якщо б він чотири роки чув заклики тих до кого він закликає, було б все добре. А так він знову хоче на чужому горбу покататися створивши ситуацію коли альтернативи нема, але й сам до людейияк до худоби. Дивні ці українськи політики
Мені все одно скільки в нього вил в Іспанії. Мені цікавлять його справи. Чому все теж ***дство на місцях, чому похую питиції, чому нема зпкону про зброю, чому нема адекватних растаможек, чому упа - вже інше скорочення, чому гепа рулить містом та землею, але її нема для тих хто її захищав в жодному великому місті незалежно від того чия людина ним рулить, навіть якщо порошенка. Мене цікавить чому патріоти сидять, а сепари на волі у кабінетах, чому замість нормальної політики жкх ми отримали олігархічну субсидійну кабалу для народу та держ бюджету, чому порохоботи разом з ригами щимлять мєра Конотопа, та інше.
А кількість вил, чи то його пафосний ****ьож мене не цікавлять. Я бачу що все що його бентежить, як і його опонентів-ице вибори та влада щоб робити свої справи а не державні