Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Оновився пароочисником.
Бавився в основному як переїхали в нову квартиру. Плитку в ванні, підлоги чистили, потім 2 роки лежало без діла,
аж поки ось, місяць тому, не вирішив крісла в машині "підпортити", але ні - все ок, чистенькі стали.

Орендував Пежо 3008. Яке ж воно таке… ну його ***.
IMG_1482.webp

А виглядає наче нічо так. Мені вони завжди дізайном подобались. І внутрі як літак :)

Хоча особисто для себе, після того як у мене був один раз італьянець, я більше не вірю в "альтернативу".

А виглядає наче нічо так. Мені вони завжди дізайном подобались. І внутрі як літак :)

Хоча особисто для себе, після того як у мене був один раз італьянець, я більше не вірю в "альтернативу".
Альтернативу божествєнній Тойоті? :)

IMG_1482.jpeg
одноразовое конченое в езде пластмассовое ведро, как и их партнёр по цеху Ситро.
Производители в наипалове покупателей стали хуже самых гнусных перекупов, новые машины делают в самом плохом смысле на продажу.

Альтернативу божествєнній Тойоті? :)
Ну по-перше у нього до цього Мазда була, здається.

Я про те як виглядає. Мені в цілому подобається, ну за виключенням решетки яка переходить в крило. Але це схоже тренд, на Лексусах схожий трешак, ну і мабуть не только.

Производители в наипалове покупателей стали хуже самых гнусных перекупов, новые машины делают в самом плохом смысле на продажу.
Пытаются сравнятся с уровнем китайских и стать банкротами в будущем

А навіщо ви оце про суб'єктивне взагалі сперичаєтесь? :)
Комусь подобається одне, комусь інше. Тай нехай.
Без цього не було б розмаїття вибору.

Что не так с Пежо?
Тоже не понимаю. Рассматривал этот пыж/с5 аиркросс/опель граднленд. По обзорам вроде ничего, был на тест драйве грандленда, не скажу, что плохо, вроде всё в порядке.

Назад
Зверху Знизу