Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Та не було раніше краще. Сядь в будь яку тачку 25-го року та в ту ж саме модель 05-го року.
Єдине що погіршилось - екологічні вимоги, завдяки їм в дешевому сегменті почали встановлювати маленькі двигуни. Але зазвичай то в найдешевших версіях.

Зараз самий дешевий сегмент це «автомат» варіатор з резинкою від трусів.
Ну і що? Я б краще варіатор обрав, ніж механіку. Доречі, автомат це єдина причина, що іноді спонукає мене подумати над тим, щоб пересісти з Харлея на Хонду.

Был у меня один знакомый, который заявлял, что за 100 лет ДВС "принципиально" не поменялся.
И ты в ту же степь.

ЧПУ, точечная сварка, штамповка, роботизация - тогда и сейчас это две большие разницы.
Электроника по возможностям выросла, а механика нит. Высокосростная обработка появилась, но это точности особо не добавило, это больше к экономике, нужно было компенсировать потерю жесткости при переходе к направляющим качения. И то сейчас опять от них отходят, вернее они заняли свою нишу.

На. І нє ****і тут больше.

Імєнно етот штріх скупає вєсь гОдний металолом. Падла. В хорошем смислє етого слова. :)

Да видел этого ***.
Очень шикартные авто подбирает.
Хз где он денег наскирдовал но окллекция достояная

Якщо дорого їздити на машині з точки зору витрат на паливо, то може треба економічнішу\дизельну машину брати замість того, щоб тулити туди те, чого там не передбачено? :D
Воно, звісно, спочатку дає якусь економію на паливі. Але потім доводиться голову ремонтувати зазвичай.
Але я так, повз проходив. У самого мене газу ніколи, звісно, не було. :D
Хоть ты меня и записал в игрор и хрен прочитаещь это сообщение- но полностью поддержу

Как то много лет назад у нас в районе появился кабан 140 в исполнении Лоринзер переделанный на газ. И стот ее заводит чувак, машина кащдяет, чихает, троит и глохнет.
Ну если нет денег ездть на таком авто просто пройди мимо.
Технику надо любить и уважать- тогда ответит вщзимностью

Почитав про зневагу до застарілих авто, які тільки на один крок відстають від сучасних, та подумав, скільки ж виллється через 10 років на шанувальників ДВС, коли стереотипи будуть остаточно заламані, та електрички займуть левову частину ринку.
Та электрички с блекаутом тот еще квест. Я недавно посмотрел как горел китайский электро с людтми и двери заблоированы- как то мысль об электрике ушла куда то вдаль

Та и ХФ мы не даем *******.
Вон лачетти форум,шкода форум с тоннами информации уже крякнули
Да? Очень жалко. Я там нахожил ролик как чистить кондиционер . 10 лет боядся подойти к этому вопросу а по факту там все элементарно

Єдине що погіршилось - екологічні вимоги, завдяки їм в дешевому сегменті почали встановлювати маленькі двигуни. Але зазвичай то в найдешевших версіях.
В дорогому сегменті двигуни також зменшились.

В дорогому сегменті двигуни також зменшились.
Downsizing вже в минулому.
Зараз в тренді rightsizing.
Мерседес має рідну шістку об'ємом 3л.
БМВ так само.

Хіба що раніше БМВ мали шістку об'ємом 2л, а зараз це четвірка. Ну то й що? :)

і крузак 300-тий тому (зменшенню двигунів) перший приклад, а якщо ще згадати який "вдалий" вийшов бензиновий двигун то приклад прям дуже сумний.

і крузак 300-тий тому (зменшенню двигунів) перший приклад, а якщо ще згадати який "вдалий" вийшов бензиновий двигун то приклад прям дуже сумний.
Окрім гібрідів, тойота завжди пасе задніх. Коли вже всі все спробували з нових тенденцій і почали ще щось випробовувати, тойота тільки робить те, що всі вже давно пройшли. :D

Image.webp

Той випадок, коли обʼєм двигуна посоромились писати на сторінці з характеристиками :D
57 кусків, панове.

Це ж не дорогий сегмент. Це ж для домогосподарок. :D
Дорогий сегмент то Є-класс, 5ка БМВ, Ауді А6 і вище.

іноді хочеться щоб вони припинили
Окрім гібрідів, тойота завжди пасе задніх. Коли вже всі все спробували з нових тенденцій і почали ще щось випробовувати, тойота тільки робить те, що всі вже давно пройшли. :D
от тому я і не люблю прогрес заради прогресу, ну зробили хороший 4 літровий та 4,6 бензин то й хай буде років 50 а то і довше, нормальний же мотор, так ні, понаплодились гретотунберги на наші голови

Та электрички с блекаутом тот еще квест. Я недавно посмотрел как горел китайский электро с людтми и двери заблоированы- как то мысль об электрике ушла куда то вдаль
Люди, які під час повномасштабної війни і постійних атак на енергетику, після попереджень про дефіцит електроенергії, вирішили придбати електромобіль, а особливо ще й виробництва Китаю, який фактично є союзником рососії - це безпринципі *****и.

А особливо коли у години наявності електрики свідома части на населення намагається не перевантажувати мережі, кип'ятить воду на газовій плиті, зменшує опалення, ці "унікуми" заряджають свої 70 кіловатні батарейки.

іноді хочеться щоб вони припинили

от тому я і не люблю прогрес заради прогресу, ну зробили хороший 4 літровий та 4,6 бензин то й хай буде років 50 а то і довше, нормальний же мотор, так ні, понаплодились гретотунберги на наші голови
Це не прогрес заради прогресу.
Це вимоги європейських та світових законодавців.
Гарні ці вимоги чи ні - питання для дискусії.
Але сидячі в Україні досить легко зробити хибні висновки. Бо ви там звикли вдихати перді після жигулів чи еталонів. Ви не розумієте, про що йдеться, коли люди хочуть чистого повітря. Ви не знаєте, що таке чисте повітря. :(

Ага. И поэтому в первой десятке самых продаваемых машин за 2025й год у Тойоты вроде 3 или 4 позиции)
За рахунок таких саме відсталих Штатів та інших бедуїнів чи рисоїдів.
Для мене показником є ринок ЄС. Інші не цікавлять. Зовсім.
Електрички від Тойоти - то посміховисько.

Назад
Зверху Знизу