К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.під певним кутом буде помітно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.під певним кутом буде помітно.
В багатьох місцях, до речі. Але так потрошки, що не капало ніде.А что с радиатором было не так, чтоб его прям менять? Протекал?
Саме так, тому що:К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.
Деякі маленькі дефекти ЛФП зараз тільки помітив, і ледь-ледь розгледів їх на фото з дня покупки і останніх місяців. Бо більшу частину часу машина один *** піском притрушена.Пилєвиє бурі мабуть.
), записали на підфарбування. Всучили в руки парасолькову сонячну шторку для лобовухи.
Скоріше індійці та пакистанці.хто накосячив, нехай і страждає , тим більше араби )
Взагалі якось не по нашомуЗаїхав в майстерню, навіть лаятись не довелось, доброзичливий менеджер-індус постарався залагодити незручний момент
Літо. Літять ласапети, або самокати, або .... всі літають ***ть!!!!!!!Пилєвиє бурі мабуть.
Как на Салтовке побывал?Нарешті відвідав Дрезден.
Це сором, як совок таке прекрасне місто спотворив.
Типу того.Как на Салтовке побывал?
Что тебе конкретно не понравилось в Дрездене, по мне так неплохой центр. Мне в принципе крупные города в Германии не нравятся, а был я уже в Кельне, Мюнхене, Штутгарте и Дрездене.Нарешті відвідав Дрезден.
Це сором, як совок таке прекрасне місто спотворив.
Окрім історичного центру, який, доречі, відновили, якщо я не помиляюсь, лише після возз'єднання Німеччини, існує все інше. Є стара забудова, до НДР. Існує, певно, і нова забудова. Але я бачив тільки НДРівську забудову.Что тебе конкретно не понравилось в Дрездене, по мне так неплохой центр. Мне в принципе крупные города в Германии не нравятся, а был я уже в Кельне, Мюнхене, Штутгарте и Дрездене.
Ну и вложишь в нее три такие же. Зачем оно тебе надо? Выдели хотя бы 5-6.я понимаю что всех достал вопросами
но что вы скажете насчет Daewoo Nubira
судя по моторному отсеку там полный фарш включая гур и кондер
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.