Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Форум мертвый.Как авто ветка для меня лично не несет никакой пользы,чисто иногда что то прочитать для разнообразия.Срачи не интересны.Снести акк не поднимается рука.
Кстати кто знает Лесдера,у него родился ребенок.
Привет.
Прекрасная новость.
Счастья и здоровья малышу и родителям.
Они ж по моему с началом войны уехали..

А що, Римарську зробили пішохідною? Десь в новинах бачив, але ще не був там

Знов віддав машину на сервіс на усуннення недоліків за гарантийними зобов'язаннями виробника.
Десь на прикінці Червня загорілася помилка подушок безпеки. Але не було можливості віддати машину на невизначений час, вона була потрібна то ж їздив. Аж допоки самі не подзвонили з сервісу в Серпні, типу ми тут бачимо у вас помилку і готові прийняти вас наприкінці Вересня. :D
Ну і ось.

От нащо використовувати в бритві акумулятор, який потім неможливо навіть купити?

14500CY 900mAh 3.8V INR15/50

ШІ каже, що важливо підібрати такий само високовольтний. Я так розумію через те, що воно буде намагатися зарядити його до 3.8В. Але, здається, доведеться купити звичайний на 3.6-3.7В, бо витрачати 200-400 євро на нову бритву через акум - ну таке собі. Бритви вистачило на 2 рочки всього.

Останнє редагування:
Та ну в ЄС ж типу "право на ремонт" і оце все...
Хіба що його ввели пізніше за купівлю тієї бритви.

бо витрачати 200-400 євро на нову бритву через акум - ну таке собі.
Та ну *** такие деньги отдавать, у меня бритвы по 35-40 баксов служат по 10 лет и аккумы не ******, прошлую отправил в утиль только из-за того что ножей новых уже не купить.

Та ну *** такие деньги отдавать, у меня бритвы по 35-40 баксов служат по 10 лет и аккумы не ******, прошлую отправил в утиль только из-за того что ножей новых уже не купить.
Окрім різних фінтіфлюшек, якість гоління відризняється, а в мене, нажаль, досить дивна і подразлива шкіра + волоси ростуть паралельно їй.

Я так розумію через те, що воно буде намагатися зарядити його до 3.8В.
до 4.35+ замість 4.2
але ж можна підшаманити контроллер зарядки.. :)

неможливо навіть купити?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
..
або купи від
і перероби контакти

Останнє редагування:
Лінка на алі не працює, бо редірект з пл на де, 404. Хоча воно щось завантажує, схоже навіть за коліром на те, що стояло в бритві. На алі нічого не знаходиться вручну. Можливо це якісь обмеження в Німеччині?
Мій акум під пайку. В мене немає апарату точкового зварювання і я не готовий щось з цього приводу вигадувати.
Замовив оцю шляпу -
.

Останнє редагування:
Можливо це якісь обмеження в Німеччині?
а хз.. не мало би.
отаке "1-4PCS 14500CY 900mAh 3.8V Battery For Braun Oral B Electric Toothbrush Series iO6 iO7 iO9 iO8 3758 3759 3753 3766 3768 3776"

Мій акум під пайку. В мене немає апарату точкового зварювання і я не готовий щось з цього приводу вигадувати
я в таких випадках паяюсь напряму до банки. це ж не тесла, в сенсі не той струм і це не збірка щоб там був сенс приварюватись

Вкладення

• 1759005207989.webp
    1759005207989.webp
    293.1 КБ · Перегляди: 6
Останнє редагування:
а хз.. не мало би.
отаке "1-4PCS 14500CY 900mAh 3.8V Battery For Braun Oral B Electric Toothbrush Series iO6 iO7 iO9 iO8 3758 3759 3753 3766 3768 3776"

я в таких випадках паяюсь напряму до банки. це ж не тесла, в сенсі не той струм і це не збірка щоб там був сенс приварюватись
На картинці це вона 1-в-1.

1759043583103.webp

1759043646412.webp

Нажаль, коли відкриваю посилання, хоч твоє, хоч з гуглу - 404.

Назад
Зверху Знизу