Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
И кто выпустил и намеренно ли выпустили?.
Для гуппи
Нагадаємо, 4 екс-співробітники харківського спецпідрозділу "Беркут" втекли до Росії. Серед них - звільнений Апеляційний судом Києва екс-беркутівець Віталій Гончаренко.
6 квітня Апеляційний суд звільнив обвинуваченого екс-беркутівця Віталія Гончаренка з-під варти під особисте зобов'язання.
Гончаренка разом з ще трьома екс-бійцями "Беркуту" затримали в червні 2016 року в Харкові. Усі четверо на момент затримання працювали у поліції. Двох із них — Олександра Бєлова та Віталія Гончаренка — звинувачують у вбивстві трьох майданівців 18 лютого 2014 року у Кріпосному провулку.
24 листопада 2016 року Гончаренка залишили під вартою. 4 лютого 2017 року Печерський суд Києва змінив запобіжний захід Гончаренку з утримування під вартою на домашній арешт.
Однак 10 березня Печерський суд Києва змінив запобіжний захід Гончаренку з домашнього арешту на тримання під вартою строком на 60 діб.

Ох Саш‎ група #Я_Підтримую_Президента

Пам'ятаєте черги з бідончиками за квасом?
Хтось прийшов з півлітровою банкою, хтось з літровою, хтось прийшов з самоваром або без нього (чайником, термосом).
Ото життя було!
Про тарифи і мови не було) І про зраду ні слова, і ні про дороги!
Добре було тоді, коли язики були в дупі.
А тепер я і всі ми пожинаємо ваші бідончики з квасом.

Я не хочу "назад в майбутнє".
Отямтесь, люди!
Порох це наш останній форпост. Не дасть нам доля більше такого шансу.

Alex Raven‎ група Свідки Кривавого Пастора

ПОРТРЕТ ЗРАДОФІЛА
Є у мене сусід. Назвемо його Вася. Насправді, його звуть Сергій. Але це не важливо. Бо мова йдеться про типаж. Він такий типовий сусід, який є у кожного - носить трєніки та майку-алкоголічку. Виходить ******** на сходи. Іноді випиває, але ще не дійшов стадії, коли ******* заміняє хліб.

Живе с жінкою. Взагалі до того він був одружений двічі, від кожного шлюбу має дитину. Старша дитина вже доросла. Васі категорично не везе з роботою. Я розумію, що іноді буває начальник-*****. Але щоб всі начальники були мудаками - це навряд. Вася не затримується на роботі довше, ніж три місяці. Забухав, щось вкрав - звільнили. Іноді десь підробляє - машину розвантажити, сусідам допомогти. В цілому, Вася роботи не цурається. Але не має спеціальності. Може, і мав би, але навіщо це йому. Жінка годує Васю, от і добре.

Взагалі то він добрий сусід. Проблем від нього немає. Але Вася дуже любить говорити про політику. Він уявляє себе експертом - політологом. Якщо хочете останні чутки про ліпецьку фабрику - це до Васі. При цьому Вася не є адептом руського міру. Визнає анексію Криму і війну, але якось в’яло.

Бо у всіх своїх бідах Вася винить Порошенко. За те, що життя не вдалося. За те, що ніколи не хотів нічого змінити в своєму житті. “Не були багаті, нічого і хотіти” - це життєва позиція Васі. Ні, він звісно, хоче знайти на вулиці чемодан з мільйоном долларів. Але щось зробити, щоб покращити матеріальне становище - не хоче.

Скиглення - це сенс життя Васі. В іншому випадку йому б довелося визнати, що то не олігархи вкрали в нього майбутнє, а він сам *******. Я таких людей називаю “професійні скиглії”. Типовий електорат популістів. Цій категорії людей було, і буде погано при будь-якій владі. Більше того, в якій країні б не опинився Вася, йому всюди буде погано. Звісно, він не опиниться, бо для цього потрібно щось змінити в своєму житті.

Мораль. Не будь таким, як Вася. Мало платять? Зміни роботу. Не вмієш? Навчися. Не сподівайся, що держава тобі щось дасть. Вона не дасть. Причому це справедливо не тільки для України, але також для будь-якої іншої. Ніде в світі не люблять халявщиків. 10 років свого життя я провів за кордоном, і всюди одне і те ж саме. Якщо працюєш і платиш податки - отримуєш від держави. Якщо ні - жебракуєш.

Вот видишь, даже ты, хоть и с поломанным игнором, но поддерживаешь майдан против власти.
Це я тебе питаю шо ти доброго зробив для України,крім скарги писати і стояти з протягнутою рукою як жебрак,а зрадофіл.

Так я підтримував майдан проти янучара всім чим міг,здається більше майданів не було,чи ви готуєте переворот а кат-цап зрадофільний.

Все, *****в і злився W!Z@RD,типово для зрадофілів огидних.:D

Це я тебе питаю шо ти доброго зробив для України,крім скарги писати і стояти з протягнутою рукою як жебрак,а зрадофіл.

Так я підтримував майдан проти янучара всім чим міг,здається більше майданів не було,чи ви готуєте переворот а кат-цап зрадофільний.
Топить за порошенка это не поддержка майдана. Поддержка это если бы принимал в нем участие и организовывал людей, как я. А так ты можешь сидеть за поребриком и дальше тявкать, толку от тебя все равно никакого.

Что там с якобы не отремонтированной Порошенко улицей Грушевского?

видишь, пока ты стучишь на администраторов форумов, твое сбу кладет на тебя с прибором, и отпускает сепаров, отжав их имущество:D

Вот и видео. Из него вы узнаете откуда черпает методички кремлёвская косатая лидерка ВО «Родина», и кем на самом деле является она и все политики использующие данную методичку страны агрессора и оккупанта россии.
Відео:

Поддержка это если бы принимал в нем участие и организовывал людей, как я. А так ты можешь сидеть за поребриком и дальше тявкать, толку от тебя все равно никакого.

Тобто ВІД ЛИТВИ ТОЛКУ НІЯКОГО,так кат-цап ти це сказав,значить ти готуєш себе в парламент майбутній,не надійся не попадеш.Ти бандит і підтримуєш бандитську політику.:відстій:

Хто хоче плюнути Юлі в очі за брехню- ставайте в чергу за мною.
Тьху!!
:D

Тобто ВІД ЛИТВИ ТОЛКУ НІЯКОГО,так кат-цап ти це сказав,значить ти готуєш себе в парламент майбутній,не надійся не попадеш.Ти бандит і підтримуєш бандитську політику.:відстій:
Вот видишь как ларчик просто открывается. Вся твоя помощь майдану ограничилась ****ежом в сети после избрания порошенка.

Вот видишь как ларчик просто открывается. Вся твоя помощь майдану ограничилась ****ежом в сети после избрания порошенка.

Ти відповіси на запитання чим ти допомагаєш Україні,крім здати Країну путлеру проданець кат-цапський шо україньська вже надоїла.:відстій:

Моя поміч це є підтримка влади і Пороха,не тільки словами ай матеріально,я не валю владу із за цього шо мені шось не виходить.

Знову застарілі методички,все однаково,все те саме.
А ось звідки вони твої методички:D:

Вот и видео. Из него вы узнаете откуда черпает методички кремлёвская косатая лидерка ВО «Родина», и кем на самом деле является она и все политики использующие данную методичку страны агрессора и оккупанта россии
Відео:

Ти відповіси на запитання чим ти допомагаєш Україні,крім здати Країну путлеру проданець кат-цапський шо україньська вже надоїла.:відстій:

Моя поміч це є підтримка влади і Пороха,не тільки словами ай матеріально,я не валю владу із за цього шо мені шось не виходить.
Поддерживать Украину и поддерживать пороха это две большие разницы. Ты топишь за власть олигархата и тотальных договорняков, как раз за то, против чего вышел майдан.

Поддерживать Украину и поддерживать пороха это две большие разницы
Ти настільки примітивний і тупий як валянок сибірський.
Читай конституцію України.
Якщо читав то помітив, що народ України відповідає за дії влади і призидента,це не роздільні речі, і свої також.
Поки твої помисли збігаються з помислами путлера,а так, як я відповідаю за твої дії то ти в моєму розумінню зрадник,тобто зрадо-долбойб,колаборант .
Можеш це розцінювати як хочеш.

Назад
Зверху Знизу