Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Почав процес придбання іншого авто.
Робіть ваши ******, що саме я обрав. Але не забувайте, що я ніщеброд.
Я розумію, що без хейту від людей в ігнорі не обійтися.
бгггг. тоже мне - хруй на минималках :ржачь: да похрену что ты там выберешь. тебе на этом ездить, тебе и выбирать. что тут обсуждать или тем более обсирать? :курю:

Думаю, що Валєнтінє підійшов би цей девайс краще.

Вкладення

• south-park.gif
    south-park.gif
    59.7 КБ · Перегляди: 45
Враховуючи вартість електроенергії в Німеччині + відсутність можливості у пана Валєри заряджати авто вдома - електроваг це топ вибір ???

Останнє редагування:
Що там, пресвяту Камрі вже також розжалували з 3.5 V6 до 2.5 L4?

Що там, пресвяту Камрі вже також розжалували з 3.5 V6 до 2.5 L4?
Екологи та законодавці все зламали.
В камрі зараз треба заливати 0w8.
Це не помилка. Саме так.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Почав процес придбання іншого авто.
Робіть ваши ******, що саме я обрав. Але не забувайте, що я ніщеброд.
Я розумію, що без хейту від людей в ігнорі не обійтися.
Дизельный стелантис, хотя возможно электрический ваг

Якби я зараз двз обирав, то це була б або мазда, або який дизельний німець.
Все інше пролюблено.

Якби я зараз двз обирав, то це була б або мазда, або який дизельний німець.
Все інше пролюблено.
А чому мазда? Ну типу чим вона відрізняється технічно від всіх інших рисовозок? Дизайн - прикольний. Але по техніці- воно ж все (окрім французів) +- однакове і ходить нормально.
Навіть ненависний мені хундай і30 чхає пердить, але якось пересувається і не ламається. Хоча використовую я його не те щоб дуже обережно.

А чому мазда? Ну типу чим вона відрізняється технічно від всіх інших рисовозок? Дизайн - прикольний. Але по техніці- воно ж все (окрім французів) +- однакове і ходить нормально.
Навіть ненависний мені хундай і30 чхає пердить, але якось пересувається і не ламається. Хоча використовую я його не те щоб дуже обережно.
Однакове але не однакове.
У Мазди скайактив, відрізняється від інших.
У кіа\хьонде як раз з бензиновими двигунами не все ок. Може і вилікували, але раніше задіри з масложором - масове явище.

Ти не забувай, що у тих же пежо та сітроенів по техніці все +- те й саме з масовими фордами. Що дизелі, що бензини ті трьохциліндрові.

Тойота зі своїми гібрідами теж відрізняється, але тойота мені просто не подобається як така. Не моя марка. Ані дизайн, ані підхід до інженерії.

Завтра здавати СХ-5. На наступний місяць забронював знову Mazda 6. Дружина була в розʼїздах, поки я на шістці катався, і хоче подивитись, що то за машина, котру я стільки нахвалював.

А чому мазда? Ну типу чим вона відрізняється технічно від всіх інших рисовозок? Дизайн - прикольний.
Ось з дизайну враження і починається.

А далі, наприклад ця Mazda 6 та CX-5, що видно на поверхні: 2,5 літри атмо 4ц, а не 1,5 турбо. Коробка 6 ступ з шестернями, а не варіатор з резинкою від трусів.
Плавно рушає і плавно зупиняється. Селектор передач - нормальна кочерга, а не клітор чи коліщатко гучності від музичного центру.

Прилади - аналогові , а не екран з синюшною темою і їдкою LED підсвіткою.

Кондей - з коліщатками та кнопками, а не на екрані.

Керування медиасистеми також придумали тактильне, біля кочерги.

Обшивка салону гарний кожзам двох кольорів.

В підсумку, просто приємна машина. Я не багато чого спробував, але ця прям в тему.

Назад
Зверху Знизу