Збір на FPV для «Птахів Мадяра»
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Під склом жарко дуже, хоча для українського літа це може десь на межі безпеки використання. На арабщині то пожежонебезпечно.
На 4пда немає згадок про загоряння. А от проблеми з перегрівом згадуються.
Але я поки виїду повноцінно в цьому році, вже й літо закінчиться.
Плюс, у мэня кандыцыанэр😎

Проблема з акумулятором в тому, що коли він вмер (а це лише питання часу), то останній ролік може бути битий. А це може бути найважливіший ролик, якщо ДТП.
Та, бляха, я ж не коня купую, а бюджетний регік! Причому, досить пристойного виробника. Якийсь час попрацює, в там побачимо. Не сподобається - інший візьму.

Краще по магнитолах, ГУ, накидайте варіантів, будь ласка!

І що не так з акк всередині? Він же потрібен для коректного завершення роботи, і тільки.
ну от тому в нормальні реєстратори і ставлять суперконденсатори, вони не бояться ні морозів ні спеки. такий регік купив раз, і їздить без проблем поки автівку не продав.

літій, в свою чергу, в авто дуже швидко помирає під склом і регік (в кращому випадку) починає бити файли чи кораптити флешку. бо вони використані там не тільки як для "дописати файл при вимиканні", а і як буфер струму під час пікового навантаження.
просто загугли/порахуй кількість роліків з заміною акк в цій моделі ))

у мэня кандыцыанэр😎
ага, кондиціонер дуже допомагає коли автівка стоїть під сонцем на паркінгу :D

Краще по магнитолах, ГУ, накидайте варіантів, будь ласка!
загалом у андроід ГУ часті проблеми саме з дзвінками - вбудований мікрофон херово екранований і шумить, зовнішній мікрофон не факт що буде працювати нормально, ще не зустрічав щоб на це не плювались.
багато чого пробував, смартфон краще - частіше оновлюється, менше проблем з софтом. відповідно якщо тачка стара - то підключати через BT адаптер в AUX для музики та хенсфрі. щось від ugreen/baseus завжди непоганий варіант і мають нормальні мікрофони.

якщо щось актуальне і вже має екран та android auto/carplay - особливо немає сенсу щось міняти.

Останнє редагування:
такий регік купив раз, і їздить без проблем поки автівку не продав.
Ну ні.
Мій попередній viofi a139pro два-три роки лише прослужив. Я так розумію, його можна було б відремонтувати шляхом реболінгу чіпа (він то стартує, то в ребут луп йде), але ж тут таке буде коштувати дорожче за новий, тому вже оновився не так давно.

моєму вже 8 рік пішов..
зрозуміло що регік може померти взагалі з іншої причини. а може і не померти. але батарейка там це просто таймер проблем..
просто порівняй кількість роліків на ютубі та топіків на форумах щодо заміни літія в регіках з кількістю щодо заміни іоністорів :)

загалом у андроід ГУ часті проблеми саме з дзвінками - вбудований мікрофон херово екранований і шумить, зовнішній мікрофон не факт що буде працювати нормально
Мене це менше всього їбе, бо дзвонять мені так рідко, що динамік смарту павутиною заріс.
А от навігація на великому екрані - це ок, бо вже підсліпкуватий стаю, і на дисплеї "лопати" S23 Ultra не дуже бачу без окулярів.
Ну картинка з камери заднього огляду не завадить, бо я єздун задом ще той:)

літій, в свою чергу, в авто дуже швидко помирає під склом і регік (в кращому випадку) починає бити файли чи кораптити флешку.
В мене на старому авто в регіку почали вмирати флешки. То це може бути проблема з вбудованим акумулятором? Якщо замінити батарейку може все налогодитися?

В мене на старому авто в регіку почали вмирати флешки. То це може бути проблема з вбудованим акумулятором? Якщо замінити батарейку може все налогодитися?
ох на жаль це питання має значно більше рівнів, щоб дати пряму відповідь. биті файли та файлові системи можуть бути результатом як дохлої батарейки, так і ні.
загалом потрібна діагностика та аналіз "померлих" флешек щоб сказати точно, ну і самої батарейки якщо є підозри.
Багато невідомих:
Може ти використовуєш флешки які просто не розраховані на роботу в реєстраторах, і тому швидко помирають.
Можливо налаштування надто жорсткі для флешки, чи софт регіка треба оновити.
Можливо відвал чіпів..

як є бажання можеш витягти батарейку, оцінити її візуальний стан. якщо є чим, то перевірити чи вона ще тримає струми та яка ємність. і тоді приймати рішення

А от навігація на великому екрані - це ок, бо вже підсліпкуватий стаю, і на дисплеї "лопати" S23 Ultra не дуже бачу без окулярів.
в мегану 3 все що ставиться ставиться замість рідного екрана, той шо під лобовим, правильно?
і шо туди влізе? 8-9 дюймів з тачскріном, до якого треба ще дістати пальцями. він далеко ояєбу. і ще й огляд перекриває

так йо, s23 ultra це 6.8 дюймів екран, і в кредлі він буде значно ближче до очей що дає тобі то саме шо і більший екран, але далі.
в самсунгу є автоматизація - скажімо налаштуй щоб при підключенні до рідної гавнітоли по блютузу збільшувався розмір шрифтів на телефоні. і все стане більшим.

якщо не вистачає парктроніків (мені вистачало, хз), то я б краще ту камеру в дзеркало вивів.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу