Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Тобто балабол, зрозуміло.
Я бачив евакуатор на німецьких номерах, який залишив після себе масляну пляму на парковці за 5 хвилин, і теж саме після легкової машини турка, не треба мені розповідати про технічний контроль. І як тут все прекрасно. Лий в уші це комусь іншому. Це може німці і такі порядні і роблять все на совість, але тут вже третина емігрантів і вони не вважають це за доцільне. Чим далі тим більше їх буде. Моя жінка працює в садочку, там німців 20%, не більше.

За кілька років цілий евакуатор, який сситься моторною оливою? Нічого собі! Це, звісно, настільки поширене явище, що ти навіть звернув увагу і запам`ятав.

Останнє редагування:
За кілька років цілий евакуатор, який сситься олією? Нічого собі! Це, звісно, настільки поширене явище, що ти навіть звернув увагу і запам`ятав.
Тобі усі випадки треба? Бачив як сусід сирієць свою тачку мив на вулиці, як з під цієї машини якась рідина схожа на олію лилась, як він тридцять разів заводив її і газував. Чи наприклад те що на вулицях після нового року, який ****. Чи як дерево впало і його лентою перекрили і тільки через два місяці спиляли. І таких випадків багато, не буду я два роки з лишком розповідати тобі.

Багато чого.

Позитивне:
  • Багато місця в салоні.
  • "Прозрора" машина, має гарний огляд навкруги у вікна і в дзеркала.
  • Їде неочікувано добре, хоча всього 1.6Т. Гальма також достатні.
  • Маневрове на швидкості та дуже вертляве на парковці.
  • Показує "рейки" як їдеш задом та повертаєш кермо, навіть намагається показувати вид згори, але ***ово поганенько.
  • Автоматично розблокує двері при наближенні.
  • Звук стереосистеми непоганий.
Негативне:
  • Дуже пластмасовий салон, який на ходу ще й скрипить і тріщить, резонує від двигуна та гуркотить на лежачих поліцейських.
  • Приборка - екран, регулювання кондиціонеру - екран. З противною синьою підсвіткою. Якийсь кіберпанк бомж-стайл.
  • І салонна лампа освітлення - слабка та мерзенно синюшня.
  • Перемикач передач - пластмасова ковирялка, і дрібні кнопки.
  • При зупинці - закусує гальма зі скрежетом й смикається. Рушає також дещо смикано. Фігово для пасажирів особливо.
  • Верещить, якщо намагатись вийти не поставив на ручник.
  • Гучно пілікає озвучка поворотника.
  • Для круїзконтролю - апендикс під кермом, який не видно через саме кермо. А щоб він запрацював - на ньому кнопки позаду цього апендикса. Я днів 4-5 шукав як круїз виставити.
  • Кнопку Engine Start/Stop треба тримати довше ніж просто жмакнути.
  • На швидкості вітер шумить сильно.
  • Камера заднього огляду дуже ***ової якості.

Тобто, більшість моїх претензій через ***ову ергономіку та відчуття від автомобіля, аніж характеристики. Воно мені не сподобалось одразу як тільки в аеропорті сів в це корито.

Фото: ковирялка і купа пластмасових кнопок.
IMG_2365.jpg

Апріля то секас і вогонь.
Мммм і завжди засратий глянець, прям як у мене колись на вольві.

наверно главный минус мазды как и у всех японцев - тонкий метал, плохая шумоизоляция
ну и со временем коррозия
На шумку на жаліюсь, принаймні в Пежо вона гірше.

Не знаю яке залізо, але фарба у Мазд тонка. Що там буде з часом - ще дожити треба. В той час деякі автомобілі огидні от прям зі старту тут і зараз.

Я вже дозрів до електрички. Зараз на машинах типу id.7 вже можна подорожувати так само комфортно, як і на двз.
Я не спорю с тем, что новый электрокар будет комфортным.
Интересно другое-сколько выйдет содержание и ремонт электрички по сравнению с ДВС в течение 10 лет? Через какой срок/пробег батарея начнет терять емкость или прийдется ее совсем поменять, особенно в жарком или холодном климатах? Не окажется ли так, что даже в случае небольшого ДТП машина будет тоталом из-за повреждений батареи?
Лично у меня пока нет большой достоверной выборки по этим вопросам, чтоб понять стоит ли овчинка выделки.
Щодо софту не зрозумів, що ти маєш на увазі, якщо чесно.
Если в целом-функционал плюс-минус тот же что и лет 10-15 назад, жрет ресурсов больше, а работает медленнее даже на топовом современном железе. Винда 11 самый яркий тому пример.
Запланированное устаревание, когда отказывают в поддержке "старого" 4-5 летнего вполне годного железа, иначе как заставить холопов клиентов покупать новое. Плюс "клаудизация" всего и вся и сплошные подписки-лизинги без возможности покупки софта. Тьфу, ненавижу.
Чайники як були крутезні у філіпса в середній ціновій категорії, так і залишаються.
Из всех бытовых приборов как раз на чайники у меня нареканий нет, т.к. пользуюсь исключительно аналоговыми девайсами с дизайном отработанным и проверенным тысячелетиями :D

Винда 11 самый яркий тому пример.
Якщо ти користуєшся віндою, то це багато пояснює і в мене питань взагалі до тебе нема. Як нема і сенсу продовжувати цю дискусію. :D
Переходь вже на *нікси.

Але якщо жарти осторонь, то функціонал не той самий. Але навіть якщо то було б правдою, обсяг даних, який обчислюється зараз, неможливо порівняти з часами діалапу і "640кБ буде достатньо". Дивно, що ти це не розумієш.

Останнє редагування:
Якщо ти користуєшся віндою, то це багато пояснює і в мене питань взагалі до тебе нема. Як нема і сенсу продовжувати цю дискусію. :D
Переходь вже на *нікси.
Не все еще в этом мире стали ИТишниками. Я несколько раз пытался перейти в итоге плюнул, нормальных CADов под unix подобные системы просто нит.

Интересно другое-сколько выйдет содержание и ремонт электрички по сравнению с ДВС в течение 10 лет?
Ти збираєшся кататись на авто 10 років?
Хоча я з чим я згоден: електрички дешевшають набагато швидше ніж двзшні тачки.

-400Ти збираєшся кататись на авто 10 років?
Хоча я з чим я згоден: електрички дешевшають набагато швидше ніж двзшні тачки.
просто дякі генії вже накупили собі електро-дудок.
а ті в кого в голові є якісь думки - просто дивляться на вартість утримання і обслуговуання.
На id.3 б\у батарейка 5к баксів. на теслу модел с - 10+ в стані 80+%
2.0 дригатєль на той же тігуан новий коштує після капіталки десь 3к баксів. новий 4.5. і той же 2л тсі при гарному обслугогуванні проїде 300-400к
батарейка відригне на 200-250 гарантовано.

Якщо там у боїнга якісь проблеми, то це ж не дає тобі права загалом висновки робити.
Airbus A220/A320neo пачками простаивают и наносят убытки авиакомпаниям из-за инновационных авиадвигателей Pratt&Whitney серии GTF, которую компания не может решить в большом объёме одномоментно. И это плоды экономии, "правильного" менджмента и подбора кадров.
То, что происходит в автопроме с качеством машин и запчастей - полный треш, у меня создалось устойчивое впечатление, что большинство компаний возглавили алчные ублюдки, которые экономят на всём, а на должности инженеров отбирают людей с, мягко говоря, слабыми конструкторскими способностями. Жадность порождает бедность, крах многих компаний - результат бумеранга последних 10...15 лет сверхприбыли на наипалове людей, которым вместо чёрной икры по цене чёрной икры продавали глазки кильки.

просто дякі генії вже накупили собі електро-дудок.
а ті в кого в голові є якісь думки - просто дивляться на вартість утримання і обслуговуання.
На id.3 б\у батарейка 5к баксів. на теслу модел с - 10+ в стані 80+%
2.0 дригатєль на той же тігуан новий коштує після капіталки десь 3к баксів. новий 4.5. і той же 2л тсі при гарному обслугогуванні проїде 300-400к
батарейка відригне на 200-250 гарантовано.
Взагалі пофіг відригне батарейка на 200к чи ні, я до повномасштабки продавав тачки з пробігом до 60к.
Вартість утримання та обслуговування мінімальна. А от втрата в ціні за пару років суттєва.

Взагалі пофіг відригне батарейка на 200к чи ні, я до повномасштабки продавав тачки з пробігом до 60к.
Вартість утримання та обслуговування мінімальна. А от втрата в ціні за пару років суттєва.
ну це ти їздиш небагато.
А дехто катає по 40к на рік. Міняти тачку кожні 5 років на нову не кожен може та хоче.
Тому купити собі машину, котра через 5 років буде лише умовно "на ходу" - вибір не для кожного.

Назад
Зверху Знизу