Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
А шо не так? Это ж тахо или субурбан, вроде отличная машина, на такую смотришь и хочется купить. И почти все там по старому, двигатель продольно, коробка гидротрансформатор, полный привод на раздатке, ото разве что впрыск прямой и моста сзади нет, а так огонь пепелац.

Якщо таке подобається, то все так. :D
Але якщо об'єктивно, то застаріле корито, як майже всі американці.
Це ж майже вантажівка, тільки з нормальним кузовом-універсалом.
Динаміка не фонтан (відносно розміру мотора), жодної керованості.
Ото тільки прямими хайвеями їздити з їх обмеженнями швидкості.

Останнє редагування:
Якщо таке подобається, то все так. :D
Але якщо об'єктивно, то застаріле корито, як майже всі американці.
Ой ну началось :D
7 секунд до сотни это динамика не фонтан вообще или только для 2.5 тоника?
Про управляемость, я просто спрошу, какой ваш опыт?
Ах да, еще вот 10 ступка, скажите мне, у кого в Европе она есть?
Что там не самое новое, так это мотор, но и его уже испортили прямым впрыском, но именно в моторе весь цимес и есть ;) это тары добрый моментный атмосферник, а не вот это вот новые турбированные газонокосилки с никаким ресурсом.

Все паркетники/SUV-это уже универсалы? Странноватая классификация, ну ок, пусть будет так.
Динамика у них вполне на уровне других похожих бегемотов, с 5.3 движком может даже и получше будет. Да и сам движок удачным получился в плане надежности. На траках они по 250 тыщ миль отхаживают без особых нареканий.
Если стоит задача возить большую толпу (и кучу хлама) куда-нибудь в поездки, то такой сарай самое оно.

7 секунд до сотни это динамика не фонтан вообще или только для 2.5 тоника?
Про управляемость, я просто спрошу, какой ваш опыт?
Не фонтан для 6 літрів та 8 горшків.
Мій досвід то гірські вузькі серпантини. Вибач, я, на відміну від тебе, тут свої відпустки не пощу, бо не етично + це не інстаграм.
А шасі там рамне, від вантажівки.
Це, по суті, уазік, тільки трохи більше цивільний.

Все паркетники/SUV-это уже универсалы? Странноватая классификация, ну ок, пусть будет так.
Динамика у них вполне на уровне других похожих бегемотов, с 5.3 движком может даже и получше будет. Да и сам движок удачным получился в плане надежности. На траках они по 250 тыщ миль отхаживают без особых нареканий.
Если стоит задача возить большую толпу (и кучу хлама) куда-нибудь в поездки, то такой сарай самое оно.
Саме так, це "легковий універсал". В реєстраційних документах в Україні так і пишуть, якщо правильно пам'ятаю.
Якщо стоїть завдання возити купу людей, то бус/вен набагато краще, як на мене. Особливо коли він сприймається як звичайне легкове авто, на відміну від тої вантажівки в легковому кузові.

Хіба що до лугала приїхали батьки і він із ними подорожує. Бо я сумніваюсь, що в нього більше трьох дітей.

Ах да, еще вот 10 ступка, скажите мне, у кого в Европе она есть?
Ти це серйозно в якості аргумента вирішив використати?
На вантажівках є і більше. :trollface:Вони - прямі конкуренти твого корита. :D
А не вантажівкам воно і не потрібно.

Місцеві вулиці та паркомісця просто не розраховані на подібні вантажівки. :D
1767030154923.webp

Вкладення

• 1767030116614.webp
    1767030116614.webp
    5.8 MБ · Перегляди: 4
Йопт, поліз почитати за цю 10-ступеневу коробку.
Вони навіть її самі розробити не змогли.
:іржач:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ford–GM_10-speed_automatic_transmission
Трансмісія базується на відомій 8-ступінчастій автоматичній коробці передач 8HP від ZF. Унікальний триступінчастий зчепний механізм на спеціальному проміжному валу, розміщений у середині конструкції, замінює два звичайні зчеплення і є ключовим елементом для розміщення 10-ступінчастої коробки передач у тому ж просторі, що і попередня трансмісія.

У порівнянні з 8-ступінчастою архітектурою
Коробка передач пропонує менші кроки між нижчими передачами
Що сприяє прискоренню на низьких швидкостях.
Коробка передач не пропонує значно менших кроків між вищими передачами
Де це важливіше, ніж у нижчих передачах.
Коробка передач не пропонує збільшення загального діапазону.
Співвідношення 10 передач
розподілені набагато нерівномірніше, ніж в 8-ступінчастій архітектурі
і навіть нерівномірніше, ніж у прямого конкурента 9G-Tronic від Mercedes-Benz.
Крок передачі від 9-ї до 10-ї передачі є несприятливо малим і становить менше 9%.
Ці слабкі сторони значною мірою нівелюють перевагу додаткових передач.
Жодних переваг, суцільні недоліки в порівнянні з оригіналом та прямим конкурентом. :D

Останнє редагування:
Видатна трансмісія! Добре, що в Європі її немає...

Судові позови

Було подано щонайменше п'ять колективних позовів щодо автомобілів, оснащених коробкою передач Ford 10R 80. Декілька з них було об'єднано в одну справу, яка розглядається в штаті Іллінойс. У позовах стверджується, що існують проблеми з безпекою через різке і нерівномірне перемикання передач, що спричиняє ривки, стрибки, стукіт і затримки між передачами. Принаймні в одній справі також згадується раптова втрата потужності через проблеми з коробкою передач. Також стверджується, що Ford знає про ці проблеми і перепроектував внутрішню втулку маточини CDF, а також опублікував кілька технічних бюлетенів, пов'язаних з цією проблемою.

Вибач, я, на відміну від тебе, тут свої відпустки не пощу, бо не етично + це не інстаграм.

В смысле не постишь?

Заздалегідь вибачаюсь у тих, хто не може виїхати у відпустку.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Не фонтан для 6 літрів та 8 горшків.
Мій досвід то гірські вузькі серпантини. Вибач, я, на відміну від тебе, тут свої відпустки не пощу, бо не етично + це не інстаграм.
А шасі там рамне, від вантажівки.
Це, по суті, уазік, тільки трохи більше цивільний.
Мне кажется у кого то немного бомбануло.
Когда я еду в отпуск, я тоже не редко еду по серпантинам, миль так 70 в час ;) Это раз.
Два, если ты тут свой отпуск не постишь, где же я видел фотки с твоего последнего отпуска в Швейцарии? (Хотя возможно ты линк посетил, но это вместимость не считается).
Три, это не отпуск, а просто поездка в горы, что минутах в 40 от дома.
Четыре, я тут свои фотки не пощу, но в инстаграме пощу, звучит несколько лицемерно ;)
Пять, как мы с обсуждения авто перешли на личности :D
Шесть, да Валера, это большой полноразмерный рамный SUV, с полноценными блокировками. этим он и прекрасен.
Я тебе даже больше скажу, я специально брал простую комплектацию, приведенную в нормальную доп пакетами, дабы у меня приборка была нормальной, а не вот это вот ваше новомодное дисплейное гавно ;)

Саме так, це "легковий універсал". В реєстраційних документах в Україні так і пишуть, якщо правильно пам'ятаю.
Якщо стоїть завдання возити купу людей, то бус/вен набагато краще, як на мене. Особливо коли він сприймається як звичайне легкове авто, на відміну від тої вантажівки в легковому кузові.

Хіба що до лугала приїхали батьки і він із ними подорожує. Бо я сумніваюсь, що в нього більше трьох дітей.
Валера, ваше мнение очень важно для нас, продолжайте повествование, я обязательно прислушаюсь к вашим ценным, на самом деле нет, советам

Місцеві вулиці та паркомісця просто не розраховані на подібні вантажівки. :D
1767030154923.webp
Мне кажется мы это летом уже обсуждали, или прошлым летом :D

Назад
Зверху Знизу