Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я в сб тіки поставив мот на зимовку.Відігнав Патрол на страховий сервіс, щодо того що два місяці назад на парковці зачепили.
На роботу поїхав на мотоциклі, погода вже нічого.
Ввечері з дружиною на таксі вибрались у місто - таксі ригачне, фу.
Спасибо Диманормально - здесь⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Они просто на работу принимают одного и того же инфоциганаgoogle 2025 outage = done
aws 2025 outage = done
azure 2025 outage = done
cloudflare 2025 outage = done
Хто наступний?

Ну взагалі-то навпаки. Вони вигоняють з роботи людей, код замість них пише AI, результати у всіх на лиці.Они просто на работу принимают одного и того же инфоцигана![]()
Там, доречі, Gemini 3 Pro вийшла і вона зараз лідер.посоветовался с чатом жпт
Дровами еще как вариант )посоветовался с чатом жпт,
с gemini и советовался, я просто все ии называю чат жптТам, доречі, Gemini 3 Pro вийшла і вона зараз лідер.
не вариант, дрова надо где-то хранить и каждый день убирать золу после нихДровами еще как вариант )
Интересно, перед тем как посрать идешь тоже советуешься с ии? Люди совсем думать сами и искать информацию разучились.обновился канальным кондиционером - никогда в жизни не имел в квартире кондиционера, всегда обходился без него, но вот пришло время и нужда заставила
в связи с ограничениями по мощности электричества 3,49 квт обычные обогреватели на 3 комнаты сжирали почти весь лимит
а ведь еще печка, бойлер, стиралка, посудомойка и все остальное, тоже электрическое
посоветовался с чатом жпт, что можно использовать для отопления с минимальным потреблением, и был предложен этот вариант, после перепроверки оказалось что это идеальное решение
в итоге кондиционер при максимальном потреблении 900вт обогревает сейчас 3 комнаты и до нуля снаружи будет держать комфортные 20 градусов внутри. при нуле еще не тестировал но при 3х градусах все норм. это при том что стены тонкие без утепления всего 10см
зимой у нас самое холодное -5 и то только ночью
днем от +5 и выше
Ти принципово вирішив залишитись на узбіччі прогресу, але будеш пишатись тим, що робиш роботу сам, хоч значно менш ефективно та значно повільніше за колег, котрі використовують ШІ на свою користь?Интересно, перед тем как посрать идешь тоже советуешься с ии? Люди совсем думать сами и искать информацию разучились.
ии может подсказать такие варианты о которых я мог бы изначально и не подозреватьИнтересно, перед тем как посрать идешь тоже советуешься с ии? Люди совсем думать сами и искать информацию разучились.
Я тебе что амиш, чтобы на телегах ездить... Когда элементарные задачи люди с помощью ии делают - путь к деградации и Идиократии.Ти принципово вирішив залишитись на узбіччі прогресу, але будеш пишатись тим, що робиш роботу сам, хоч значно менш ефективно та значно повільніше за колег, котрі використовують ШІ на свою користь?
Сидіти читати та аналізувати інформацію щодо опалення будинків взагалі та канальних кондиціонерів зокрема - це елементарна задача для айтішніка?Когда элементарные задачи люди с помощью ии делают - путь к деградации и Идиократии.
Так же как и детские домашние задания делать с ии. Типичная идиократия - зачем напрягать мозг, если есть волшебная кнопка. ***** вы тогда все нужны живете зачем - чтоб жрать, ****ь, спать, получать удовольствия? Это как с чайлд-фри(геями и искусственным оплодотворением), тупиковая ветвь развития. Там в Валл-и еще обрисована такая же ситуация. Общество потребления. Я не гений, не ученый, но вижу к чему это все идет. Чем дальше тем хуже, тем тупее, тем ограниченнее.Сидіти читати та аналізувати інформацію щодо опалення будинків взагалі та канальних кондиціонерів зокрема - це елементарна задача для айтішніка?
Він краще із родиною чи на серіальчик час витратить замість цього.
Ну я б так зробив щонайменше.
Раньше_было_лучше.JPGЯ тебе что амиш, чтобы на телегах ездить... Когда элементарные задачи люди с помощью ии делают - путь к деградации и Идиократии.

Ты точно готов начать этот диалог?Повільним людям подарували можливість бути швидшими, за допомогою коней, велосипедів, автомобілів чи навіть літаків.
Незахищеним людям подарували можливість бути захищенішим, за допомогою зброї та захисту.
Слабим людям подарували можливість стати сильнішими, за допомогою, я хз, блоків, підйомників, гідравлічного інструменту тощо.
Хворим людям подарували можливість вилікуватись. Медицина і ото всьо..
Далеким людям дали можливість стати ближче, за допомогою голубів, пошти, звʼязку і навіть інтернету.
....
Калькулятори дали можливість тупим рахувати, а розумним рахувати швидше і зменшими ймовірність помилки.
І от умовно кажучі тупим людям дають можливість стати трохи розумнішими, а розумним робити щось швидше за допомогою ШІ, але нееее, це ж шлях до деградації та ідіократії.. 🤡
Ну то задай собі це питання. Це ж ти почав "Когда элементарные задачи люди с помощью НАЗВА_ЧЕРГОВОЇ_ТЕХНОЛОГІЇ делают - путь к деградации и Идиократии" ©. Не ти перший, не ти останній. Проте час показує що спротив прогресу - це програш в еволюційному сенсі.Ты точно готов начать этот диалог?
Прогрес її вже давно зламав, якщо ти про "природну" еволюцію. Але з чого ти взяв що от конкретно ти не є частиною помилкового потомства? Ну і шо далі з тим робити?говорит эволюция