Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты сейчас серьезно? Будешь рассказывать человеку который лично купил авто и поставил на учёт как это в Германии происходит по видосикам?Хотів розписати поцес купівлі б.в. авто у німців, а потім передумав комусь щось розписувати. Кому цікаво - шукайте в ютубі, там купа інфи. Якщо стисло, то це не швидко все відбувається.
Я взагалі не розумію, куди веде ця дискусія.Ты сейчас серьезно? Будешь рассказывать человеку который лично купил авто и поставил на учёт как это в Германии происходит по видосикам?
Коли я щось пишу, то пишу з огляду на власний досвід. А не оце "кум-сват-брата мені сказав".Якщо комусь там було щось простіше - я тут до чого і що це твердження має доводити?
Про митницю тоді багато відео на ютубі були. Не треба тут робити вигляд, що не було там безладу і все на митниці робилось легко і прозоро.
Это же Валера, весь смысл его постовЧто-то я наверное не так понял.
Сначала ты говоришь что только по своему опыту пишешь, а сват с кумом то фигня. А через полчаса агрессивно что-то доказываешь на основании большого количества видосов от блогеров, которым по определению нужно хайпануть а не обьективно донести информацию.
Я взагалі не розумію, куди веде ця дискусія.
Еще один, что что а с переоформлением авто в Германии проблем нет.
Бо моя думка країно-нейтральна. Якщо ти спрйняв це за критику України, то певно сам розумієш, що є за що? ¯\_(ツ)_/¯
"Сам *****"\"почніть зі своєї країни" це слабенький контр-аргумент. Як на мене, взагалі не аргумент.
Агресивно? В жодному разі. То твоє сприйняття.Что-то я наверное не так понял.
Сначала ты говоришь что только по своему опыту пишешь, а сват с кумом то фигня. А через полчаса агрессивно что-то доказываешь на основании большого количества видосов от блогеров, которым по определению нужно хайпануть а не обьективно донести информацию.
А навіщо ж ти тоді про наших абдулів написав?Взагалі не в курсі що там у вас з переоформленням, тому можешь не тужитись.
Слова про "кума-свата-брата" без доказів - лише слова. Я їм не вірю. Особливо з оглядом на свій власний досвід.
А от відеодоказ - то доказ, факт. Не лише слова "кума-свата-брата". Ти як маленька дитина, котрій доводиться пояснювати базові речі.
То ж я і кажу - покажіть мені відеодокази проблем із системою в Німеччині, де видно паразитів і я вибачусь.
А что же ты тогда ляпаешь, если не знаешь что там в Германии, про абдулла рассказываешь...Взагалі не в курсі що там у вас з переоформленням, тому можешь не тужитись.
А ось до речі, якщо ти біженець, який сидить під параграфом 24, то мог би хоть намагатися зобразити украінця, мовою наприклад спілкуватися.
Бігунки то з мого власного досвіду.А відеодокази бегунків в Украіні є? А вибачення?
Взагалі ні.Більше того, якщо працюєшь то краще заплатити ніж самому брати отгул щоб самому ходити подавати-отримувати.
в ЄС катається повно амеробитків. Проблема здебільшого з амеробитками на укробляхах, бо в 99% сертифікат відповідності був отриманий за бабки і тепер потрібно нормально адаптувати американця до євронорм, а це для власників здебільшого нерентабельно.А ее и не поставят на учет, думаешь почему все битки из штатов, которые в Европу вывезли в Украину обратно продают, они тут не становятся на учёт. Проще и дороже продать ее в Украине и купить тут местное авто.
хз, я полетів з готівкою і вночі повернувся на авто. єдина трабла для іноземця - відсутність німецької адреси та місцевого банківського рахунка для отримання транзитів та страховки, але якщо береш в автохаусі то вони все самі роблять.Хотів розписати поцес купівлі б.в. авто у німців, а потім передумав комусь щось розписувати. Кому цікаво - шукайте в ютубі, там купа інфи. Якщо стисло, то це не швидко все відбувається.
А ты не путай весь ЕС с отдельной Германией. Тут свои нюансы, по всем группам вой стоял 2 года назад, щас уже все себе новых корчей купили, а свои тачки перекупам слили.в ЄС катається повно амеробитків. Проблема здебільшого з амеробитками на укробляхах, бо в 99% сертифікат відповідності був отриманий за бабки і тепер потрібно нормально адаптувати американця до євронорм, а це для власників здебільшого нерентабельно.
Гуглоавто может зафотать человека или машину только по месту постоянного проживания, или где тут логика? Да и по виду это похоже на парковку какого-то отеля.Чи ти давно в Каліфорнію переїхав?
Мені здалося, що палить біля роботи.Гуглоавто может зафотать человека или машину только по месту постоянного проживания, или где тут логика? Да и по виду это похоже на парковку какого-то отеля.
Не знаю куда уж там Лугал ехал, но в северной Калифорнии вокруг Реддинга красивыеМені здалося, що палить біля роботи.
Але їхати у відпустку в якусь діру (так здалося) - ну таке собі.
Ти правий, то 3-зірковий готель. Не так зрозумів. ¯\_(ツ)_/¯Не знаю куда уж там Лугал ехал, но в северной Калифорнии вокруг Реддинга красивыеи природа.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.