимание значения слов "прав" и "свобод"? :рл:

Шо *****ы, подгорает? :україна:

После выборов выть будете :D

А оно вон как получается, не всё так просто, оказывается.

Ти правий. Сама процедура складна.
Якщо ти впав і зламав руку, ногу чи ще щось, то треба зафіксувати цей факт з прив"язкою до місця, мати свідків. Далі написати заяву про факт в поліцію, зареєструвати її належним чином. При цьому мати докази, що ти не був напідпитку. У подальшому лікування і докази, документально підтверджені, витрат на лікування. Після цього, зібрати всі документи і пред"явити претензію особі, фізичній чи юридичній, на балансі якої значиться територія, на якій вам нанесена шкода. Яещо добровільно особа відмовляється компенсувати нанесену шкоду, пряму і непряму, моральну шкоду, йти до суду. Далі суд, рік чи більше. Ось така процедура, малята.

Я свое мнение озвучил, война в него не входит.

Тобто, на твою думку, війни і немає?

Та ты шо???? Не может быть!!!

В масштабах держави реформ при Порошенку зроблено більше, ніж за всіх попередніх президентах. Ті держави, на які всі орієнтуються, реформувались століттями, а ти хочеш, щоб було за 5 років?

Опа. Получается, что если в каком-то месте нарушается Конституция Украины, все вопросы к местной власти? А за что тогда воюют наши солдаты на Донбассе? :незнаю:

Законом визначена процедура. Відповідно до неї починати треба з найменшої ланки, де є конкретна відповідальна особа, і тільки тоді, коли пройшов усі інстанції, виникає питання про порушення Коституції, а не зловживання чи бездіяльність певної особи.

Я понял. Каждый гражданин Украины должен обратится в соответствующие органы, в прокуратуру, по поводу незаконной оккупации Донбасса и Крыма?

А причому тут це, до хабарів, що беруть лікарі?
Хоча, уже є рішення судів від фізичних і юридичних осіб, про компенсацію їм шкоди окупацією Донбасу і Криму.

А можно подать и не зареєструвати її належним чином?

такі факти мають місце основані на менталітеті, що походе походе, та й кине.
Тому, загальне правило:

Заява у двох екземплярах. Один здається, а на другому, який залишається у заявника ставиться відмітка про прийняття заяви. І це є доказом у подальшому про те, що ви звертались, оскільки ваша заява може втратитись, проігнорована.
На жаль, в наших школах не вчать цьому з дитинства.

Враньё. Про пенсии забыл.
В какой временной период зарплаты "опережают"?

Сам смотри
ha7gdc.webp

А какие это должны быть доказательства,с поломанной рукой бегать искать драгер или бежать кровь сдавать?У кого требовать справку что ты не пьян был.Представляю картину поломал ногу и требуешь у врача справку что ты не бухой.Вообщем какие доказательства нужны суду?И кто о них думает, когда у тебя уже есть о чем думать.

От такі у нас Добкіни з Мураєвими і Новінськими, та примкнувшими до них Шухрич і Тимошенко, написали закони.
Докази я всі описав.
Проте, зміни цих законів, ніхто не вимагає. А раз не вимагають, то все залишається так, як є.
Уявляю як і ти, впав, зламав руку. Тобі допомагають піднятись, а ти кажеш, ні спочатку сфотографуйте мене лежачого з прив"язкою до місця. Потім починаєш вимагати адреси від перехожих, щоб вони стали у майбутньому свідками. Потім, а може в першу чергу, викликаєш швидку допомогу і поліцію. Потім вони стоять, пишуть протоколи, опитують свідків, здійснюють слідчі дії. І це тільки перший етап. Дурість? Так. Але, dura lex sad lax.

Можно узнать что такое реальная зарплата в Украине?

Це коли купівельна спроможність до того і після того.

Але графік не показує, що відносна стабільність в 2010-2013 роках, досягалась за рахунок 34 млрд.долярів кредитів і витрат 19 млрд ЗРВ.

Только ты забыл еще одного фигуранта этих законов написать,скорее всего сознательно и его команду естественно.

закони ці виписані до того, як цей фігурант з"явився.
Та й запиту громадянського суспільства на зміну законів не було.
Можеш, до речі звернутись з таким запитом.
Це буде хоч щось.

Согласен кинули лохам неверующим томос,они и рады,только непонятно чему,как были тут кгбисты в рясе,так они все остались.Правильно говорит порох: "Сосите,сосите и еще раз сосите,спонсор компания рошен".

Раді не Томосу, а тому, що це ще один крок, який віддаляє від русского міра і русскіх ублюдків.
І я теж радий, що русскіє ублюдки так бризкають слиною від Томосу.
Завдання Майдану виконується.
Ми віддаляємся від русскіх ублюдків все далі і далі.

Чтоб понять что такое реальная зарплата нужно экономику вывести из тени,поэтому все эти графики и оценки могут быть на глазок.

Повністю це ще нікому не вдавалось, але зараз на місцях іде повний саботаж боротьби.
Хоча, якраз через тіньові схеми Україна і виживає.

Для этого я выберу президента себе,было бы глупо нанять на работу человека,а потом за него делать его работу.Когда то я выбрал пороха себе,он не справился,значит я найму другого человека на эту должность.

Президент для меня не есть божественное проведение,как утверждает церковь,а всего лишь наемный рабочий и к ним надо ставится так же.

Подивись повноваження Президента. Якщо ти його наділиш повноваженнями такими, як ти хочеш, то будь ласка. Хто ж проти?

Назад
Зверху Знизу