Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
А кто аккумуляторы Topla на форуме продавал?
Я без претензий :) Просто хотел найти когда я его купил. Сколько лет проработал…
Листик с датой сгнил :(
Надо маркером писать наверно дату на аккумуляторе
Возлє клєми є цифри. Треба останні 4. Перші дві - рік. Другі дві - тиждень.

А як справи з черешнею в гєрмашкє?

Козирний регіон, доречі. Альпи поруч і т.і. Заздрю.
Ну мне не с чем сравнивать, но путешествовать удобно. Мы в БВ и Баварию и метили изначально, чтобы поближе к морюшку. Однодневная поездка в Швейцарию, Австрию, Францию, Чехию и Италию возможны. Но все остальное. До автобана практически во все стороны минимум 50 км. И получается час поездки уже сьедается.

Возлє клєми є цифри. Треба останні 4. Перші дві - рік. Другі дві - тиждень.
20 01 ?

IMG_3785.jpeg

2020 рік, перший тиждень. Сходіцца?

9 років ексайду з конвеєра, зроблений в Іспанії і на покій не збирається.

вернусь обязательно когда война закончится или хотя бы боевые действия
А ти не подумав, ***** ти тут всрався після війни, любий чоловіче? Тут таким їбала будуть бити, боляче. І жінки в очі плюватимуть.

Тому процитую классіков:
"Уходиш? - Ну й ****уй!
Не хочеш? - Хулі ти яйця морочиш?"

А ти не подумав, ***** ти тут всрався після війни, любий чоловіче? Тут таким їбала будуть бити, боляче. І жінки в очі плюватимуть.

Тому процитую классіков:
"Уходиш? - Ну й ****уй!
Не хочеш? - Хулі ти яйця морочиш?"
Те кто по домам сидели?

Да

Ну не очень долго проработал Topla ... Чуть меньше 5 лет.
Хотя чаще всего так и выходит плюс минус
Шото нєтак. На такий акум має бути шось типу 2,5-3літрового дізєля. Мінівен якийсь, або мікроавтобус. Гєна має бути розрахований на таку ємність акума. Бо недозаряд якраз і призводить до менших сроків експлуатації. Топла має працювати років 10+. При правильному обслуговуванню і використанню.

Це зашквар. Ти або не подумав перед тим, як таке писати, або несповна розуму. Я б на твоєму місці вибачився негайно.

Незрозуміло чому ті, хто ховається на західній, чимось краще за тих, хто виїхав легально чи до війни.
Ті хто ховається на західній, хоч ведуть якесь економічне життя в середині України)

Це зашквар. Ти або не подумав перед тим, як таке писати, або несповна розуму. Я б на твоєму місці вибачився негайно.
Та не, у него есть мнение, он его высказал, я вчера высказал свое мнение и меня за него осудили некоторые люди, которые в Украине. Каждый имеет право на мнение. Но если большинство в Украине придерживаются того же мнения то у нас(у украинцев) проблемы и просрать страну можно уже без всякого путина.

Назад
Зверху Знизу