Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Доречі, якщо що, то звук електрички, який ви чуєте на невеличких швидкостях - це згенерований звук з гучномовця, це не звук роботи. Бо електричка сама по собі майже безшумна. Взагалі.
Через це регулятори-законодавці зобов'язали генерувати якийсь шум, щоби пішоходи чули електричку, коли вона рухається.

А як ДВЗ може працювати навіть на холостих не витрачаючи паливо?)
Если включена передача, отпущена педаль газа и двигатель не испытывает нагрузку, т.е. автомобиль либо едет с горки, либо имеет хорошую инерцию от разгона, то расход топлива равен абсолютно нулю. На карбюраторах Солекс (через вакуумный клапан), простых ТНВД (за счёт смещения дозатора) это обеспечивалось механически до определённого предела там оборотов в районе 1000...1200 в мин., то при электронном регулировании это вообще проще простого.

Если включена передача, отпущена педаль газа и двигатель не испытывает нагрузку, т.е. автомобиль либо едет с горки, либо имеет хорошую инерцию от разгона, то расход топлива равен абсолютно нулю. На карбюраторах Солекс (через вакуумный клапан), простых ТНВД (за счёт смещения дозатора) это обеспечивалось механически до определённого предела там оборотов в районе 1000...1200 в мин., то при электронном регулировании это вообще проще простого.
Це в моменті.
А за спуск з гори все одно будуть періоди, коли паливо впорскується. Тому витрати палива завжди вище 0. Навіть якщо і безкінечно малі.

Останнє редагування:
Навіщо йому впорскуватися при русі з гори? Може в якись надсучасних тільки для збереження температури каталізатора(рів).

Навіщо йому впорскуватися при русі з гори? Може в якись надсучасних тільки для збереження температури каталізатора(рів).
Бо як я вже казав, спуск з гори - то не пряма лінія. То зазвичай серпантин. Я в тих різких поворотах на 180 градусів зазвичай оберти так чи інакше падають до позначки, коли мотор або заглохне, або треба впорскувати паливо.

Бо як я вже казав, спуск з гори - то не пряма лінія. То зазвичай серпантин. Я в тих різких поворотах на 180 градусів зазвичай оберти так чи інакше падають до позначки, коли мотор або заглохне, або треба впорскувати паливо.
то зрозуміло, так як подача перекривається до падіння обертів до позначки в приблизно 1200 на хв., щоб в разі потреби не було провалу при додаванні газу. А як я їхав у Франції по Е75 на затяжному спуску понад 10 км без серпантинів, то там був абсолютний нуль на передачі з відпущеним акселератором.

Здається, когось видалили з форуму разом із повідомленнями. Бо кількість сторінок в цій темі зменшується.
Не можу навіть перевірити, чи то динець чи ні, бо не можу перейти до попередніх повідомлень поки що.
Насколько я помню он сам выражал довольно однозначную надежду что его скоро забанят. Возможно, админы превзошли его ожидания.

Доречі, якщо що, то звук електрички, який ви чуєте на невеличких швидкостях - це згенерований звук з гучномовця, це не звук роботи. Бо електричка сама по собі майже безшумна. Взагалі.
Через це регулятори-законодавці зобов'язали генерувати якийсь шум, щоби пішоходи чули електричку, коли вона рухається.
Від частоти шим залежить.

Та все одно, навіть коли на 6й передачі з гори качусь не торкаючись педалі показує 0.5-1л.

Цікаво, коли тема повернеться до норми через видалені повідомлення?

Покатался на бусе Рено Мастер3.

Так вот на первой передаче будто ассистент спуска с горы. На второй и выше уже катиться может до максимальных оборотов - расход ноль.

Це в моменті.
А за спуск з гори все одно будуть періоди, коли паливо впорскується. Тому витрати палива завжди вище 0. Навіть якщо і бескінечно малі.
Валера, ну понятно что электричка круче чем бензин.
Убедил
ДВС сам себе топливо не восполняет
Как только батареи будут стоить приемлемых денег в пределах 5 Куе, электрички будут нарасхват.
Имхо
Щонайменше мені не видно декілька повідомлень. Я їх бачив раніше, зараз їх немає.
Наверное твои ответы на мои вопросы поудалчлись
А то я их геть не басу

Кстати прекрасный блог про путешествия. И фото красивые

Скромничаешь.
Определенный талант есть
Читать приятно

Как только батареи будут стоить приемлемых денег в пределах 5 Куе, электрички будут нарасхват.
Имхо
Неправильное твое "имхо". Батареи и сейчас где то так стоят. :курю: А что бы "на расхват" было то нужно выполнить следующие условия:

- обеспечить запас хода в независимости от температурных явлений хотя бы 500-600 км
- обеспечить скорость заряда батареи до полного хотя бы за 5-10 минут
- обеспечить сеть зарядных станций, сопоставимую с сетью заправок ДВС.

От когда это все будет - вот тогда оно конечно. Оно к этому идет, тесла имеет уже как минимум PoC быстрой зарядки сопоставимой по времени с заправкой до полного бака, зарядные станции - строятся. Но, нужно время ибо за год два все это поднять не реально.

От когда это все будет - вот тогда оно конечно. Оно к этому идет, тесла имеет уже как минимум PoC быстрой зарядки сопоставимой по времени с заправкой до полного бака, зарядные станции - строятся. Но, нужно время ибо за год два все это поднять не реально.
не думаю, распространение "электричек" очень ограничено многими труднорешаемыми проблемами, так что удел аккумуляторного транспорта - это маршруты с короткими дистанциями, особенно в городских экологических зонах или на закрытых территориях.
Инструмент на аккумуляторах - это действительно сила и свобода.

Назад
Зверху Знизу