Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Коробка 6 ступ з шестернями, а не варіатор з резинкою від трусів.
Плавно рушає і плавно зупиняється.
Разве это не противоречит друг другу? На мотоциклах ремень, вроде, наиболее мягкая из широко распространённых трансмиссий.

Та ні, мені дві автівки не потрібні.
Може я ще не доріс до розуміння цього. Але коли їдемо на дальняк, випереджаючи любу електричку кажу дружині: "знаєш що зараз робить водій того авто? - економить заряд". Жодного разу мене не випередив електромобіль в дальній дорозі, жодного! Для мене важлива кожна година на трассі, так як дитина починає втомлюватись, та і сам. Так, буває що є вільні електроЗарядні станції, але зачасту бачу на них черги. Ой як я ненавиджу черги і попросту чекати.
З другої сторони, якщо постійно пересуватись по місті і околицях, може і ок.
ІМХО, я не проти і не за, просто не розумію.

Може я ще не доріс до розуміння цього. Але коли їдемо на дальняк, випереджаючи любу електричку кажу дружині: "знаєш що зараз робить водій того авто? - економить заряд". Жодного разу мене не випередив електромобіль в дальній дорозі, жодного! Для мене важлива кожна година на трассі, так як дитина починає втомлюватись, та і сам. Так, буває що є вільні електроЗарядні станції, але зачасту бачу на них черги. Ой як я ненавиджу черги і попросту чекати.
З другої сторони, якщо постійно пересуватись по місті і околицях, може і ок.
ІМХО, я не проти і не за, просто не розумію.
Я подивився карти зарядних станцій і Польща виглядає якось сумно, тому не дивно, що є черги.
1738052784249.png

В Німеччині їх багато, проблем немає. Машина знає завантаженість зарядок, тому планувач маршруту просто поведе на наступну зарядку, якщо якась зайнята.
Щодо зупинок на зарядку як таких. ID.7 заряджається з 10 до 80 відсотків десь за 25 хвилин. Це на десь 300 км пробігу автобаном на 130км\г. Це та швидкість, з якою я вже рік-інший так чи інакше їзжу і на поточному тракторі. Тому дві-три зупинки на відпочинок нікому не завадять. Так, + година зверху, якби без зупинок їхати. Але ж не виходить. Я останній раз на різдвяні канікули їхав і дитина захотіла в туалет. Заодно на заправку заїхав. Так от там була черга в кілька авто на кожній колонці. Мої жінки сходили в туалет швидше, аніж я у черзі відстояв. Таке. Ті ж самі 20 хвилин, певно, витратили. Тобто різниця вже не годину була б, а хвилин 40.

Щодо втоми, то, як вже казав, будуть додаткові відпочинки коротеньки, розім'ятися можна.
Але важливе інше: те, що я купую, повністю укомплектовано усілякими асістентами, яких у мене ніколи не було. Масаж крісел, вентиляція, тревел асист (тільки кермо тримай час від часу) і багато чого іншого. Тому я вангую, що я буду в кінці більш свіжий, аніж зараз.

Останнє редагування:
Я подивився карти зарядних станцій і Польща виглядає якось сумно, тому не дивно, що є черги.
В такому випадку, в Німеччині дійсно менш проблематичне пересування електриками, може навіть комфортніше. Розповісиш як воно)) Але я ще потерплю, поки гайки не закрутять

Звісно, якщо погратися з картою, то все краще, аніж на попередньому скріні, але не так добре, як в Німеччині, все ж таки.

1738054296914.webp

мапа якось дивно показує точки, бо якщо наблизити і віддалити то зарядок стає значно більше. і так потрібно на кожній ділянці зробити..

Вкладення

• 1738059468329.webp
    1738059468329.webp
    250.5 КБ · Перегляди: 42
На великому масштабі показує лише дуже швидкі зарядки. Чим сильніше наближуєш, тим більше менш потужних. Ну і кольорове кодування на додачу.

В такому випадку, в Німеччині дійсно менш проблематичне пересування електриками, може навіть комфортніше. Розповісиш як воно)) Але я ще потерплю, поки гайки не закрутять
Саме в Німеччині я б не брав електричку. Накатав десь 10к на батарейках по ЄС і трохи по Україні.

Разве это не противоречит друг другу? На мотоциклах ремень, вроде, наиболее мягкая из широко распространённых трансмиссий.
В напрямку навантаження ремінь жорсткий, але справа не в матеріалі. Просто хтось херово варіатори робить.

Знову взяв Mazda 6 на місяць. Цікаво порівняти було з CX-5.

CХ-5 більша і має багатшу комплектацію (обидва автомобілі в базовій, так що мабуть mid-option нівелює різницю), але за умови ідентичного двигуна, виходить що 6 їде краще. На CX щось трошки як на корові їздити. Мабуть так і на більшості бюджетних кросоверів.

Знову взяв Mazda 6 на місяць. Цікаво порівняти було з CX-5.

CХ-5 більша і має багатшу комплектацію (обидва автомобілі в базовій, так що мабуть mid-option нівелює різницю), але за умови ідентичного двигуна, виходить що 6 їде краще. На CX щось трошки як на корові їздити. Мабуть так і на більшості бюджетних кросоверів.
В Дубаях чи же ти там, дороги рівненькі, тому сенсу в кроссоверах не має, а у нас в Харкові всякі дороги і хороші і погані, тому кроссовер більш доречний.

• Це лайк!
Реакції: ua21
Цікаво, наш трепанований поціновувач всього італьянського італійського ще живий-здоровий?
Згадав його. Як він піреллі нахвалював.
Посилання на відео по таймкоду.

Останнє редагування:
В Дубаях чи же ти там, дороги рівненькі, тому сенсу в кроссоверах не має, а у нас в Харкові всякі дороги і хороші і погані, тому кроссовер більш доречний.
Та дороги класні, але їздять все одно на холодильниках.

Назад
Зверху Знизу