Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Еще же не носки и бритва. ))))Оновився двірниками Valeo під ялинку. Подаркі уже не тє
Якщо є хтось, хто дарує подарунки - це вже чудово.Оновився двірниками Valeo під ялинку. Подаркі уже не тє
Мені дезік олд ***** подарувалиЕще же не носки и бритва. ))))
явно на что то намекают... вот на что?Мені дезік олд ***** подарували![]()
Бавився в основному як переїхали в нову квартиру. Плитку в ванні, підлоги чистили, потім 2 роки лежало без діла,Оновився пароочисником.
А виглядає наче нічо так. Мені вони завжди дізайном подобались. І внутрі як літакОрендував Пежо 3008. Яке ж воно таке… ну його ***.
Альтернативу божествєнній Тойоті?А виглядає наче нічо так. Мені вони завжди дізайном подобались. І внутрі як літак
Хоча особисто для себе, після того як у мене був один раз італьянець, я більше не вірю в "альтернативу".
одноразовое конченое в езде пластмассовое ведро, как и их партнёр по цеху Ситро.Орендував Пежо 3008. Яке ж воно таке… ну його ***.
![]()
Что не так с Пежо?Орендував Пежо 3008. Яке ж воно таке… ну його ***.
![]()
Ну по-перше у нього до цього Мазда була, здається.Альтернативу божествєнній Тойоті?![]()
Фублядь.Орендував Пежо 3008. Яке ж воно таке… ну його ***.
![]()
Пытаются сравнятся с уровнем китайских и стать банкротами в будущемПроизводители в наипалове покупателей стали хуже самых гнусных перекупов, новые машины делают в самом плохом смысле на продажу.
Людину яка на Aprilia іздила таким не проймешьФублядь.
Авторитетное мнение мужика, который ездил на двухдверной старючей Фиесте)))Фублядь.
Тоже не понимаю. Рассматривал этот пыж/с5 аиркросс/опель граднленд. По обзорам вроде ничего, был на тест драйве грандленда, не скажу, что плохо, вроде всё в порядке.Что не так с Пежо?