В мене на старому авто в регіку почали вмирати флешки. То це може бути проблема з вбудованим акумулятором? Якщо замінити батарейку може все налогодитися?
ох на жаль це питання має значно більше рівнів, щоб дати пряму відповідь. биті файли та файлові системи можуть бути результатом як дохлої батарейки, так і ні.
загалом потрібна діагностика та аналіз "померлих" флешек щоб сказати точно, ну і самої батарейки якщо є підозри.
Багато невідомих:
Може ти використовуєш флешки які просто не розраховані на роботу в реєстраторах, і тому швидко помирають.
Можливо налаштування надто жорсткі для флешки, чи софт регіка треба оновити.
Можливо відвал чіпів..
як є бажання можеш витягти батарейку, оцінити її візуальний стан. якщо є чим, то перевірити чи вона ще тримає струми та яка ємність. і тоді приймати рішення
А от навігація на великому екрані - це ок, бо вже підсліпкуватий стаю, і на дисплеї "лопати" S23 Ultra не дуже бачу без окулярів.
в мегану 3 все що ставиться ставиться замість рідного екрана, той шо під лобовим, правильно?
і шо туди влізе? 8-9 дюймів з тачскріном, до якого треба ще дістати пальцями. він далеко ояєбу. і ще й огляд перекриває
так йо, s23 ultra це 6.8 дюймів екран, і в кредлі він буде значно ближче до очей що дає тобі то саме шо і більший екран, але далі.
в самсунгу є автоматизація - скажімо налаштуй щоб при підключенні до рідної гавнітоли по блютузу збільшувався розмір шрифтів на телефоні. і все стане більшим.
якщо не вистачає парктроніків (мені вистачало, хз), то я б краще ту камеру в дзеркало вивів.