Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
І паяльніка на літії в мене нема. Просрал жизнь.
Сідай, записуй, двоєчьнік:
дирка - в жопє, все остальне - отвєрстія
чуствують - хуй в жопє і дєньгі в карманє, все остальне - ащущають
заводять - хуй за щєку, двігатєль - запускають

1 і 3 (с) С.П. Шматченко, екс-сварщік ШФ КП ХТМ
2 (с) А.А. Колбаса, екс-главний інженєр КП ХТМ

Ага пів року якщо не більше система їздила зі повітрям та влагою, і нічого не було, а тут раптом накачали повітря і все.
Я не спеціаліст, але розумію по логиці, що повинно бути так - в системі є тиск, то фреон виходить навіть через малесенький отвір. Як тільки тиск вирівнюється, то перетік фреону назовні чи повіря всередену майже припиняється. Це як провітрити спортзал через маленьку квартирку на мікропровітрюванні.
Тобто через цей мікроотвір в систему зайшла незначна кількість повітря та вологи.

Обновился службой в ЗСУ.
Південний напрямок
Оновився, чи оновоили. Тут є нюанс (є такий анекдот).

Я не спеціаліст, але розумію по логиці, що повинно бути так - в системі є тиск, то фреон виходить навіть через малесенький отвір. Як тільки тиск вирівнюється, то перетік фреону назовні чи повіря всередену майже припиняється. Це як провітрити спортзал через маленьку квартирку на мікропровітрюванні.
Тобто через цей мікроотвір в систему зайшла незначна кількість повітря та вологи.
Теоретически, если повезет и утечка будет высоко, то да. Фреон тяжелее воздуха и все система, находящаяся выше точки утечки заполнится воздухом, а поскольку автомобиль не статичен и у него есть разные зоны нагрева, то фреон будет циркулировать и смешиваться с воздухом, и достаточно быстро в системе будет исключительно воздух.

Щось треба буде - пиши, організуємо
Дякую друже.
23 ОМБР.
Шукаю якусь недорогу автівку для роти.
Можна без документів,аби їхала та була дешева.
Тут все дуже далеко без автівки ніяк
В Шкоду дуже шкода:)

Та камон, це ж моя, ріднесенька, ім. казкових довбойобів!
Щодо напрямку: вони ж не на півдні! Або зовсім свіжі обновлєнія вийшли, про які мені кєнти ще не розказали ;)

Якщо що: Тєхас і Глобус - підараси, Супра - можєт біть, Адвокат, Лісник, Афганець, Димок - шукай, просися до них, і мої вітання передавай:)
Це ті, кого я знаю - 1 МБ, арта/ракєти.

• Це лайк!
Реакції: Econ
Дякую друже.
23 ОМБР.
Шукаю якусь недорогу автівку для роти.
Можна без документів,аби їхала та була дешева.
Тут все дуже далеко без автівки ніяк
В Шкоду дуже шкода:)
Тачка поки що нажаль не наш рівень.

Назад
Зверху Знизу