Статус: Онлайн
Повідом.: 12472
Повідом.: 12472
Верблюды плюются.Дорога виглядає чистою.
![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Верблюды плюются.Дорога виглядає чистою.
![]()
Я, кстати, вчера тоже. Сначала намыл и навосковал фокус. Потом купру. Поставил под домом. Пока пошел выпить чаю - налетели тучи, гроза и пздцПозавчора вночі зʼїздив на мийку.

Красіва! Профіль звичайний, чи low?Keychron Q3 QMK Custom Mechanical Keyboard
Fully Assembled Knob (Special Edition) / Transparent Black / Kailh Clione Limacina Clear Switch
Де такі ціни? На Аліекспрес від $93 стандарт, і від $115 з Hardwire Kitале за 70+ баксів вже імхо варто viofo a119 v3 хоча б розглянути.
Хз.. Якщо що, якось і без нього проживу.Сподіваюсь, там пофіксили emergency recording.
Невже монтаж так дорого? У вас же меган 3 наче? На аліку є наприклад така за 6к щоб податок не платити, щось схоже бачив на кашкаї, наче нормально грає, і камера задня в комплекті.Останнім часом трохи срака свербить замінити штатну магнітолу на щось сучасне, але ж ціни, блять(
Під 30 кгрн (з вартістю монтажа) щось більш-менш пристойне, і це тільки ГП. А у мене ще й динаміки слова доброго не варті(
Так, Меган 3.Невже монтаж так дорого? У вас же меган 3 наче? На аліку є наприклад така за 6к
Это всё говно. И тейес в том числе.Так, Меган 3.
За 6к - то шось за гранью добра і зла, напевно! Купував в 2023 за схожий прайс на Шарана - і року не прожила. Більше не хочу такої економії
Під 30к - то я дивився свіжайшу Teyes CC4 2K 6/64, за 25 кгрн, і 3 кгрн монтаж.
З задоволенням послухаю шо не гівно!Это всё говно. И тейес в том числе.