К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.під певним кутом буде помітно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.під певним кутом буде помітно.
В багатьох місцях, до речі. Але так потрошки, що не капало ніде.А что с радиатором было не так, чтоб его прям менять? Протекал?
Саме так, тому що:К любому ремонту претензии неделя, две. Потом посараю.
Деякі маленькі дефекти ЛФП зараз тільки помітив, і ледь-ледь розгледів їх на фото з дня покупки і останніх місяців. Бо більшу частину часу машина один хуй піском притрушена.Пилєвиє бурі мабуть.
), записали на підфарбування. Всучили в руки парасолькову сонячну шторку для лобовухи.
Скоріше індійці та пакистанці.хто накосячив, нехай і страждає , тим більше араби )
Взагалі якось не по нашомуЗаїхав в майстерню, навіть лаятись не довелось, доброзичливий менеджер-індус постарався залагодити незручний момент
Літо. Літять ласапети, або самокати, або .... всі літають блять!!!!!!!Пилєвиє бурі мабуть.
Как на Салтовке побывал?Нарешті відвідав Дрезден.
Це сором, як совок таке прекрасне місто спотворив.
Типу того.Как на Салтовке побывал?
Что тебе конкретно не понравилось в Дрездене, по мне так неплохой центр. Мне в принципе крупные города в Германии не нравятся, а был я уже в Кельне, Мюнхене, Штутгарте и Дрездене.Нарешті відвідав Дрезден.
Це сором, як совок таке прекрасне місто спотворив.
Окрім історичного центру, який, доречі, відновили, якщо я не помиляюсь, лише після возз'єднання Німеччини, існує все інше. Є стара забудова, до НДР. Існує, певно, і нова забудова. Але я бачив тільки НДРівську забудову.Что тебе конкретно не понравилось в Дрездене, по мне так неплохой центр. Мне в принципе крупные города в Германии не нравятся, а был я уже в Кельне, Мюнхене, Штутгарте и Дрездене.
Ну и вложишь в нее три такие же. Зачем оно тебе надо? Выдели хотя бы 5-6.я понимаю что всех достал вопросами
но что вы скажете насчет Daewoo Nubira
судя по моторному отсеку там полный фарш включая гур и кондер
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.