Смотрю ты за рошенку готова на все, комсомолка... Или чем тебя кацапка, щами обещала подчевать?
Давай лучше, поведай нам весь сакральный смысл твоего говнокреатива "попошенка".
В лучших традициях хряко (порохо)бота. ПОП+ рошенка= ПОПошенка. Какие сразу тупенькие стали. Мы с тобой разговариваем за Хряка. Пани Юля здесь при чём? Не переводи тему.
Лучше почитай , шо Банда Петра Порошенка придумала.
Голова парламенту Андрій Парубій заявив, що у Верховній Раді за підтримки партнерів планують створити офіс просування реформ у різних напрямках.
Про це він повідомив журналістам на Львівщині, передає Слово і Діло
За його словами, зараз йде дискусія з партнерами по експертній допомозі.
Він уточнив, що має бути певна кількість фахівців, які допомагали б у впровадженні, зокрема реформи парламенту та інших реформ, які відбуваються. будуть
За словами спікера, планується, що буде виділено підтримку і через конкурс будуть набирати фахівців.
«Я не можу сказати, що це питання вже вирішене. Зараз з цього приводу ми ведемо дискусії з нашими партнерами, які підтримують український парламент і Україна», – додав Парубій.
Підпишіться на групу «СВІДОК» у Facebook
Пидор, я тебя не оскорбляла. С гандонами все беседы заканчиваются скандалами. Иди на хуй, рвотный хрякобот.