Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Не люблять українці електрички.

Я йх розумію. Українці в масі своєї небагаті практичні консервативні люди. Вони обирають недорогі авто, тому їм доступні тільки перші Ліфи, які вже є досить застарілими з просівшими батареями та низьким запасом ходу. Це головний фактор.

Друге те, що за останні роки, завдяки ціновим війнам в Китаї, ціни падали, а якість покращувалась, що збільшувало втрати при перепродажу. Трете стереотипи щодо недостатнього розвитку зарядної інфраструктури, що обмежувало попит на електроавто тільки тими, в кого є власна розетка.

Про цьому вживані недорогі авто з ДВС могли протиставити зрозуміле обслуговування, стабільну залишкову вартість, незалежність від розеток та зарядок.

ще додайте ремонтопригодність без залежності від офіціалів, великих сервісів, бо вони можуть сьогодні бути, а завтра ні, наявність запчастин (нових оригінальних, аналогів, б/в з розборок), життя змушує бути практичними і саме в нашому розумінні практичності та економності, зважаючи на реалії.
P.S. а шо то за голосувалка за авто дня?

Это какие устаревшие авто отстают всего на один шаг?
Ф-серия БМВ и Мерсы 2010х годов - возможно

Кабан, Е38 - это очень дремучее прошлое и шагов там сильно больше в отставании
Між Жигулями, Ланосом, та новим авто аналогічного класу насправді різниця мінімальна з технічної сторони. Так, з'явились інжектор, подушки безпеки та іноді коробка-автомат. Це дало деякий плюс в економічності та безпеці, але коленвал, глушак, свічки, це все залишилось на місті. Це як кнопковий телефон з 2002 порівняти з моделлю 2005. Так, краще - кольоровий дисплей, камера, але не революційно.

Останнє редагування:
ще додайте ремонтопригодність без залежності від офіціалів, великих сервісів, бо вони можуть сьогодні бути, а завтра ні, наявність запчастин (нових оригінальних, аналогів, б/в з розборок), життя змушує бути практичними і саме в нашому розумінні практичності та економності, зважаючи на реалії.
P.S. а шо то за голосувалка за авто дня?
Я б не погодився, що ДВС мають кращу ремонтопригодність. Електричка простіше, запчасти ходові в няавності, не ходові можна привезти. Майстри є. Теслу можна у будь-якому гаражі зараз відремонтувати, на бітках з Америки майстри руку набили. З китайцямі складніше, але також вистачає, бо де є попит, там є й пропозиція.

Та и ХФ мы не даем *******.
Вон лачетти форум,шкода форум с тоннами информации уже крякнули
Крякнули, бо треба дивитись, хто власник. Здебільшого, то були *****и, на мою думку.
Ренофорум в ту ж копілку.

Бачив журнал в маркеті на полиці
IMG_7066.webp

Між Жигулями, Ланосом, та новим авто аналогічного класу насправді різниця мінімальна з технічної сторони. Так, з'явились інжектор, подушки безпеки та іноді коробка-автомат. Це дало деякий плюс в економічності та безпеці, але коленвал, глушак, свічки, це все залишилось на місті. Це як кнопковий телефон з 2002 порівняти з моделлю 2005. Так, краще - кольоровий дисплей, камера, але не революційно.
Доречі, що значить "аналогічного класу"?
Представники класу В?
Той же Кліо, Поло, майбутній ID. Polo - їх навіть не порівняти з точки зору безпеки навіть із ланосом. Знову ж таки, мова як про пасивну безпеку (структура кузову та кількість подушок), так і про активну (усілякі помічники). ESP - стандарт. Круїз-контроль якщо не стандарт, то можно придбати і навіть активний. Системи попередження зіткнення.
Клімат-контроль - здебільшого стандарт, наскільки я знаю. Дротовий чи бездротовий карплей\ведроїд авто.
Так годі й порівнювати.

Доречі, що значить "аналогічного класу"?
Представники класу В?
Той же Кліо, Поло, майбутній ID. Polo - їх навіть не порівняти з точки зору безпеки навіть із ланосом. Знову ж таки, мова як про пасивну безпеку (структура кузову та кількість подушок), так і про активну (усілякі помічники). ESP - стандарт. Круїз-контроль якщо не стандарт, то можно придбати і навіть активний. Системи попередження зіткнення.
Клімат-контроль - здебільшого стандарт, наскільки я знаю. Дротовий чи бездротовий карплей\ведроїд авто.
Так годі й порівнювати.

Ніхто не заперечує деякий прогрес. Це як я наводив приклад з мобілкою 2003, та 2006, які також "навіть не порівняти", але що те, що те дзвонилка. Головна претензія до старих авто не стільки те, що вони недосконалі - технології металообробки за останні 50-80 років не змінились революційно, а те, що вони старі, поношені, занедбані. Якщо знайти Ланос, який сяє як вчора з конвеєру, (чи 99) прокотитись в ньому, а потім пересісти на новий Кліо, то різниця буде непомітна, ніякого вау не буде.

Іноді відбуваються переломні моменти в історії техніці. Кавалерію заміняють танки, кнопкові дзвонилки смартфони з тік-токами, авто з ДВС електротяга. Зараз ми всередині такого переломного моменту, але не помічаємо. Тільки років через 10-20, оглядаючись назад, нам буде очевидно, що відбулось. Тоді ДВС будуть хейтити як зараз 30-річні Мерси.

Назад
Зверху Знизу