Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
На клочковской, возле роста магазин аккумов.

Mutlu или чуть дешевле Topla (tab, Vesna)
Оба по 6 Лет отхаживают
На некоторые сейчас в эпицентре цена хорошая и от банков по карте скидка 5%

А закиньте телефончик Источник тока!

А закиньте телефончик Источник тока!
+380507704987 Валера
В нього може бути на 100-200 гр дорожче ніж "покопатися" по інтернетах, але .... зручно - швидко приїхав, забрав старий, сам встановив новий, і погнали.

Я себе Yuasa покупал в прошлом году. Серенький. Вроде-бы неплохие аккумуляторы говорят

Шось останнім часом мене не покидає дивне химерне відчуття.. впадаю в якесь далеке забуте приємне минуле..
Недавно купив касетний мафон в машину, тепер ось такий апаратик відреставрував. Прислали мені його аж з салтівки, зі старої квартири де я колись жив. Пережив він і пожежу і потоп і 2 зими без вікон. І все одно працює, хоч і дуже поржавів всередині.

Питання до ретроградів: шось не хоче записувати на касету. Може там якийсь нюанс є, бо я вже і забув.. при натисканні REC просто іде звичайне програвання якри при PLAY..

• Це лайк!
Реакції: ua21
Ого, у тебя даже кассеты есть :)

на касеті є захист від запису, який треба виламати,. щоб записувати треки.
А не наоборот?
Есть та хуевина,она пишет.Выломал-не пишет:confused:
Засунул потом бумажку-записало

• Це лайк!
Реакції: Ah
на касеті є захист від запису, який треба виламати,. щоб записувати треки.
Шо-шо?! :D Если его выломать - то как раз записывать нельзя будет. Именно для этого, что бы записать защищенную касету от записи использовали синюю изоленту :курю:

Шось останнім часом мене не покидає дивне химерне відчуття.. впадаю в якесь далеке забуте приємне минуле..
Недавно купив касетний мафон в машину, тепер ось такий апаратик відреставрував. Прислали мені його аж з салтівки, зі старої квартири де я колись жив. Пережив він і пожежу і потоп і 2 зими без вікон. І все одно працює, хоч і дуже поржавів всередині.

Питання до ретроградів: шось не хоче записувати на касету. Може там якийсь нюанс є, бо я вже і забув.. при натисканні REC просто іде звичайне програвання якри при PLAY..

Попробуй - на источнике (откуда пишешь) нажать Play, а на приемнике (куда пишешь) нажать Record + Play. Что то мне такое вспоминается - но это не точно :курю:

Если его выломать - то как раз записывать нельзя будет
можливо. хз. Але на нових касетах присутня ця штука. тобто можна поверх щось записати ненароком. Давно вже це було. Забулося вже...

Чергова хвиля звільнень (не пам'ятаю, яка за рахунком) знов оминула стороною. Можна не виходити з відносної зони комфорту ще деякий час.

Реклама

Назад
Зверху Знизу